Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel og funksjonsrik kjøkkengrill

Tefal Optigrill

  Art.nr: 218523
  • 2200 W
  • Automatic Sensor Cooking
  • Justerer temperaturen automatisk
  • 6 ulike programmer
  • Aluminiumplater

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tefal Optigrill er en veldig smart og praktisk kjøkkengrill som kommer til å bli din venn på kjøkkenet. Grillen har en sensor som oppdager antall elementer som ligger på grillen. Den gjenkjenner også tykkelsen på det som ligger der, slik at du skal få et perfekt resultat. Når grillen har oppfattet dette justerer den temperaturen automatisk og maten din lages på en unik måte. 

Optigrill er utstyrt med en indikatorlampe som gir deg muligheten til å overvåke matlagingen din. Blå/grønn i begynnelsen av matlagingen. Gul når maten er rå/rare, oransje når den er medium og rød når maten er well done. 

Ulike programmer

Med 6 ulike programmer (rødt kjøtt, fugl, fisk, pølser, hamburger, smørbrød/panini eller bacon) får du automatisk tilpasset temperatur for hver type mat

Aluminiumplater

Med 600cm2 overflate med non-stick-belegg får du kvalitative aluminiumplater som virkelig kommer til å hjelpe deg på kjøkkenet. Optigrill har en kapasitet for mellom 2-4 personer. 

218523 Tefal Tefal Optigrill GC702D16 Tefal Optigrill er en veldig smart og praktisk kjøkkengrill som kommer til å bli din venn på kjøkkenet. Grillen har en sensor som oppdager antall elementer som ligger på grillen. Den gjenkjenner også tykkelsen på det som ligger der, slik at du skal få et perfekt resultat. Når grillen har oppfattet dette justerer den temperaturen automatisk og maten din lages på en unik måte. Optigrill er utstyrt med en indikatorlampe som gir deg muligheten til å overvåke matlagingen din. Blå/grønn i begynnelsen av matlagingen. Gul når maten er rå/rare, oransje når den er medium og rød når maten er well done.  Ulike programmer Med 6 ulike programmer (rødt kjøtt, fugl, fisk, pølser, hamburger, smørbrød/panini eller bacon) får du automatisk tilpasset temperatur for hver type mat Aluminiumplater Med 600cm2 overflate med non-stick-belegg får du kvalitative aluminiumplater som virkelig kommer til å hjelpe deg på kjøkkenet. Optigrill har en kapasitet for mellom 2-4 personer.  Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter