Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Sony DSC-W690

Sony DSC-W690 Black

  Art.nr: 169171

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning!

Sony W690 er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger.

16,1 megapiksler
Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold.

Intelligent Auto
Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner.

10x optisk zoom
Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer.

Optisk bildestabilisator
Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom.

Panorama
Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned.

3" LCD-display
Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.
 

Sony Sony DSC-W690 Black DSCW690B.CEE8 OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning! Sony W690 er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger. 16,1 megapiksler Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold. Intelligent Auto Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner. 10x optisk zoom Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer. Optisk bildestabilisator Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom. Panorama Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned. 3" LCD-display Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.   Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter