Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Mus med fantastisk presisjon

QPAD 5K LE

  Art.nr: 170936
  • 7 knapper, hvorav 5 programmerbare
  • Opp til 8200 dpi
  • Innebygget minne
  • Responstid på 1 ms

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Qpad 5K LE er en gamingmus med en usedvanlig presisjon. Med en nyutviklet lasersensor og fem programmerbare knapper vil 5K LE være den perfekte partneren på slagmarken.

Høy følsomhet

Du kan selv stille inn hvor høy følsomhet musen skal ha. Den støtter DPI mellom 200 og 8200, noe som gjør at du kan bevege musen med den største presisjon, eller med de raskeste bevegelser.

Innebygget minne

Qpad 5K LE har et innebygget minne. Dette betyr at dersom du tar med deg musen for å spille på en annen datamaskin, slipper du å installere programvare og stille inn innstillinger på nytt.
QPAD QPAD 5K LE 3603 Qpad 5K LE er en gamingmus med en usedvanlig presisjon. Med en nyutviklet lasersensor og fem programmerbare knapper vil 5K LE være den perfekte partneren på slagmarken. Høy følsomhetDu kan selv stille inn hvor høy følsomhet musen skal ha. Den støtter DPI mellom 200 og 8200, noe som gjør at du kan bevege musen med den største presisjon, eller med de raskeste bevegelser. Innebygget minneQpad 5K LE har et innebygget minne. Dette betyr at dersom du tar med deg musen for å spille på en annen datamaskin, slipper du å installere programvare og stille inn innstillinger på nytt. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter