Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Sony DSC-W690

Sony DSC-W690 Black

  Art.nr: 169171

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • FuzzyUnc 30.07.2012

  Skuffende

  Dette kameraet skuffer. De "intelligente" funksjonene treffer i hytt og pine, noe som fører til mange ødelagte øyeblikk. Det tar svake, grøtete bilder innendørs, selv sommertid. Vil si det knapt er bedre enn mitt gamle 5Mpix kamera, som jeg heller ikke synes var godt innendørs. Det er i tillegg svært tregt, slik at du må "planlegge" i forkant, selv med motiv som beveger seg forholdsvis sakte.
  Utendørs derimot kommer billedbrikken og zoom til sin rett, og gir stort sett gode bilder, og automatikken fungerer tilsynelatende slik den skal. Dessuten er kameraet lite og hendig.

  Totalt sett er kameraet ubrukelig som et allround kamera, men tar gode bilder utendørs om motivet er stillestående.

  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Bildesensor
Sensorstørrelse 1/2,3"
Type sensor CMOS
Oppløsning bildesensor 16,1 megapiksler
Oppløsning for stillbilder 5248 х 3936
Optikk
Type objektiv SONY G
Brennvidde 25 - 250 mm
Brennvidde i 35 mm format Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lysstyrke f/ 3,3 - 6,3
Optisk zoom 10,0x
Digital zoom 40,0x
Zoom i videomodus Ja
Optisk bildestabilisator Ja
Digital bildestabilisator Ja
Nærgrense 5,0 cm
Foto egenskaper
Optisk søker Nei
Skjermstørrelse 3,0"
Skjermteknologi LCD
Touch-skjerm Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning på skjerm 230 400 punkter
Lysmåling Multimåling, punktmåling, sentrumsvektet
Hvitbalanse auto, dagslys, lysrør, månelys
Lysfølsomhet ISO 80-3200
Lukkertider 2-1/1600 sekunder
Eksponering enkel, Intelligent auto, programautomatikk
Eksponeringskompensasjon ±2 EV i steg om 1/3 EV
Selvutløser Ja
Tid selvutløser 2 og 10 sekunder
Sekvenstakning Ja
Hastighet sekvensopptak 1 bilde/ sekund
Ansiktgjenkjenning Ja
HDR-funksjon Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Videoinnspilling
Full HD videoopptak Nei
Full HD bildehastighet Ingen Full HD-video
HD videoopptak Ja
HD bildehastighet 30 bilder/ sekund
Autofokus i innspillingsmodus Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydoppptak Mono
Format
Bildeformat JPEG
Bildefiler som støttes JPEG
Videofiler som støttes MP4
Blits
Innebygget blits Ja
Blitssko Nei
Blitsinnstillinger , , Auto, røde øyne reduksjon
Rekkevidde Opp til 7,3 meter
Lagring
Internminne 27 MB
Kompatible minnekort Memory stick, SD, SDHC, SDXC
Max kapasitet 64 GB
Tilkoblinger
HDMI-utganger 0 Stk
HDMI-type Ingen HDMI
RCA-utgang Nei
S-videoutgang Nei
DV-utgang Nei
USB-utgang Ja
Mikrofonutgang Nei
Hodetelefonuttak Nei
Direkteutskrift, Pictbridge Nei
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
GPS (geotagging) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde 94,3 mm
Dybde 21,7 mm
Høyde 56,1 mm
Vekt 142 g
Øvrig
Øvrige funksjoner Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Batteritype Li-ion
Oppladbart batteri Ja
Menyspråk Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Russisk, svensk, m.fl

Produktbeskrivelse

OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning!

Sony W690 er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger.

16,1 megapiksler
Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold.

Intelligent Auto
Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner.

10x optisk zoom
Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer.

Optisk bildestabilisator
Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom.

Panorama
Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned.

3" LCD-display
Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.
 

Sony Sony DSC-W690 Black DSCW690B.CEE8 OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning! Sony W690 er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger. 16,1 megapiksler Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold. Intelligent Auto Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner. 10x optisk zoom Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer. Optisk bildestabilisator Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom. Panorama Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned. 3" LCD-display Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.   Ukategoriserte produkter 2 1 899 NOK 899 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter