Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Universal fjernkontroll for opp til 4 enheter

Philips SRP5004/86

  Art.nr: 171503
  • Universal fjernkontroll for opp til 4 enheter
  • Store, tydelige knapper
  • Kompatibel med 1200 varemerker
  • Delvis bakbelyste knapper

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Philips SRP5004 universal fjernkontroll kan styre opp til 4 enheter; TV, digital-TV-mottaker, DVD og video. Fjernkontrollen har store, tydelige knapper, og enkelte knapper er bakbelyst for enkel bruk også i mørket.

Med støtte for over 1200 varemerker, kan du regne med at Philips SRP5004 er kompatibel med dine produkt. Oppsettet går raskt og enkelt, og fjernkontrollen kan også lære seg nye/ukjente funksjoner fra den originale fjernkontrollen.

Philips SRP5004 har et brukervennlig design, og ligger godt i hånden. Et mykt belegg på baksiden gjør at du får et trygt grep om fjernkontrollen.

Medfølgende tilbehør: 2 AAA-batteri, bruksanvisning
Philips Philips SRP5004/86 SRP5004/86 Philips SRP5004 universal fjernkontroll kan styre opp til 4 enheter; TV, digital-TV-mottaker, DVD og video. Fjernkontrollen har store, tydelige knapper, og enkelte knapper er bakbelyst for enkel bruk også i mørket.Med støtte for over 1200 varemerker, kan du regne med at Philips SRP5004 er kompatibel med dine produkt. Oppsettet går raskt og enkelt, og fjernkontrollen kan også lære seg nye/ukjente funksjoner fra den originale fjernkontrollen. Philips SRP5004 har et brukervennlig design, og ligger godt i hånden. Et mykt belegg på baksiden gjør at du får et trygt grep om fjernkontrollen. Medfølgende tilbehør: 2 AAA-batteri, bruksanvisning Ukategoriserte produkter 239 NOK 239 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter