Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Samsung Galaxy S3

Samsung i9300 Galaxy S3

  Art.nr: 168814
 • 4,8" HD-skjerm
 • 8 mpx HD-kamera
 • Firekjernet prosessor
 • GPS
 • S-Voice

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(49 stk)

 • Linda2111 26.02.2014

  Ødelagt etter 3 uker

  Telefonen i seg selv er veldig bra, men etter 3 uker sluttet skjermen å fungere. Det er for dårlig for en så dyr og ny telefon..

  Eller
  Avbryt
 • Maaken 08.02.2014

  Mobil

  Meget anvendelig og lett forståelig mobil som står til mine forventninger

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Sissel 10.01.2014

  Lei av Apple

  Hadde hørt mye om Samsung igjennom en venn og ville prøve.Så langt storfornøyd..Mere å bedre muligheter enn Iphone :)

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Guido 07.01.2014

  Fornøyd gutt

  Kjøpte den til sønnen min på 11 år, da han nok (som pappaen) setter pris på en større frihet enn det Apple tilbyr i sine telefoner. Han har vært strålende fornøyd med den.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Lassie 16.12.2013

  Bra telefon

  Bra telefon til lav pris. Enkel å bruke. Stor skjerm.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • ElinLS 16.01.2013
  Eller
  Avbryt
 • hkill 14.01.2013
  Eller
  Avbryt
 • Jeg risikerer ikke at SIM-kort ikke passer denne mobilen hvis jeg skulle ha kjøpt den? Regner med man beholder samme PIN, nummer og abonnement?

  JohnS 09.09.2012
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Jeg måtte ha nytt SIM-kort. Mitt gamle var for stort. Ny pin- kode, men ellers som før.

   Gunn 18.09.2012
  • Hei, ja det er helt vanlig "stor sim" som er på denne telefonen, følger med en ramme som man kan putte mikro sim inni viss man allerde har det fra før :)

   imortalia 27.09.2012
  • Kommer an på hva du har fra før. Må ha micro-sim. Får ny pinn, men samme nr. og ab. Får nytt simkort med en gang, i en butikk som selger mobiler.

   Agronomen 26.11.2012
  • Nei du må ha micro-sim på denne mobilen og dubeholder samme nummer og alt men det som er på selve mobilen kommer ikke over.

   Eirik157 16.12.2012
  • Denne telefonen må ha micro SIM, som du må bestille hos din opperatør.

   LifesGood 09.01.2013
 • Mikal 08.06.2012
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Denne er på lager nå, men den blå var ca 1 måned forsinket i det nordiske markedet.

   Baremeg 27.07.2012

Teknisk spesifikasjon

Allment
Operativsystem Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
Operatørlåst Nei
Type mobil Smartphone
SAR-verdi Godkjent
Tastatur Qwerty-tastatur (skjerm)
Prosessor
Hastighet 1,40 GHz
Antall kjerner 4 stk.
Prosessortype Exynos 4412 Quad
RAM-minne 1,0GB
Lagring
Internminne 16 GB
Minnekortleser Ja
Type minnekort microSD
Maksimal minnemengde 64GB
Skjermegenskaper
Skjermstørrelse 4,8"
Skjermteknologi AMOLED
Oppløsning på skjerm 1280x720
Antall farger 16millioner
Touch-skjerm Ja
Type touch-skjerm Kapasitiv
Kommunikasjon
3G Ja
4G Nei
SMS Ja
MMS Ja
Bluetooth Ja
Bluetoothstøtte A2DP, EDR
Bluetoothversjon 4.0
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Ja
Trådløs nettverkshastighet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Trådløs nettverksstandard 802.11 a/b/g/n
Wi-Fi Hotspot Ja
DLNA-sertifisert Ja
Nettleser Ja
E-post Ja
Kamera
Kamera Ja
Innebygget blits Ja
Blitstype Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning hovedkamera 8,0 Megapiksel
Oppløsning for stillbilder 3264x2448
Videoinnspilling Ja
Videosamtale Ja
Oppløsning for video 1920 x 1080 (HD 1080)
Autofokus Ja
Ansiktgjenkjenning Ja
Bildestabilisator i objektivet Ja
Smilegjenkjenning Ja
Navigering
GPS / navigasjon Ja
GPS type A-GPS
Geotagging Ja
Funksjoner
Høyttalertelefon Ja
Vibrator Ja
Støtte for to SIM-kort Nei
Type SIM-kort Micro SIM
Støtsikker Nei
Vanntett Nei
Tilkoblinger
Hodetelefonutgang 1 stk
HDMI 0 stk
Type USB-kontakt Micro-USB
USB-versjon 2.0
Dekodere
Bildefiler som støttes Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydfiler som støttes AC3, eAAc+, FLAC, MP3, WAV
Videofiler som støttes DivX, H.263, H.264, MP4, WMV, XviD
FM-radio Ja
RDS-radio Ja
Strømforsyning
Batteritype Li-ion
Batterikapasitet 2100 mAh
Strømforbruk (standby) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Taletid Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Design
Farge Blå
Materiale Plast
Dimensjoner
Bredde 137,0 mm
Dybde 71,0 mm
Høyde 9,0 mm
Vekt 133 g
Øvrig
Menyspråk Skandinavisk

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy S3 - muligens verdens beste telefon

Dette er Samsungs nye flaggskip, med en stor skjerm på hele 4,8" og rå kraft fra en 1,4GHz Quad-core prosessor. Galaxy S3 er en telefon som virkelig tar plass blant verdens beste telefoner.

Av finesser finner man blant annet et kamera på 8 megapiksler som kan filme i Full-HD, Bluetooth 4.0 og flere nytteprogrammer fra Samsung.
 

Quad-core prosessor

Samsung Galaxy S3 har en Quad-core prosessor på 1,4GHz, som gjør bruk av telefonen til en lek. Telefonen håndterer mange oppgaver samtidig, uten at det går utover brukeropplevelsen.
 

Innebygget GPS med støtte for GLONASS

Når du skal ut og trenger en GPS til å hjelpe deg med å finne veien, er det en stor fordel en god kontakt med satellittene. Samsung Galaxy S3 har både støtte for GPS og GLONASS (det russisk-utviklede satellittsystemet). Dette gjør at Galaxy S3 gir deg en meget nøyaktig posisjon når du er ute på veien. 
 

S Beam

Galaxy S 3 er raskere på overføring og deling av filer mellom to telefoner. Den nye "S Beam"-funksjonen forbedrer den tidligere Android Beam-funksjonen, slik at du nå skal kunne overføre en 1 GB videofil på tre minutter eller en 10 MB musikkfil på to sekunder. Overføringen skjer ved å holde to Galaxy S3 mobiler mot hverandre, og du trenger ikke å være tilkoblet et Wi-Fi eller 3G-nett for at det skal fungere.
 

S Voice - Styr telefonen med talekomandoer

Samsung Galaxy S3 har en stemmestyring som kalles S Voice. Om for eksempel vekkerklokken ringer behøver du bare si «Snooze», så utsettes vekkingen i ti minutter. S Voice kan også brukes for å be telefonen spille en spesiell sang, ta et bilde, sende en melding eller starte et program.
 

Pop Up Play - Video i vindu over andre apper

Galaxy S3 har Pop Up Play. Dette innebærer at du kan spille av en video i et vindu hvor som helst på skjermen, samtidig som du utfører andre oppgaver.
 

Allshare

Denne funksjonen gjør at Galaxy S3 kan vise innhold fra mobilen på TV-en trådløst. Allshare kan også brukes for å dele ulike typer filer mellom Galaxy S3 og DLNA-kompatible enheter som TV-er, PC og nettbrett.
 

Android operativsystem

Samsung Galaxy S3 leveres med Android operativsystem. Operativsystemet er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.

Via Google Play finner du alt du trenger til Galaxy S3. Det finnes et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.

Mulighetene med Android og Galaxy S3 er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner!

Samsung Samsung i9300 Galaxy S3 GT-I9300MBDNEE Samsung Galaxy S3 - muligens verdens beste telefonDette er Samsungs nye flaggskip, med en stor skjerm på hele 4,8" og rå kraft fra en 1,4GHz Quad-core prosessor. Galaxy S3 er en telefon som virkelig tar plass blant verdens beste telefoner.Av finesser finner man blant annet et kamera på 8 megapiksler som kan filme i Full-HD, Bluetooth 4.0 og flere nytteprogrammer fra Samsung. Quad-core prosessorSamsung Galaxy S3 har en Quad-core prosessor på 1,4GHz, som gjør bruk av telefonen til en lek. Telefonen håndterer mange oppgaver samtidig, uten at det går utover brukeropplevelsen. Innebygget GPS med støtte for GLONASSNår du skal ut og trenger en GPS til å hjelpe deg med å finne veien, er det en stor fordel en god kontakt med satellittene. Samsung Galaxy S3 har både støtte for GPS og GLONASS (det russisk-utviklede satellittsystemet). Dette gjør at Galaxy S3 gir deg en meget nøyaktig posisjon når du er ute på veien.  S BeamGalaxy S 3 er raskere på overføring og deling av filer mellom to telefoner. Den nye "S Beam"-funksjonen forbedrer den tidligere Android Beam-funksjonen, slik at du nå skal kunne overføre en 1 GB videofil på tre minutter eller en 10 MB musikkfil på to sekunder. Overføringen skjer ved å holde to Galaxy S3 mobiler mot hverandre, og du trenger ikke å være tilkoblet et Wi-Fi eller 3G-nett for at det skal fungere. S Voice - Styr telefonen med talekomandoerSamsung Galaxy S3 har en stemmestyring som kalles S Voice. Om for eksempel vekkerklokken ringer behøver du bare si «Snooze», så utsettes vekkingen i ti minutter. S Voice kan også brukes for å be telefonen spille en spesiell sang, ta et bilde, sende en melding eller starte et program. Pop Up Play - Video i vindu over andre apperGalaxy S3 har Pop Up Play. Dette innebærer at du kan spille av en video i et vindu hvor som helst på skjermen, samtidig som du utfører andre oppgaver. AllshareDenne funksjonen gjør at Galaxy S3 kan vise innhold fra mobilen på TV-en trådløst. Allshare kan også brukes for å dele ulike typer filer mellom Galaxy S3 og DLNA-kompatible enheter som TV-er, PC og nettbrett. Android operativsystemSamsung Galaxy S3 leveres med Android operativsystem. Operativsystemet er bygget på Linux. Systemet er tilpasset mobile enheter og har en åpen kildekode, noe som vil si at alle kan utvikle program for det, etter eget ønske og behov.Via Google Play finner du alt du trenger til Galaxy S3. Det finnes et stort antall applikasjoner, fra spill til fotoredigeringprogramer, og ikke minst - Facebook og Twitter.Mulighetene med Android og Galaxy S3 er uendelige. Sett deg ned å utforsk en verden av morsomme og nyttige applikasjoner! Ukategoriserte produkter 4,8 49 2190 NOK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter