Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus med blå optisk sensor

Trust GXT23

  Art.nr: 171413
  • Blå optisk sensor
  • 3200 DPI
  • Innebygget minne
  • For både høyre- og venstrehendte

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Trust GXT23 er en prisgunstig gamingmus med en blå optisk sensor. Musen har også programmerbare knapper, og et innebygget minne.

Blå optisk sensor

En blå optisk sensor er mindre følsom for støv og ujevnheter på underlaget, som gjør den perfekt for gaming. Dette gjør at musen følger dine bevegelser med større presisjon.

Programmerbare knapper

Knappene på Trust GXT23 kan programmeres slik at de gjør andre ting enn standardfunksjonene. I et MMORPG kan du sette en knapp til en spesiell makro, mens i et FPS-spill kan du ha et spesifikt våpen koblet til en knapp på musen. Dermed kan du bli mer effektiv i spill.

Innebygd minne
Musens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC.
Trust Trust GXT23 18064 Trust GXT23 er en prisgunstig gamingmus med en blå optisk sensor. Musen har også programmerbare knapper, og et innebygget minne.Blå optisk sensorEn blå optisk sensor er mindre følsom for støv og ujevnheter på underlaget, som gjør den perfekt for gaming. Dette gjør at musen følger dine bevegelser med større presisjon.Programmerbare knapperKnappene på Trust GXT23 kan programmeres slik at de gjør andre ting enn standardfunksjonene. I et MMORPG kan du sette en knapp til en spesiell makro, mens i et FPS-spill kan du ha et spesifikt våpen koblet til en knapp på musen. Dermed kan du bli mer effektiv i spill.Innebygd minneMusens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter