Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
B-vare

Lev i nået og utforsk fremtiden med Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro 5G/8/256 Black - B-vare

  Art.nr: X1012509
 • 6,58" OLED-display
 • 8 GB RAM og 256 GB lagring
 • Ultra Vision Leica Quad-kamera
 • Heldekkende 90 Hz OLED-display
 • Huawei AppGallery

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
9 890,-

Delbetal fra 869,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner har fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke har blitt hentet ut, at produktet har blitt returnert ved bruk av angerettt, eller at det har blitt reparert.


Utforsk verden, skap historer og la bildene dine tale for seg selv med Huawei P40 Pro. Pro-modellen i denne generasjonen av Huaweis bejublede P-familie kan skilte med en heldekkende OLED Quad-Curve Overflow-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens, og et Quad-kameraoppsett fra Leica som lar deg ta enestående bilder i alle lysforhold. Kirin 990 5G-chipsettet sørger for banebrytende hastigheter, og kunstig intelligens hjelper deg med alt fra fotooptimalisering til strømsparing. Telefonen støtter 5G, og låses raskt og enkelt opp med ansiktsgjenkjenning eller via fingeravtrykkleseren, som ligger under skjermen. 

Telefonen låser raskt og sikkert opp ved ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk.

OLED Quad-Curve Overflow-skjerm

Drøm deg bort i en skjerm som er inspirert av rennende vann. OLED Quad-Curve Overflow-skjermen strekker seg fra kant til kant og gir en uavbrutt visningsopplevelse, og oppdateringsfrekvensen på 90 Hz gir fantastisk flyt. Innholdet på skjermen oppdateres altså nitti ganger i sekundet, slik at apper og annet bevegelig innhold blir klarere og flyter bedre enn på skjermer med lavere oppdateringsfrekvens.

OLED Quad-Curve Overflow-skjerm

50 MP hovedkamera med bransjeledende sensor

Ta ekstremt skarpe bilder med et hovedkamera som er utstyrt med en bransjeledende, lysfølsom bildesensor. Kameraet støtter 4-i-1 pixel binning, som er ekstra effektivt i mørke omgivelser. Octa PD-autofokus sørger for at det viktige i bildet er i fokus, både dag og natt. De særdeles detaljerte bildene som hovedkameraet produserer kan beskjæres og forstørres uten at kvaliteten forringes. Finn nye, enestående motiver i bildene dine.

12 MP SuperSensing-telefotolinse

En telefotolinse flytter motivet nærmere deg uten at du behøver å ta et skritt. Selvsagt høyoppløst, alltid med perfekte konturer og eksakt fargegjengiving.

12 MP SuperSensing-telefotolinse

Videreutviklet kunstig intelligens

Kunstig intelligens utvikles i rekordfart, og AI-funksjonene i P40 Pro hjelper deg blant annet med å oppnå fotografiske milepæler. Med AI Portrait Studio i hovedkameraet er det enkelt å ta imponerende portretter. Huawei Golden Snap er en annen AI-funksjon som blant annet lar deg viske ut uønskede linselus fra bildene dine ved å kombinere flere bilder til ett.

Frontkamera med naturlig bokeh

Frontkameraet på P40 Pro er på 32 MP, og jobber i symbiose med en infrarød dybdelinse. Sammen hjelper de deg å ta iøynefallende selfies med naturlig ufokusert bakgrunn – bokeh. AI optimerer bildene dine med bakgrunn i omgivelsene, for eksempel ved å fokusere på øynene dine. Multifokus lar deg ta gruppeselfies der alle ansikter i bildet er i fokus.

Fantastiske verktøy for filmskapere

Har du en filmskaper i magen? I P40 Pro har Huawei lagt mye energi i å gi deg de aller beste forutsetninger for å skape fantastiske videoopptak. Film skarp og stabilt i tussmørke med opptil 51200 ISO, selv på lang avstand. Timelapse i 4K. Vidvinkel og slow motion i forbausende 7680 fps. I tillegg til disse bildefokuserte funksjonene har P40 Pro også lydzoom, som sørger for høy og tydelig lyd fra motivet du zoomer inn på. Videreutvikle den visuelle historiefortelleren i deg med P40 Pro. 

Lynrask drift med Kirin 990 5G

Et videreutviklet chipset gir P40 Pro høye hastigheter og et lavt energiforbruk. Prosessoren, en Kirin 990, er skapt for alt fra daglig bruk til gaming, akkurat som du forventer deg av en moderne smarttelefon. 8 GB RAM og en Mali-G76 MC16-GPU leverer enestående grafikk i 90 Hz til displayet.

Høy effektivitet og lynrask lading

Kirin 990-prosessoren bidrar til økt effektivitet og lavt strømforbruk. AI bidrar også til at du får mest mulig ut av batteriet, som er på 5200 mAh, i form av både lengre batteritid og kortere ladetid. Selve ladingen går ekstremt raskt med 40 W SuperCharge og 27 W Wireless SuperCharge, og omvendt trådløs lading gjør deg til en helt når en kompis er tom for strøm.

Høy effektivitet og lynrask lading

IP68

Utforsk verden med en IP68-sertifisert telefon. IP68-sertifiseringen innebærer at telefonen er støv- og vanntett, og tåler å senkes 1,5 meter under vann i opptil 30 minutter. I P40 Pros tilfelle gir dette deg fordeler som et fantastisk actionkamera og muligheten til å ta vakre undervannsbilder.

Utforsk verden med en IP68-sertifisert telefon.

Huawei AppGallery

P40 Pro selges kun med støtte for AppGallery, som er Huaweis egne, offisielle appbutikk. I AppGallery kan du søke opp, laste ned, håndtere og dele apper. AppGallery har et sikkerhetssystem som sikrer at alle apper er trygge å laste ned og bruke. Du finner et stort utvalg av alle slags apper, både til moro og nytte, i AppGallery.

AppGallery inneholder et stort utvalg internasjonale og norske apper, og flere er på vei. Foruten alle appene som allerede ligger i AppGallery har du selvsagt også flere andre muligheter. Mange av de velkjente appene kan eksempelvis lastes ned via foretakets egen nettside. Og hvis favorittnettsiden din ikke har egen app så kan du lagre nettsiden som en snarvei på startskjermen din – nå som mobiltilpasset nettside er normen er langt flere muligheter åpne.

Flere tips til hvordan du kan få mer ut av den nye telefonen din kan du finne på Huaweis supportside.

Spesifikasjoner for Huawei P40 Pro:

 • Skjerm: 6,58" OLED FHD+ (2640 x 1200 piksler) 441 PPI
 • 50 MP Ultra Vision hovedkamera (f / 1.9 OIS)
 • 40 MP Cine ultravidvinkel (f / 1.8)
 • 12 MP SuperSensing telefoto (f / 3.4 OIS)
 • 32 MP frontkamera (f / 2.2 autofokus)
 • 3D-dybdekamera (foran og bak)
 • IP68-klassifisert
 • 5G-støtte
 • CPU: HUAWEI Kirin 990 5G
 • RAM: 8 GB
 • Lagring: 256 GB
 • Batteri: 4200 mAh

I forpakningen finner du:

 • Huawei P40 Pro
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • Ørepropper
 • Bruksanvisning
 • SIM-verktøy

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

Hva er en B-vare?

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Det kan være at forsendelsen ikke er blitt hentet, at produktet har blitt returnert ved bruk av angrerett eller at det er et reparert eksemplar. Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje.

Samtlige produkter er gjennomgått og testet grundig i forhold til funksjonalitet. De leveres alltid med komplett tilbehør og har alle spesifiserte funksjoner som er oppgitt.

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer.

X1012509 Huawei Huawei P40 Pro 5G/8/256 Black 51095EXQ Utforsk verden, skap historer og la bildene dine tale for seg selv med Huawei P40 Pro. Pro-modellen i denne generasjonen av Huaweis bejublede P-familie kan skilte med en heldekkende OLED Quad-Curve Overflow-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens, og et Quad-kameraoppsett fra Leica som lar deg ta enestående bilder i alle lysforhold. Kirin 990 5G-chipsettet sørger for banebrytende hastigheter, og kunstig intelligens hjelper deg med alt fra fotooptimalisering til strømsparing. Telefonen støtter 5G, og låses raskt og enkelt opp med ansiktsgjenkjenning eller via fingeravtrykkleseren, som ligger under skjermen.  OLED Quad-Curve Overflow-skjerm Drøm deg bort i en skjerm som er inspirert av rennende vann. OLED Quad-Curve Overflow-skjermen strekker seg fra kant til kant og gir en uavbrutt visningsopplevelse, og oppdateringsfrekvensen på 90 Hz gir fantastisk flyt. Innholdet på skjermen oppdateres altså nitti ganger i sekundet, slik at apper og annet bevegelig innhold blir klarere og flyter bedre enn på skjermer med lavere oppdateringsfrekvens. 50 MP hovedkamera med bransjeledende sensor Ta ekstremt skarpe bilder med et hovedkamera som er utstyrt med en bransjeledende, lysfølsom bildesensor. Kameraet støtter 4-i-1 pixel binning, som er ekstra effektivt i mørke omgivelser. Octa PD-autofokus sørger for at det viktige i bildet er i fokus, både dag og natt. De særdeles detaljerte bildene som hovedkameraet produserer kan beskjæres og forstørres uten at kvaliteten forringes. Finn nye, enestående motiver i bildene dine. 12 MP SuperSensing-telefotolinse En telefotolinse flytter motivet nærmere deg uten at du behøver å ta et skritt. Selvsagt høyoppløst, alltid med perfekte konturer og eksakt fargegjengiving. Videreutviklet kunstig intelligens Kunstig intelligens utvikles i rekordfart, og AI-funksjonene i P40 Pro hjelper deg blant annet med å oppnå fotografiske milepæler. Med AI Portrait Studio i hovedkameraet er det enkelt å ta imponerende portretter. Huawei Golden Snap er en annen AI-funksjon som blant annet lar deg viske ut uønskede linselus fra bildene dine ved å kombinere flere bilder til ett. Frontkamera med naturlig bokeh Frontkameraet på P40 Pro er på 32 MP, og jobber i symbiose med en infrarød dybdelinse. Sammen hjelper de deg å ta iøynefallende selfies med naturlig ufokusert bakgrunn – bokeh. AI optimerer bildene dine med bakgrunn i omgivelsene, for eksempel ved å fokusere på øynene dine. Multifokus lar deg ta gruppeselfies der alle ansikter i bildet er i fokus. Fantastiske verktøy for filmskapere Har du en filmskaper i magen? I P40 Pro har Huawei lagt mye energi i å gi deg de aller beste forutsetninger for å skape fantastiske videoopptak. Film skarp og stabilt i tussmørke med opptil 51200 ISO, selv på lang avstand. Timelapse i 4K. Vidvinkel og slow motion i forbausende 7680 fps. I tillegg til disse bildefokuserte funksjonene har P40 Pro også lydzoom, som sørger for høy og tydelig lyd fra motivet du zoomer inn på. Videreutvikle den visuelle historiefortelleren i deg med P40 Pro.  Lynrask drift med Kirin 990 5G Et videreutviklet chipset gir P40 Pro høye hastigheter og et lavt energiforbruk. Prosessoren, en Kirin 990, er skapt for alt fra daglig bruk til gaming, akkurat som du forventer deg av en moderne smarttelefon. 8 GB RAM og en Mali-G76 MC16-GPU leverer enestående grafikk i 90 Hz til displayet. Høy effektivitet og lynrask lading Kirin 990-prosessoren bidrar til økt effektivitet og lavt strømforbruk. AI bidrar også til at du får mest mulig ut av batteriet, som er på 5200 mAh, i form av både lengre batteritid og kortere ladetid. Selve ladingen går ekstremt raskt med 40 W SuperCharge og 27 W Wireless SuperCharge, og omvendt trådløs lading gjør deg til en helt når en kompis er tom for strøm. IP68 Utforsk verden med en IP68-sertifisert telefon. IP68-sertifiseringen innebærer at telefonen er støv- og vanntett, og tåler å senkes 1,5 meter under vann i opptil 30 minutter. I P40 Pros tilfelle gir dette deg fordeler som et fantastisk actionkamera og muligheten til å ta vakre undervannsbilder. Huawei AppGallery P40 Pro selges kun med støtte for AppGallery, som er Huaweis egne, offisielle appbutikk. I AppGallery kan du søke opp, laste ned, håndtere og dele apper. AppGallery har et sikkerhetssystem som sikrer at alle apper er trygge å laste ned og bruke. Du finner et stort utvalg av alle slags apper, både til moro og nytte, i AppGallery. AppGallery inneholder et stort utvalg internasjonale og norske apper, og flere er på vei. Foruten alle appene som allerede ligger i AppGallery har du selvsagt også flere andre muligheter. Mange av de velkjente appene kan eksempelvis lastes ned via foretakets egen nettside. Og hvis favorittnettsiden din ikke har egen app så kan du lagre nettsiden som en snarvei på startskjermen din – nå som mobiltilpasset nettside er normen er langt flere muligheter åpne. Flere tips til hvordan du kan få mer ut av den nye telefonen din kan du finne på Huaweis supportside. Spesifikasjoner for Huawei P40 Pro: Skjerm: 6,58" OLED FHD+ (2640 x 1200 piksler) 441 PPI50 MP Ultra Vision hovedkamera (f / 1.9 OIS)40 MP Cine ultravidvinkel (f / 1.8)12 MP SuperSensing telefoto (f / 3.4 OIS)32 MP frontkamera (f / 2.2 autofokus)3D-dybdekamera (foran og bak)IP68-klassifisert5G-støtteCPU: HUAWEI Kirin 990 5GRAM: 8 GBLagring: 256 GBBatteri: 4200 mAh I forpakningen finner du: Huawei P40 ProStrømadapterUSB-C-kabelØrepropperBruksanvisningSIM-verktøy Mobil 9890 NOK 9890 NewCondition InStock
 1. B-varer
 2. Mobil