Mi Note 10 med innovativt kamera + Mi Band 4

Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black + Mi Band 4

  Art.nr: P523
 • Med aktivitetsbåndet Mi Band 4*
 • 6,47" AMOLED-display
 • 6 GB RAM +128 GB lagring
 • 108 MP hovedkamera + 32 MP selfiekamera
 • Fingeravtrykksleser i skjermen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • Xiaomi Mi Note 10 6+128GB + Mi Band 4
 • Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black
 • Xiaomi Mi Band 4
Mi Note 10 med innovativt kamera + Mi Band 4

6 059,-

Aktivitetsarmbånd til de 200 første kundene

*De 200 første kundene som forhåndsbestiller Xiaomi Mi Note 10 får med det vanntette aktivitetsarmbåndet Xiaomi Mi Band 4, verdt 399,- NOK.

Få med et Mi Band 4.
Xiaomi Mi Note 10 med banebrytende kamera

5 690,-

Xiaomi Mi Note 10 er den første mobiltelefonen med Penta-kamera, og den tar mobilfotografering til nye høyder. I hovedkameraet finnes fem ulike linser som alle har sin spesifikke funksjon og som hjelper deg å fange akkurat det du ser for deg, uansett om det er stemningsfotografier, spektakulære naturfotografier eller portretter. 

Xiaomi Mi Note 10 er en Dual-SIM-mobil som støtter to SIM samtidig.

Avrundede kanter møter stilrent design

Xiaomi Mi Note 10 har avrundede kanter og en skjerm som dekker nesten hele forsiden av mobilen. Det store AMOLED-displayet på 6,47" har syltynn ramme og en bitteliten busslomme til frontkameraet. Glasset på displayet er laget av slitesterkt Gorilla Glass 5.

Mektig proffkamera

Xiaomi Mi Note 10 er den første budsjettvennlige smarttelefonen som virkelig utfordrer flaggskipmodellene. Med et Penta-kamera er det ingen begrensning for hva du kan få til når du fotograferer. Hovedlinsen i det bakre kameraet har vanvittige 108 megapiksler og ultrahøy oppløsning, og har selskap av ytterligere fire linser som samarbeider om å gjøre bildene dine best mulig. Med en 20 megapiksels ultravidvinkellinse, et 12 megapiksels portrettkamera med 2x optisk zoom, en 5 megapiksels telefotolinse med 10x hybridzoom og 50x digitalzoom og en makrolinse med 2 megapiksler ligger alt til rette for fantastiske bilder. Med Night Mode 2.0 tar du knallgode bilder selv i mørke omgivelser. 

Leveres med et quad-kamera med fire linser – både vidvinkel og makro.

Vis deg fra din beste side

Mi Note 10 har et suverent selfiekamera for at du lett skal kunne ta de fineste selfiene. Frontkameraet har 32 megapiksler og ultrahøy oppløsning og får derfor med selv de minste detaljer. Du kan gjøre bildene enda finere ved å legge til filtre i etterredigeringen.

Ta de beste selfiene med Mi Note 10.

Qualcomm Snapdragon 730G

Xiaomi Mi Note 10 er utstyrt med en skikkelig arbeidshest av en prosessor; med Qualcomm Snapdragon 730G trenger du aldri å bekymre deg for om mobilen henger med i hektene. Med 64-bit Kryo 470, åtte kjerner og opptil 2.2 GHz har Snapdragon 730G 35% høyere CPU-frekvens, 25% bedre grafikkytelse og bedre bildegjengiving enn forgjengeren 710. Prosessoren bidrar også til at telefonen bruker minst mulig strøm. 

Rå kraft i Snapdragon 730G.

Xiaomi Mi Note 10 har 6 GB RAM og 128 GB lagringsminne; plass nok til alt av apper, spill, bilder og underhodning som du vil ha tilgjengelig.

NFC og Google Pay

Xiaomi Mi Note 10 har NFC med støtte for Google Pay som gjør at du kan betale med smarttelefonen din i kassa på butikken. NFC, eller Near Field Communication, er en kontaktløs overføringsmetode for data som lar deg registrere betalingskortet ditt i Google Pay-appen og deretter bruke telefonen som betalingsmiddel i butikken.

NFC gjør lommeboka overflødig.

Lang batteritid og lynrask lading

Med et batteri på 5260 mAh klarer Mi Note 10 seg uten påfyll av strøm i to dager ved normal bruk. Mi Note 10  støtter 30W hurtiglading, og en strømadapter med 30W hurtiglading er inkludert. Med hurtiglading lader du mobilen fra 0 til 100% på bare 65 minutter. 

I forpakningen finner du: 

 • Xiaomi Mi Note 10
 • 30W strømadapter
 • Skjermbeskytter
 • USB-C-kabel
 • SIM-verktøy
Xiaomi Vanntett aktivitetsarmbånd med 20 dagers batteritid

369,-

Xiaomis Mi Band-serie er viden kjent for å utfordre langt dyrere aktivitetsarmbånd — og komme seirende fra det. Mi Band 4 er intet unntak. Her får du en liten men lyssterk fargeskjerm med utskiftbare bakgrunnstemaer, kontinuerlig pulsmåling, alarm, søvnanalyse og en riktig så praktisk tilhørende app. Vil du heller bruke Google Fit så kan Mi Band 4 enkelt kobles til der også slik at dataene den samler om deg synkroniseres til Google Fit. Mi Band 4 er vanntett ned til 5ATM.

Xiaomi Mi Band 4 kommer med en 0,95" AMOLED fargeskjerm med imponerende oppløsning. Du kan velge å bruke den som en vanlig klokke, eller som en enkel måte å følge med på hvordan kroppen din har det i løpet av dagen. Mi Band 4 er vanntett ned til 50 meter, måler pulsen din døgnet rundt og analyserer søvnen din, og gir deg varsler om hva som skjer på mobilen din. 

Når du vil gjøre Mi Band 4 mer personlig så kan du velge blant 77 ulike forhåndsinstallerte bakgrunnsbilder og et digert utvalg med fantasifulle og stilige temaer som du enkelt tilpasser etter humøret ditt.

Din personlige trener er alltid ved din side 

Xiaomi Mi Band 4 er din nye personlige trener - uansett hvilken type trening du foretrekker kan du få hjelp til å nå neste nivå. Xiaomi Mi Band 4 er vannbestandig opptil 50 meter, har en holdbar 2.5D skjerm og er utstyrt med seks forskjellige treningsmoduser - alt fra løping og svømming til power walking og tautrekking. Du kobler veldig enkelt aktivitetsarmbåndet til smarttelefonen din via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS og Android) som loggfører og analyserer treningen din.

Lett tilgjengelig og direkte hjelp

Med Xiaomi Mi Band 4 på håndleddet har du mye mer enn en klokke. Du kan se hvem som ringer, lese meldinger og påminnelser om dagens arbeidsoppgaver, samtidig som den analyserer pulsen og søvnen din. Med pulsmåling døgnet rundt får du et tydelig bilde av hvordan dagen din har sett ut, fra et nytt perspektiv.  

Detaljert søvnanalyse kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagene dine, f.eks. ved å vekke deg når kroppen din er klar for det. Aktivitetsarmbåndet kommer også med innebygget alarmfunksjon.

P523 Xiaomi Mi Note 10 6+128GB Midnight Black + Mi Band 4 Aktivitetsarmbånd til de 200 første kundene *De 200 første kundene som forhåndsbestiller Xiaomi Mi Note 10 får med det vanntette aktivitetsarmbåndet Xiaomi Mi Band 4, verdt 399,- NOK. Ukategoriserte produkter 6059 NOK 6059 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter