Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

SteelSeries Optisk gamingmus

SteelSeries Kinzu Optical Mouse (Red)

  Art.nr: 164948
  • Optisk
  • Endre dpi mens du spiller
  • 3200 dpi
  • Designet for alle typer grep
  • Innebygd minne for profiler

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Steelseries Kinzu optisk gamingmus

Kinzu er en optisk gamingmus med opptil 3200 dpi oppløsning og innebygd minne for profiler, slik at du slipper å tenke på software på LAN. Musen er spesialdesignet for å passe både de som spiller med palm og de ​​som spiller med klo-grep. Den optiske sensoren kan håndtere de fleste overflater som underlag og gir en høy presisjon i spillet.

Innebygd minne

Musens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC.

Anti-slip - bedre grep når du spiller


Når du spiller er det lett å få svette hender og musa glir ut av hendene. Med musens Antislip-overflate eliminerer dette problemet. Musens overflate er laget av et materiale som gjør at du alltid har et optimalt grep på musen.
SteelSeries SteelSeries Kinzu Optical Mouse (Red) 62014 Steelseries Kinzu optisk gamingmusKinzu er en optisk gamingmus med opptil 3200 dpi oppløsning og innebygd minne for profiler, slik at du slipper å tenke på software på LAN. Musen er spesialdesignet for å passe både de som spiller med palm og de ​​som spiller med klo-grep. Den optiske sensoren kan håndtere de fleste overflater som underlag og gir en høy presisjon i spillet.Innebygd minneMusens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC.Anti-slip - bedre grep når du spillerNår du spiller er det lett å få svette hender og musa glir ut av hendene. Med musens Antislip-overflate eliminerer dette problemet. Musens overflate er laget av et materiale som gjør at du alltid har et optimalt grep på musen. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter