Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Slank 3D Blu-ray-spiller med Smart TV

Sony BDP-S490

  Art.nr: 177246
  • 3D Blu-ray-spiller
  • 2D til 3D-konvertering
  • Smart TV-funksjoner
  • WiFi Ready / DLNA
  • 2 x USB inngang

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sony BDP-S490 er en full HD 3D Blu-ray-spiller med mange populære funksjoner. I tillegg til å spille av 3D Blu-ray-film, kan du selvfølgelig også spille av DVD og CD, samt streame via et DLNA-nettverk og spille av filer fra et tilkoblet USB-minne. Når du spiller av DVD-filmer på Blu-ray-spilleren oppskaleres de til nær HD-kvalitet. 

 

Ved å laste ned en Media Remote App, kan du bruke en Smartphone eller et nettbrett som fjernkontroll eller mus når du surfer på internet.  Appen finnes både for Apple og Android.

 

2D- til 3D-konvertering

Blu-ray-spilleren kommer helt til sin rett når du setter inn en 3D Blu-ray-film og ser på en 3DTV eller 3D projektor. Men Sony BDP-S490 kan også konvertere 2D-innhold til simulert 3D, så de gamle DVD-filmene dine får nytt liv. 

 

Smart TV

Koble Sony BDP-S490 Blu-ray-spiller til Sony Entertainment Network og få tilgang til en rekke onlinefunksjoner. Se på filmer fra internet og YouTube, og last ned apper for vær, nyheter eller spill. 

 

DLNA-nettverk for enkel deling

DLNA gjør at du kan streame film, musikk og bilder til andre DLNA-kompatible produkt over nettverket. Sony BDP-S490 er WiFi Ready, så hvis du vil koble deg opp uten kabler, trenger du en USB WiFi-adapter (Sony UWA-BR100 må kjøpes som tilbehør).

 

2 USB-innganger 

Blu-ray-spilleren er utstyrt med 2 USB-innganger så du kan spille av film, musikk og bilder fra et USB-minne eller en ekstern harddisk.

Sony Sony BDP-S490 BDPS490B.EC2 Sony BDP-S490 er en full HD 3D Blu-ray-spiller med mange populære funksjoner. I tillegg til å spille av 3D Blu-ray-film, kan du selvfølgelig også spille av DVD og CD, samt streame via et DLNA-nettverk og spille av filer fra et tilkoblet USB-minne. Når du spiller av DVD-filmer på Blu-ray-spilleren oppskaleres de til nær HD-kvalitet.    Ved å laste ned en Media Remote App, kan du bruke en Smartphone eller et nettbrett som fjernkontroll eller mus når du surfer på internet.  Appen finnes både for Apple og Android.   2D- til 3D-konvertering Blu-ray-spilleren kommer helt til sin rett når du setter inn en 3D Blu-ray-film og ser på en 3DTV eller 3D projektor. Men Sony BDP-S490 kan også konvertere 2D-innhold til simulert 3D, så de gamle DVD-filmene dine får nytt liv.    Smart TV Koble Sony BDP-S490 Blu-ray-spiller til Sony Entertainment Network og få tilgang til en rekke onlinefunksjoner. Se på filmer fra internet og YouTube, og last ned apper for vær, nyheter eller spill.    DLNA-nettverk for enkel deling DLNA gjør at du kan streame film, musikk og bilder til andre DLNA-kompatible produkt over nettverket. Sony BDP-S490 er WiFi Ready, så hvis du vil koble deg opp uten kabler, trenger du en USB WiFi-adapter (Sony UWA-BR100 må kjøpes som tilbehør).   2 USB-innganger  Blu-ray-spilleren er utstyrt med 2 USB-innganger så du kan spille av film, musikk og bilder fra et USB-minne eller en ekstern harddisk. Ukategoriserte produkter 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter