Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kraftig 5.1-receiver med 3D

Pioneer VSX-421

  Art.nr: 156590
  • 3D-kompatibel 5.1 hjemmekino receiver
  • 5 x 130 W-utgang
  • 3 HDMI-innganger
  • 3,5mm AUX-inngang i front

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Pioneer VSX-42 3D-kompatibel 5.1 hjemmekinoreceiver er innsteget i årets modeller av hjemmekinoreceivere. Receiveren kombinerer masse effekt (5 x 130 Watt) med 3 HDMI-innganger, lyddekodere for de seneste lydformatene samt 3D-kompabilitet. Man har dessuten en 3,5mm stereoinngang i fronten for enkel tilkobling av f.eks. MP3-spillere.

HDMI med 3D-støtte og Audio Return Channel
Pioneer 3DTakket være de 3 HDMI v1.4 innganger og støtte for 3D kan du bruke din nye hjemmekino receiver for å vise 3D-innhold fra kompatible Blu-ray-spiller,moderne spillkonsoller eller andre 3D-kompatible enheter. I tillegg har Pioneer VSX-421 støtte for Audio Return Channel, som betyr at du ikke trenger å koble en separat lyd-kabel for å få TV-lyd gjennom mottakeren (dette krever at TVen også har støtte for Audio Return Channel).

Støtte for de nyeste lydformatene
Pioneer SupportMed din nye mottaker kan du nyte de siste lydformatene på markedet. I tillegg til Dolby ProLogic IIz støtter Pioneer VSX-421 dekoding av blant annet Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Nå kan du nyte ukomprimert høyoppløselig lyd fra Blu-ray-plater. Len deg tilbake og nyte et helt nytt nivå av lydopplevelse.

AUX inngang for bærbare enheter
Pioneer PortabeltNoen ganger du vil koble en bærbar enhet til raskt og enkelt nyte musikk. Pioneer VSX-421 er utstyrt med en AUX-inngang (3,5mm) som er plassert i fronten av enheten for lettest mulig tilgang for dine bærbare enheter som f.eks MP3-spillere og iPhone.

Advanced Sound Retriever
Advanced Sound Retriever-funksjonen på Pioneer VSX-5421 forbedrer komprimerte lydformater som MP3, WMA og AAC, og gjenoppretter dynamikk og klang til CD-lydkvalitet. Fordelen er at du kan nyte din digitale musikk uten tap av lydkvalitet. Funksjonen forbedrer og automatisk gjenoppretter lyden.

Rikelig med tilkoblingsmuligheter
I tillegg til de f3 HDMI-inngangene har man også tilgang til blant annet 3 digitale audio-innganger (1 koaksial, 2 optiske), og tilgang til video switching gjennom både komponent video innganger og kompositt video innganger. Uansett hvilke enheter du vil koble til din nye mottaker, kan du være sikker på at Pioneer VSX-421 5.1 hjemmekinoreceiver løser dine problemer.
Pioneer Pioneer VSX-421 Pioneer VSX-42 3D-kompatibel 5.1 hjemmekinoreceiver er innsteget i årets modeller av hjemmekinoreceivere. Receiveren kombinerer masse effekt (5 x 130 Watt) med 3 HDMI-innganger, lyddekodere for de seneste lydformatene samt 3D-kompabilitet. Man har dessuten en 3,5mm stereoinngang i fronten for enkel tilkobling av f.eks. MP3-spillere.HDMI med 3D-støtte og Audio Return ChannelTakket være de 3 HDMI v1.4 innganger og støtte for 3D kan du bruke din nye hjemmekino receiver for å vise 3D-innhold fra kompatible Blu-ray-spiller,moderne spillkonsoller eller andre 3D-kompatible enheter. I tillegg har Pioneer VSX-421 støtte for Audio Return Channel, som betyr at du ikke trenger å koble en separat lyd-kabel for å få TV-lyd gjennom mottakeren (dette krever at TVen også har støtte for Audio Return Channel). Støtte for de nyeste lydformateneMed din nye mottaker kan du nyte de siste lydformatene på markedet. I tillegg til Dolby ProLogic IIz støtter Pioneer VSX-421 dekoding av blant annet Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Nå kan du nyte ukomprimert høyoppløselig lyd fra Blu-ray-plater. Len deg tilbake og nyte et helt nytt nivå av lydopplevelse.AUX inngang for bærbare enheterNoen ganger du vil koble en bærbar enhet til raskt og enkelt nyte musikk. Pioneer VSX-421 er utstyrt med en AUX-inngang (3,5mm) som er plassert i fronten av enheten for lettest mulig tilgang for dine bærbare enheter som f.eks MP3-spillere og iPhone.Advanced Sound RetrieverAdvanced Sound Retriever-funksjonen på Pioneer VSX-5421 forbedrer komprimerte lydformater som MP3, WMA og AAC, og gjenoppretter dynamikk og klang til CD-lydkvalitet. Fordelen er at du kan nyte din digitale musikk uten tap av lydkvalitet. Funksjonen forbedrer og automatisk gjenoppretter lyden.Rikelig med tilkoblingsmuligheterI tillegg til de f3 HDMI-inngangene har man også tilgang til blant annet 3 digitale audio-innganger (1 koaksial, 2 optiske), og tilgang til video switching gjennom både komponent video innganger og kompositt video innganger. Uansett hvilke enheter du vil koble til din nye mottaker, kan du være sikker på at Pioneer VSX-421 5.1 hjemmekinoreceiver løser dine problemer. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter