Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Justerbar og trådløs gamingmus

Saitek Cyborg R.A.T 9

  Art.nr: 157450
 • Juster passform på musen
 • Trådløs
 • Lasermus
 • 6400 DPI
 • To batterier

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(6 stk)

 • Kisse 14.05.2013

  bob bob

  Musa er baktung, med eller uten vekter og er ubehagelig å løfte når man skal flytte den på musematta. Dårlig batterikapasitet må bytte batteri ofte og det er vanskelig å få bateriet ut av musa, da man ikke får skikkelig tak i den. Ellers synes jeg den fungerer veldig bra på alle andre områder.

  Eller
  Avbryt
 • Sniper 06.04.2013

  Bra mn litt uvant i bjunnelsen.

  Er en veldig bra mus for rette brukeren.
  For meg var det kun et minus med denne, å det
  var batterilevetiden,
  den var ikke som forventet.
  Men det fyller med 2 stk batterier som du kan veksle mellom.
  (Husk å ha rett musmatte)

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Varg 11.10.2012

  FPS-mus for avanserte

  Er FPS-spill din favorittsjanger er dette den eneste musen du trenger å se på. Den har alt du trenger og litt til. Den finnes også i MMO utgave for de som spiller slikt, og med tråd for de som liker slikt. Personlig bytter jeg mellom denne og en Razor Naga MMO, alt etter hva jeg spiller.

  Noen av tingene JEG liker:

  Programmerbare profiler du kan bytte mellom mens du spiller ved et enkelt klikk

  Gradvis justerbar sensitivitet og "sniper" knapp for presisjon.

  Utbyttbare deler for å få form, lengde, bredde, vinkler og vekt akkurat slik du vil ha dem.

  To batteripakker, så du kan lade den ene mens du bruker den andre.

  Enkel å ta fra hverandre og rengjøre!!!

  MEN:
  Om du er fryktelig lite glad i ting som kan plukkes fra hverandre og hater ting som LEGO og hva det nå måtte være. Velg noe annet. Dette er den ultimate musen for de som helst ville konstruert den selv. Her er det skruer og små biter som lett rotes bort.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Mcswine 08.08.2012

  God mus, men noen forbehold..

  Tar en stund å bli vant til denne musen, ettersom den er svært bred i fronten. Så hvis du har små hender er den slett ikke å anbefale. Høyre musknapp kommer veldig langt ut på høyre siden og du kan fort bli sittende med to fingre på denne, men du blir vant til det.
  Programvaren og de utskiftbare delene funket fint, er veldig greit å kunne forandre musen til å passe for deg.
  1 av knappene har, allerede etter 3 måneder, begynt å bli rar og lite responsiv (ekstraknapp ved tommelen).
  Ville nok heller gått for en av logitech sine om du er ute etter en gamingmus, da du får mer for pengene.

  Eller
  Avbryt
 • proskater 21.04.2012

  perfekt mus til spilling og surfing

  dette er en mus som passer for de fleste høyrehente. musen og kan justeres etter behov det er ikke vits og prøve og tenke på noen annen mus.

  jeg kan også ambefalle rat 7 som gir det samme men den er ikke tråløs

  cyborg R.A.T.9 er den beste pcmusa jeg har hatt
  lagd for gaming!!!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Saitek Cyborg R.A.T 9 er en gamingmus du kan justere helt etter egne behov. Enten du har en stor eller liten hånd vil den ligge perfekt i håndflaten. I tillegg kan du justere vekten og presisjonen. Dermed er Saitek Cyborg R.A.T 9 den perfekte musen for en hver gamer.Ekstreme justeringsmuligheter
Saitek Cyborg R.A.T 9 kan justeres til å passe de fleste spillestiler. Enten du liker en lang, kort, bred eller tynn mus kan du justere dette selv. Det er også flere 6 grams lodd du kan sette inn, slik at du får vekten du ønsker.

Om du ønsker raske bevegelser eller høy presisjon kan du stille inn dette. Med en DPI opp til 6400 opplever du hurtige bevegelser, mens en lav gir deg stor presisjon. Dette stiller du enkelt med dedikerte knapper på musen.

To batterier
Musen har to batterier, slik at du ikke kan gå tom for strøm mens du spiller. Mens du bruker det ene batteriet, kan det andre lades i mottakeren. Hvis du går tom for strøm er det bare å bytte, og du er klar til dyst igjen.

Saitek Saitek Cyborg R.A.T 9 CCB437090002 Saitek Cyborg R.A.T 9 er en gamingmus du kan justere helt etter egne behov. Enten du har en stor eller liten hånd vil den ligge perfekt i håndflaten. I tillegg kan du justere vekten og presisjonen. Dermed er Saitek Cyborg R.A.T 9 den perfekte musen for en hver gamer. Ekstreme justeringsmuligheter Saitek Cyborg R.A.T 9 kan justeres til å passe de fleste spillestiler. Enten du liker en lang, kort, bred eller tynn mus kan du justere dette selv. Det er også flere 6 grams lodd du kan sette inn, slik at du får vekten du ønsker. Om du ønsker raske bevegelser eller høy presisjon kan du stille inn dette. Med en DPI opp til 6400 opplever du hurtige bevegelser, mens en lav gir deg stor presisjon. Dette stiller du enkelt med dedikerte knapper på musen. To batterier Musen har to batterier, slik at du ikke kan gå tom for strøm mens du spiller. Mens du bruker det ene batteriet, kan det andre lades i mottakeren. Hvis du går tom for strøm er det bare å bytte, og du er klar til dyst igjen. Ukategoriserte produkter 4,2 6 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter