Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Tynn gamingmatte med høy presisjon

SteelSeries 4D

  Art.nr: 121120
SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate.

Den ekstremt slanke musematten har to forskjellige overflater - en grov og en friksjonsfri. Det er spesielt tilpasset til brukere med både lav og høy følsomhet.

SteelPad 4d er kun 2,5 mm tykk!

Egenskaper
Dobbeltsidig presisjonsoverflate
Separat friksjonsmatte følger med som man legger under musematten for att den ikke skal gli rundt omkring skrivebordet
Ekstremt flat, kun 2,5 mm
Fungerer med både optiske og kulemus
Ny herdet overflate for ekstra holdbarhet
Størrelse: 290 x 267 mm
SteelSeries SteelSeries 4D 395408 SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate. Den ekstremt slanke musematten har to forskjellige overflater - en grov og en friksjonsfri. Det er spesielt tilpasset til brukere med både lav og høy følsomhet.SteelPad 4d er kun 2,5 mm tykk!EgenskaperDobbeltsidig presisjonsoverflateSeparat friksjonsmatte følger med som man legger under musematten for att den ikke skal gli rundt omkring skrivebordetEkstremt flat, kun 2,5 mmFungerer med både optiske og kulemusNy herdet overflate for ekstra holdbarhetStørrelse: 290 x 267 mm Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter