Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus utviklet i samarbeid med fnatic

SteelSeries Sensei - Fnatic edition

  Art.nr: 164950
  • Fnatic-design
  • Lasermus
  • 8 knapper
  • 32 bit ARM-prosessor innebygget
  • Opp til 11 400 DPI

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

SteelSeries Sensei Fnatic Edition er en gamingmus som er laget for gameren som trenger presisjon, fart og fleksibilitet. Derfor har musen en innebygget prosessor, justerer selv følsomheten i forhold til hvor fort musen beveger seg, samtidig som du kan lagre profiler for dine mest brukte spill, direkte på musen. 

32 bit ARM prosessor
Steelseries Sensei har en egen 32-bit ARM prosessor innebygget. Dette gjør at musen kan utføre en stor menge kalkulasjoner per sekund, slik at det ikke tar noe kraft fra PCen. I tillegg lar det deg doble hastigheten på musen, med 11 400 dpi. Dette kan du få bruk for når du jobber med to skjermer eller i spill hvor du er avhengig av å kunne bevege deg fort.
 Utviklet i samarbeid med Fnatic og SK gaming
Sensei er utviklet sammen med eliten innen e-sports. Gjennom samarbeid med Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses og flere har SteelSeries laget en mus som møter alle krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III og Doom er bare noen av spillene som har blitt tatt i betraktning når Sensei ble laget.
 
Sensei fnatic


Lagre profiler med fargekoder
Du kan enkelt endre fargetema på Sensei. Du kan til og med bytte ut logoen på LCD-displayet som sitter under musen, for å gjøre den enda mer personlig.
  Sensei fnatic
SteelSeries SteelSeries Sensei - Fnatic edition 62152 SteelSeries Sensei Fnatic Edition er en gamingmus som er laget for gameren som trenger presisjon, fart og fleksibilitet. Derfor har musen en innebygget prosessor, justerer selv følsomheten i forhold til hvor fort musen beveger seg, samtidig som du kan lagre profiler for dine mest brukte spill, direkte på musen.   32 bit ARM prosessor Steelseries Sensei har en egen 32-bit ARM prosessor innebygget. Dette gjør at musen kan utføre en stor menge kalkulasjoner per sekund, slik at det ikke tar noe kraft fra PCen. I tillegg lar det deg doble hastigheten på musen, med 11 400 dpi. Dette kan du få bruk for når du jobber med to skjermer eller i spill hvor du er avhengig av å kunne bevege deg fort.   Utviklet i samarbeid med Fnatic og SK gaming Sensei er utviklet sammen med eliten innen e-sports. Gjennom samarbeid med Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses og flere har SteelSeries laget en mus som møter alle krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III og Doom er bare noen av spillene som har blitt tatt i betraktning når Sensei ble laget.   Lagre profiler med fargekoder Du kan enkelt endre fargetema på Sensei. Du kan til og med bytte ut logoen på LCD-displayet som sitter under musen, for å gjøre den enda mer personlig.   Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter