Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
B-vare

Folkefavoritten Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 Prism Black/EU-modell - B-vare

  Art.nr: X1009802
  • 6,1" QHD+ SuperAMOLED-skjerm
  • 8 GB RAM + 128 GB lagring
  • EU-modell
  • Førsteklasses trippelkamera
  • Trådløs lading og strømdeling

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
8 090,-

Delbetal fra 719,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


Den nye generasjonen Galaxy er her! Til Galaxy-seriens 10 års-jubileum presenterer Samsung Galaxy 10. 6,1" Quad HD-skjerm av typen SuperAMOLED dekker hele forsiden (helt sant!), fingeravtrykkleser i skjermen, triple kameralinser på baksiden, doble frontkameraer og generøs lagringskapasitet. Foruten trådløs lading har Galaxy S10 også trådløs strømdeling til andre enheter. Selvfølgelig får du også de funksjonene dusom Galaxy-kunde ogå tidligere har tatt for gitt, som vanntetthet med IP68-klassifisering.

EU-modell

Telefonen er en Europa-versjon som leveres uten norsk bruksanvisning. Du kan laste ned bruksanvisningen her. Det er fullt mulig å velge norsk språk på telefonen, slik at du får alt av menyer på norsk. Telefonens funksjoner og garantier er selvsagt de samme, bortsett fra at Samsung Knox ikke finnes på telefonen.

Den nye generasjonen Galaxy

10 år har gått siden Samsung lanserte sin første Galaxy S-mobil. Hvert år har Samsung lansert nye innovasjoner, tøyd grensene og skapt nye muligheter. Kravene og måten vi bruker mobiltelefonen på har hele tiden vært under forandring og Galaxy S10 er en ny generasjon mobiltelefon for en ny generasjon brukere som møter alle kravene og enda litt til.

Galaxy S10 kommer med en åttekjerners Exynos 9820-prosessor og 8 GB RAM-minne. Den generøse innebygde lagringsplassen på 128 GB går helt fint å øke med et microSD-kort på opptil 512 GB (selges separat).
Kortplassen kan til og med også brukes som en ekstra simkortplass sånn at du kan ha to telefonnummer på samme telefon og dermed kan skille mellom jobb- og privatsamtaler.

Skjerm med kinofølelse

Ettersom skjermene på smarttelefoner har blitt større har plassen til frontkamera og andre sensorer blitt mindre. Den mye omtalte busslomma ble derfor til, men Samsung er en av få mobiltelefonprodusenter som har unngått denne "duppen" i skjermen. Ingen "hakk", ingen knapper, ingen forstyrrelser - bare display over hele forsiden av mobilen for en fyldig og heftig skjermopplevelse.  

I stedet er Samsung en av de første som presenterer "skjermhullet" for frontkameraet. Øverst til høyre på skjermen finnes det kun et veldig lite utsnitt for kameralinsene.

Skjermen måler 6,1" på diagonalen i et 19:9-bildeformat som gir en høy og langsmal skjerm for at mobiltelefonen ikke skal bli unødvendig bred å holde i. Skjermen er av typen SuperAMOLED i Quad HD+-oppløsning (3040 x 1440 piksler) med buede kanter.

En stor skjerm krever en annen måte å navigere og styre mobilen på. Derfor har Samsung forandret brukergrensesnittet på skjermen sånn at det er enklere og raskere å bruke funksjoner og apper. Små, men virkelig intelligente forandringer sånn at du skal nå over hele skjermen.

Trippelkamera som tar profesjonelle bilder

Ikke én, ikke to, men tre kameralinser på baksiden. Det gir deg muligheter som tidligere kun har vært mulig med et systemkamera. Kameraoppsettet består av en primærlinse på 12 megapiksler med variabel blenderåpning som tilpasser seg, akkurat som øyet ditt, etter omgivelseslyset. Med den største blenderåpningen på ƒ/1.5 kan du fotografere selv når det er mørkt.
De andre to linsene er en 16 megapikslers ultravidvinkellinse på 123 grader som får med mer i bildet, og en 12 megapikslers nærbildelinse med 2x optisk zoom.

Samsung har lagt fokus på nettopp fokus. Du kan være kreativ og forandre dybdeskarpheten i bildene dine slik at det du vil markere blir ekstra tydelig. Selv autofokusfunksjonen er videreutviklet med Dual Pixel-teknologi som gir deg raskere fokusering.
Intelligent bildebehandling gjør det enda enklere å få til perfekte bilder som er klare til å deles med vennene og følgerne dine på et øyeblikk.

Stabile videoer med mer farge

Også når du filmer med Galaxy S10 får du et enda bedre resultat enn tidligere. Mobiltelefonen filmer i 4K (2160p) med opptil 60 bilder per sekund, noe som gir deg høyoppløste og skarpe videoer selv ved raske bevegelser.
En kombinasjon av optisk bildestabilisering og intelligent programvarestabilisering gir stabile filmer, og du får mer dynamisk fargegjengivelse takket være HDR10+-teknologien.

Batteri med kraften til å dele

Uten batteri tar moroa slutt. Så selv om Galaxy S10 er tynnere og lettere enn sine forgjengere så har du enda mer batterikapasitet og kraft enn i Galaxy S9. Batteriet på 3400 mAh og holder lengre takket være intelligent programvare som lærer seg hvordan du bruker mobiltelefonen og sparer strøm ved å skru av funksjoner du ikke bruker. 

Fourten hurtiglading via USB-C og støtte for trådløs lading opptil 15 W, så kan du med Galaxy S10 til og med dele strøm med andre enheter. Lad opp mobilen til kompisen din eller de andre elektroniske artiklene dine, som Galaxy Watch eller trådløse ørepropper. Galaxy S10 kan lade de fleste enheter som kan lades trådløst via WPC Qi. Bare plasser enhetensom skal motta strøm på baksiden av Galaxy S10 for å dele strømmen.

Fingeravtrykkleser i skjermen

Nå behøver du ikke lenger ta opp mobiltelefonen for å låse den opp med fingeren. Samsung Galaxy S10 har en helt ny fingeravtrykkleser i skjermen som bruker ultralyd for å kjenne igjen fingeren din, uansett om du skulle være våt eller kald.

Støv- og vanntett

En smarttelefon idag er med deg overal,t og Galaxy S10 er bygget for å følge med i all slags vær. Med klassifiseringen IP68 tåler telefonen å ligge på 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter. Ta utenomjordiske undervannsbilder i svømmebassenget, bruk telefonen selv når det regner, i slalåmbakken og på stranden.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

X1009802 X1009802 Samsung Samsung Galaxy S10 Prism Black/EU-modell SM-G973FZKDDBT Den nye generasjonen Galaxy er her! Til Galaxy-seriens 10 års-jubileum presenterer Samsung Galaxy 10. 6,1" Quad HD-skjerm av typen SuperAMOLED dekker hele forsiden (helt sant!), fingeravtrykkleser i skjermen, triple kameralinser på baksiden, doble frontkameraer og generøs lagringskapasitet. Foruten trådløs lading har Galaxy S10 også trådløs strømdeling til andre enheter. Selvfølgelig får du også de funksjonene dusom Galaxy-kunde ogå tidligere har tatt for gitt, som vanntetthet med IP68-klassifisering. EU-modell Telefonen er en Europa-versjon som leveres uten norsk bruksanvisning. Du kan laste ned bruksanvisningen her. Det er fullt mulig å velge norsk språk på telefonen, slik at du får alt av menyer på norsk. Telefonens funksjoner og garantier er selvsagt de samme, bortsett fra at Samsung Knox ikke finnes på telefonen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Den nye generasjonen Galaxy 10 år har gått siden Samsung lanserte sin første Galaxy S-mobil. Hvert år har Samsung lansert nye innovasjoner, tøyd grensene og skapt nye muligheter. Kravene og måten vi bruker mobiltelefonen på har hele tiden vært under forandring og Galaxy S10 er en ny generasjon mobiltelefon for en ny generasjon brukere som møter alle kravene og enda litt til. Galaxy S10 kommer med en åttekjerners Exynos 9820-prosessor og 8 GB RAM-minne. Den generøse innebygde lagringsplassen på 128 GB går helt fint å øke med et microSD-kort på opptil 512 GB (selges separat).Kortplassen kan til og med også brukes som en ekstra simkortplass sånn at du kan ha to telefonnummer på samme telefon og dermed kan skille mellom jobb- og privatsamtaler. Skjerm med kinofølelse Ettersom skjermene på smarttelefoner har blitt større har plassen til frontkamera og andre sensorer blitt mindre. Den mye omtalte busslomma ble derfor til, men Samsung er en av få mobiltelefonprodusenter som har unngått denne "duppen" i skjermen. Ingen "hakk", ingen knapper, ingen forstyrrelser - bare display over hele forsiden av mobilen for en fyldig og heftig skjermopplevelse.   I stedet er Samsung en av de første som presenterer "skjermhullet" for frontkameraet. Øverst til høyre på skjermen finnes det kun et veldig lite utsnitt for kameralinsene. Skjermen måler 6,1" på diagonalen i et 19:9-bildeformat som gir en høy og langsmal skjerm for at mobiltelefonen ikke skal bli unødvendig bred å holde i. Skjermen er av typen SuperAMOLED i Quad HD+-oppløsning (3040 x 1440 piksler) med buede kanter. En stor skjerm krever en annen måte å navigere og styre mobilen på. Derfor har Samsung forandret brukergrensesnittet på skjermen sånn at det er enklere og raskere å bruke funksjoner og apper. Små, men virkelig intelligente forandringer sånn at du skal nå over hele skjermen. Trippelkamera som tar profesjonelle bilder Ikke én, ikke to, men tre kameralinser på baksiden. Det gir deg muligheter som tidligere kun har vært mulig med et systemkamera. Kameraoppsettet består av en primærlinse på 12 megapiksler med variabel blenderåpning som tilpasser seg, akkurat som øyet ditt, etter omgivelseslyset. Med den største blenderåpningen på ƒ/1.5 kan du fotografere selv når det er mørkt.De andre to linsene er en 16 megapikslers ultravidvinkellinse på 123 grader som får med mer i bildet, og en 12 megapikslers nærbildelinse med 2x optisk zoom. Samsung har lagt fokus på nettopp fokus. Du kan være kreativ og forandre dybdeskarpheten i bildene dine slik at det du vil markere blir ekstra tydelig. Selv autofokusfunksjonen er videreutviklet med Dual Pixel-teknologi som gir deg raskere fokusering.Intelligent bildebehandling gjør det enda enklere å få til perfekte bilder som er klare til å deles med vennene og følgerne dine på et øyeblikk. Stabile videoer med mer farge Også når du filmer med Galaxy S10 får du et enda bedre resultat enn tidligere. Mobiltelefonen filmer i 4K (2160p) med opptil 60 bilder per sekund, noe som gir deg høyoppløste og skarpe videoer selv ved raske bevegelser.En kombinasjon av optisk bildestabilisering og intelligent programvarestabilisering gir stabile filmer, og du får mer dynamisk fargegjengivelse takket være HDR10+-teknologien. Batteri med kraften til å dele Uten batteri tar moroa slutt. Så selv om Galaxy S10 er tynnere og lettere enn sine forgjengere så har du enda mer batterikapasitet og kraft enn i Galaxy S9. Batteriet på 3400 mAh og holder lengre takket være intelligent programvare som lærer seg hvordan du bruker mobiltelefonen og sparer strøm ved å skru av funksjoner du ikke bruker.  Fourten hurtiglading via USB-C og støtte for trådløs lading opptil 15 W, så kan du med Galaxy S10 til og med dele strøm med andre enheter. Lad opp mobilen til kompisen din eller de andre elektroniske artiklene dine, som Galaxy Watch eller trådløse ørepropper. Galaxy S10 kan lade de fleste enheter som kan lades trådløst via WPC Qi. Bare plasser enhetensom skal motta strøm på baksiden av Galaxy S10 for å dele strømmen. Fingeravtrykkleser i skjermen Nå behøver du ikke lenger ta opp mobiltelefonen for å låse den opp med fingeren. Samsung Galaxy S10 har en helt ny fingeravtrykkleser i skjermen som bruker ultralyd for å kjenne igjen fingeren din, uansett om du skulle være våt eller kald. Støv- og vanntett En smarttelefon idag er med deg overal,t og Galaxy S10 er bygget for å følge med i all slags vær. Med klassifiseringen IP68 tåler telefonen å ligge på 1,5 meters dyp i opptil 30 minutter. Ta utenomjordiske undervannsbilder i svømmebassenget, bruk telefonen selv når det regner, i slalåmbakken og på stranden. Mobiltelefoner 8090 NOK 8090 NewCondition Discontinued
  1. B-varer
  2. Mobil
  3. Mobiltelefoner