Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynn 15" laptop med lang batteritid

Toshiba Satellite R850-10F

  Art.nr: 163011
  • 15,6" LED-skjerm
  • Intel Core i5-2410M
  • 4GB DDR3 RAM
  • 500 GB harddisk
  • 7,5 timer batteritid

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Toshiba Satellite R850-10F er Toshiba sin tynneste 15,6" bærbare datamaskin noensinne! Til tross for dette har den en 7,5 timers batteritid og en Intel i5-prosessor. Med et solid chassi kan du ha med deg laptopen over alt.

Intel Core i5
Intel Core i5 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Quick Sync Video, Intel HD Graphics samt Intel Insider. Den har også to kjerner og firetråds-teknologi som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking. Med turbofunksjonen får du ekstra kraft når du trenger det.

Trådløs overføring med Bluetooth
Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter så som headset og trådløse bluetooth høyttalere.

McAfee Internet Security 2011
Med full beskyttelse mot trusler fra internett kan du føle deg trygg på nett. McAfee Active Protection analyserer all aktivitet og blokkerer uønsket trafikk på millisekunder, slik at det ikke blir noen hull i din beskyttelse. Det følger med en 30 dagers prøveversjon, som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter at prøvetiden er over.

Brenn ut dine egne plater
Nero 10 Essentials har de grunnleggende funksjonene du trenger for å brenne og kopiere data. Med et enkelt og brukervennlig grensesnitt kan brukere på alle nivåer enkelt ta sikkerhetskopi av data og kopiere CDer eller DVDer.

Raskt trådløst nettverk
Toshiba Satellite R850-10F har innebygd WLAN med 802.11 b/g/n standard. Du får trådløst nettverk med hastigheter opp til 300 Mbps.

Microsoft Office 2010 Starter
PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken, kan du sere gjøre dette.

Toshiba Toshiba Satellite R850-10F PT52HE-00G00MN5 Toshiba Satellite R850-10F er Toshiba sin tynneste 15,6" bærbare datamaskin noensinne! Til tross for dette har den en 7,5 timers batteritid og en Intel i5-prosessor. Med et solid chassi kan du ha med deg laptopen over alt.Intel Core i5Intel Core i5 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Quick Sync Video, Intel HD Graphics samt Intel Insider. Den har også to kjerner og firetråds-teknologi som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking. Med turbofunksjonen får du ekstra kraft når du trenger det.Trådløs overføring med BluetoothBluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter så som headset og trådløse bluetooth høyttalere. McAfee Internet Security 2011Med full beskyttelse mot trusler fra internett kan du føle deg trygg på nett. McAfee Active Protection analyserer all aktivitet og blokkerer uønsket trafikk på millisekunder, slik at det ikke blir noen hull i din beskyttelse. Det følger med en 30 dagers prøveversjon, som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter at prøvetiden er over.Brenn ut dine egne platerNero 10 Essentials har de grunnleggende funksjonene du trenger for å brenne og kopiere data. Med et enkelt og brukervennlig grensesnitt kan brukere på alle nivåer enkelt ta sikkerhetskopi av data og kopiere CDer eller DVDer. Raskt trådløst nettverkToshiba Satellite R850-10F har innebygd WLAN med 802.11 b/g/n standard. Du får trådløst nettverk med hastigheter opp til 300 Mbps.Microsoft Office 2010 StarterPCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken, kan du sere gjøre dette. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter