Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kaffetrakter utviklet av Tim Wendelboe!

Wilfa WSM-1B

  Art.nr: 167157
  • Utviklet i samarbeid med verdens beste barista!
  • Justerbar traktetid
  • Vannbeholder 1 liter
  • Kan brukes som vannkoker
  • Justerbar temperatur

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Wilfa WSM-1B- Svart Manuell kaffetrakter med justerbar temperatur og traktetid
Med sitt elegante og moderne design i rustfritt stål med sorte detaljer, passer denne manuelle kaffetrakteren utmerket på kjøkkenet.

Kaffetrakteren Wilfa WSM-1B Svart Manuell er utrustet med "Flow Control", noe som gjør det mulig å justere traktetiden, slik at du alltid får kaffen akkurat slik du ønsker den. Fordelen med dette er at det alltid blir like god kaffe uansett om du brygger deg en kopp eller en hel kanne. Kok vannet i vannkokeren, sett i filter i filterholderen, juster Flow Control og fyll med kaffe. Når vannet er ferdig kokt heller du det over i filterholderen. Nå kan du nyte en god kopp kaffe!

Den separate vannkokeren har en kapasitet på 1 liter og kan brukes kun til vannkoking dersom du ønsker det. Vannkokeren har justerbar temperatur; 60°C, 70°C, 80°C, 90°C og 100°C. Ved siden av vannkokeren ser du en gradering som hjelper deg til å velge antall gram kaffe avhengig av vannmengde.

Utviklet i samarbeid med verdensmester og kaffegründer Tim Wendelboe
Wilfa WSM-1B Svart Manuell kaffetrakter er et resultat av et samarbeid mellom Wilfa, Tim Wendelboe og Norsk Designråd. Wendelboe er en norsk barista som i 2004 ble verdensmester i barista og har etter det oppnådd mange utmerkelser innenfor baristakunsten. Til daglig driver han sitt eget kaffebrenneri i Oslo.

Wilfa Wilfa WSM-1B 602147 Wilfa WSM-1B- Svart Manuell kaffetrakter med justerbar temperatur og traktetid Med sitt elegante og moderne design i rustfritt stål med sorte detaljer, passer denne manuelle kaffetrakteren utmerket på kjøkkenet. Kaffetrakteren Wilfa WSM-1B Svart Manuell er utrustet med "Flow Control", noe som gjør det mulig å justere traktetiden, slik at du alltid får kaffen akkurat slik du ønsker den. Fordelen med dette er at det alltid blir like god kaffe uansett om du brygger deg en kopp eller en hel kanne. Kok vannet i vannkokeren, sett i filter i filterholderen, juster Flow Control og fyll med kaffe. Når vannet er ferdig kokt heller du det over i filterholderen. Nå kan du nyte en god kopp kaffe! Den separate vannkokeren har en kapasitet på 1 liter og kan brukes kun til vannkoking dersom du ønsker det. Vannkokeren har justerbar temperatur; 60°C, 70°C, 80°C, 90°C og 100°C. Ved siden av vannkokeren ser du en gradering som hjelper deg til å velge antall gram kaffe avhengig av vannmengde. Utviklet i samarbeid med verdensmester og kaffegründer Tim Wendelboe Wilfa WSM-1B Svart Manuell kaffetrakter er et resultat av et samarbeid mellom Wilfa, Tim Wendelboe og Norsk Designråd. Wendelboe er en norsk barista som i 2004 ble verdensmester i barista og har etter det oppnådd mange utmerkelser innenfor baristakunsten. Til daglig driver han sitt eget kaffebrenneri i Oslo. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter