Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt 3D Blu-ray med 1GB minne

Samsung BD-D7000/XE

  Art.nr: 150403
  • 3D Blu-ray spiller
  • Meget kompakt design
  • Smart Hub
  • Allshare DLNA
  • Innebygd WiFi

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Opplev en storartet 3D-opplevelse hjemme i din egen stue med Samsung BD-D7000, en kompakt designet 3D Blu-ray spiller. Spilleren er utstyrt med blant annet Smart Hub, innebygd WiFi og AllShare DLNA. Det kompakte designet gjør den meget plasseringsvennlig. Spilleren har en integrert 2D til 3D konvertering som gjør at du kan se på vanlig 2D-film i simulert 3D.

Full HD 3D tar TV-opplevelsen til et nytt nivå
Samsung 3DSamsung BD-D7000 Blu-ray spiller er klar for å gjengi det nye 3D-formatet som er på markedet. Med en 3D-TV, 3D-briller og ekte 3D-materiale i Full HD kommer bildeopplevelsen til å nå et helt nytt nivå. Opplev effekter og altoppslukende scener som tidligere kun var tilgjengelig på kino, hjemme i din egen stue. Blu-ray spilleren har Samsung 3D Converter teknologi, som gjør at 2D-film kan vises i simulert 3D.

Smart Hub /Smart TV
Samsung SmartTVMed SmartTV blir TVen din omgjort til en komplett mediasentral via Samsung BD-D7000. Blu-ray spilleren er utstyrt med funksjoner som gjør at TVens bruksområde utvides. Smart Hub er en portal som gir tilgang til program og film via nettet. Search All forenkler søket ditt etter underholdning, da det bruker dine seervaner for å finne det du søker etter og anbefale nye program. Koble deg til Samsungs App-bibliotek og last ned forskjellige apps for f.eks. Facebook, Twitter og YouTube. Mulighetene er nesten uendelige, og nye apps utvikles fortløpende.

AllShare DLNA / Innebygd WiFi
Samsung allshareSamsung BD-D7000 er utstyrt med AllShare DLNA som gir tilgang til bilder, videofiler og musikk direkte via nettverket. AllShare fungerer med andre DLNA-sertifiserte produkt så man for eksempel enkelt kan spille av video fra et videokamera eller streame musikk fra en PC. AllShare fungerer både med kablet oppkoling og med det innebygde trådløse nettet i spilleren. Merk at høyoppløst film krever en router med høy hastighet.

Støtte for de nyeste lydformat
HD Audio DecodingSamsung BD-D7000 støtter de nyeste lydformatene som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio og DTS-HD Master Audio for en stor lydopplevelse som matcher bildet.

Bred filstøtte
MatroskaBlu-ray spilleren støtter de fleste populære filformat på markedet. Den støtter blant flere Matroska (.mkv), som gjør at du kan nyte høyoppløst film via USB-inngangen på Samsung BD-D7000 eller direkte fra PCen via nettverket.
Samsung Samsung BD-D7000/XE Opplev en storartet 3D-opplevelse hjemme i din egen stue med Samsung BD-D7000, en kompakt designet 3D Blu-ray spiller. Spilleren er utstyrt med blant annet Smart Hub, innebygd WiFi og AllShare DLNA. Det kompakte designet gjør den meget plasseringsvennlig. Spilleren har en integrert 2D til 3D konvertering som gjør at du kan se på vanlig 2D-film i simulert 3D. Full HD 3D tar TV-opplevelsen til et nytt nivåSamsung BD-D7000 Blu-ray spiller er klar for å gjengi det nye 3D-formatet som er på markedet. Med en 3D-TV, 3D-briller og ekte 3D-materiale i Full HD kommer bildeopplevelsen til å nå et helt nytt nivå. Opplev effekter og altoppslukende scener som tidligere kun var tilgjengelig på kino, hjemme i din egen stue. Blu-ray spilleren har Samsung 3D Converter teknologi, som gjør at 2D-film kan vises i simulert 3D.Smart Hub /Smart TVMed SmartTV blir TVen din omgjort til en komplett mediasentral via Samsung BD-D7000. Blu-ray spilleren er utstyrt med funksjoner som gjør at TVens bruksområde utvides. Smart Hub er en portal som gir tilgang til program og film via nettet. Search All forenkler søket ditt etter underholdning, da det bruker dine seervaner for å finne det du søker etter og anbefale nye program. Koble deg til Samsungs App-bibliotek og last ned forskjellige apps for f.eks. Facebook, Twitter og YouTube. Mulighetene er nesten uendelige, og nye apps utvikles fortløpende. AllShare DLNA / Innebygd WiFiSamsung BD-D7000 er utstyrt med AllShare DLNA som gir tilgang til bilder, videofiler og musikk direkte via nettverket. AllShare fungerer med andre DLNA-sertifiserte produkt så man for eksempel enkelt kan spille av video fra et videokamera eller streame musikk fra en PC. AllShare fungerer både med kablet oppkoling og med det innebygde trådløse nettet i spilleren. Merk at høyoppløst film krever en router med høy hastighet. Støtte for de nyeste lydformatSamsung BD-D7000 støtter de nyeste lydformatene som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio og DTS-HD Master Audio for en stor lydopplevelse som matcher bildet. Bred filstøtteBlu-ray spilleren støtter de fleste populære filformat på markedet. Den støtter blant flere Matroska (.mkv), som gjør at du kan nyte høyoppløst film via USB-inngangen på Samsung BD-D7000 eller direkte fra PCen via nettverket. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter