Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Forever Free - smertefri hårreduksjon til hjemmebruk

Rio IPL Hair Remover Forever Free

  Art.nr: 171307
  • Behandler opp til 70 hårstrå per trykk
  • Reduserer hårveksten
  • Hårfjerning med IPL
  • Perfekt for hjemmebruk
  • Sikkerhetsnøkkel for å starte

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Rio Forever Free - smertefri hårfjerning som reduserer hårveksten

Nå kan du få silkemyk hud uten å gjennomføre smertefull voksing, epilering eller barbering. dette gjør du i ro og fred hjemme istedet for å betale dyrt for regelmessige besøk hos en salong. Rio Forever Free benytter seg av intensivt pulserende lys (IPL).

Plasser den mot huden og milde pulseringer av intensivt lys siktes mot hårsekken for å eliminere håret i roten uten å påvirke området rundt. Du kan bruke den milde lysbehandlingen i ansiktet, underarmene, bikinilinjen, ben, rygg og bryst. Nesten alle kroppshår kan behandles. En trinn-for-trinn DVD garanterer deg at du får maksimalt ut av maskinen fra første stund du tar den i bruk.

Du får med en nøkkel som øker sikkerheten til maskinen. Nøkkelen må sitte i enheten og vris om for å kunne starte den. For hvert trykk behandles en overflate på 20x10 mm og behandler over 70 hår på en gang. Dette gjør behandlingen svært effektiv. Det anbefales at man gjør 4-8 behandlinger med 2-5 måneders mellomrom for best mulig resultat.

Passende hudtyper:

Hårfjerneren Rio Forever Free er passende for lys til olivenfarget hud. For at behandlingen skal være så effektiv som mulig må håret være mørkere enn en omgivende huden. Best resultat får du derfor på blek hud med mørkt hår. Du kan også oppdage at ulike effektnivåer trengs på ulike områder.

Forskjellen på laser og IPL
Forskjellen mellom laser og IPL-teknikk er at laserproduktene produserer lys av en bølgelengde, mens en IPL-maskin produserer lys med mange bølgelengder. Lyset absorberes av f.eks pigment i hår eller i de røde pigmentene i blodkar og omdannes til varme. Dette gjør at hårroten forstørres, blodet i karet koagulerer og karet trekker seg tilbake.


Rio Rio IPL Hair Remover Forever Free 55680012 Rio Forever Free - smertefri hårfjerning som reduserer hårvekstenNå kan du få silkemyk hud uten å gjennomføre smertefull voksing, epilering eller barbering. dette gjør du i ro og fred hjemme istedet for å betale dyrt for regelmessige besøk hos en salong. Rio Forever Free benytter seg av intensivt pulserende lys (IPL). Plasser den mot huden og milde pulseringer av intensivt lys siktes mot hårsekken for å eliminere håret i roten uten å påvirke området rundt. Du kan bruke den milde lysbehandlingen i ansiktet, underarmene, bikinilinjen, ben, rygg og bryst. Nesten alle kroppshår kan behandles. En trinn-for-trinn DVD garanterer deg at du får maksimalt ut av maskinen fra første stund du tar den i bruk.Du får med en nøkkel som øker sikkerheten til maskinen. Nøkkelen må sitte i enheten og vris om for å kunne starte den. For hvert trykk behandles en overflate på 20x10 mm og behandler over 70 hår på en gang. Dette gjør behandlingen svært effektiv. Det anbefales at man gjør 4-8 behandlinger med 2-5 måneders mellomrom for best mulig resultat.Passende hudtyper:Hårfjerneren Rio Forever Free er passende for lys til olivenfarget hud. For at behandlingen skal være så effektiv som mulig må håret være mørkere enn en omgivende huden. Best resultat får du derfor på blek hud med mørkt hår. Du kan også oppdage at ulike effektnivåer trengs på ulike områder.Forskjellen på laser og IPLForskjellen mellom laser og IPL-teknikk er at laserproduktene produserer lys av en bølgelengde, mens en IPL-maskin produserer lys med mange bølgelengder. Lyset absorberes av f.eks pigment i hår eller i de røde pigmentene i blodkar og omdannes til varme. Dette gjør at hårroten forstørres, blodet i karet koagulerer og karet trekker seg tilbake. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter