Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Universal fjernkontroll for opp til 4 enheter

Philips SRP5004/86

  Art.nr: 171503
  • Universal fjernkontroll for opp til 4 enheter
  • Store, tydelige knapper
  • Kompatibel med 1200 varemerker
  • Delvis bakbelyste knapper

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Philips SRP5004 universal fjernkontroll kan styre opp til 4 enheter; TV, digital-TV-mottaker, DVD og video. Fjernkontrollen har store, tydelige knapper, og enkelte knapper er bakbelyst for enkel bruk også i mørket.

Med støtte for over 1200 varemerker, kan du regne med at Philips SRP5004 er kompatibel med dine produkt. Oppsettet går raskt og enkelt, og fjernkontrollen kan også lære seg nye/ukjente funksjoner fra den originale fjernkontrollen.

Philips SRP5004 har et brukervennlig design, og ligger godt i hånden. Et mykt belegg på baksiden gjør at du får et trygt grep om fjernkontrollen.

Medfølgende tilbehør: 2 AAA-batteri, bruksanvisning
Philips Philips SRP5004/86 SRP5004/86 Philips SRP5004 universal fjernkontroll kan styre opp til 4 enheter; TV, digital-TV-mottaker, DVD og video. Fjernkontrollen har store, tydelige knapper, og enkelte knapper er bakbelyst for enkel bruk også i mørket.Med støtte for over 1200 varemerker, kan du regne med at Philips SRP5004 er kompatibel med dine produkt. Oppsettet går raskt og enkelt, og fjernkontrollen kan også lære seg nye/ukjente funksjoner fra den originale fjernkontrollen. Philips SRP5004 har et brukervennlig design, og ligger godt i hånden. Et mykt belegg på baksiden gjør at du får et trygt grep om fjernkontrollen. Medfølgende tilbehør: 2 AAA-batteri, bruksanvisning Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter