Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

50" HD-ready plasma-TV

Panasonic TX-P50X20E

  Art.nr: 128315
  • 50" HD Ready plasma-TV
  • Digital-TV mottakerGodkjent for RiksTV og Canal Digital
  • Kontrast på 2 000 000:1
  • 100Hz Double Scan
  • 3x HDMI- og kortleser

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Panasonic TX-P50X20E er en flott TV som gjør seg godt i stua. Ikke bare er den flott å se på, men den har også digital-TV mottaker både for RiksTV(DVB-T) og Canal Digital(DVB-C)*, slik at du kan kvitte deg med en boks fra TV-benken.

En plasmaskjerm på 50 Hz kan gi en irriterende flimring på grunn av det lave antallet bilder som vises per sekund. Denne TVen har 100 Hz dobbelskanning som viser hvert bilde to ganger. Ved å endre 50 Hz-signalet til 100 Hz reduseres flimring, og det produseres bilder som er mer naturlige og bedre for øynene.

VIERA benytter en forbedret panelproduksjonsprosess og det nye Real Black Drive-systemet. Real Black Drive-systemet er et kontrollsystem for forhåndsutladning som oppnår nestegenerasjons gjengivelse av svart. Når du ser filmer gjengir VIERA bildene slik regissøren mente at de skulle være, selv i scener hvor det er vanskelig å oppnå den riktige balansen mellom lys og mørke.

Det er enkelt å vise HD-bilder med SD-kortinngangen. Se og vis bildene og filmene dine rett etter at du har tatt dem. Sett helt enkelt inn et SD-minnekort i VIERA for å vise bilder og videoer på den store skjermen. En miniatyrvisning som er enkel å se og enkel å bruke er også lagt til. Du kan velge en spesiell bakgrunnsmusikk, rammer til lysbilder og overgangseffekter fra oppsettsmenyen.

I spillmodus øker raskere bilderespons gleden ved videospill når en spillkonsoll kobles til TV-en. Videre viser VIERA de mørke bildene i videospill klarere. Denne modusen fungerer også sammen med anti-innbrenningsfunksjonen.

VIERA Link muliggjør sammenkjedet betjening av forskjellige AV-enheter bare ved bruk av VIERA-fjernkontrollen, helt enkelt ved å koble enhetene sammen med en HDMI-kabel. VIERA Link-ytelsen har blitt ytterligere forbedret med forbindelse til LUMIX digitalkamera. Ved å koble et nytt LUMIX-kamera som har en HDMI-utgang til VIERA kan du bruke VIERA-fjernkontrollen til å styre avspilling av bilder lagret på kameraet.

* Krever CAM-modul og TV-kort

RiksTV
Modellen har en innebygd digital-tv-mottaker som er forberedt for å ta imot TV- og HDTV-signaler i MPEG4 via RiksTv. For å se de digitale betalingskanalene behøver du RiksTVs programkort som settes inn i en CAM (tilgangs modul) som igjen settes inn i TVen.
Se digital-TV uten digitalboks?
Kjøp med en CAM (tilgangs modul)
128315 128315 Panasonic Panasonic TX-P50X20E TX-P50X20E Panasonic TX-P50X20E er en flott TV som gjør seg godt i stua. Ikke bare er den flott å se på, men den har også digital-TV mottaker både for RiksTV(DVB-T) og Canal Digital(DVB-C)*, slik at du kan kvitte deg med en boks fra TV-benken.En plasmaskjerm på 50 Hz kan gi en irriterende flimring på grunn av det lave antallet bilder som vises per sekund. Denne TVen har 100 Hz dobbelskanning som viser hvert bilde to ganger. Ved å endre 50 Hz-signalet til 100 Hz reduseres flimring, og det produseres bilder som er mer naturlige og bedre for øynene.VIERA benytter en forbedret panelproduksjonsprosess og det nye Real Black Drive-systemet. Real Black Drive-systemet er et kontrollsystem for forhåndsutladning som oppnår nestegenerasjons gjengivelse av svart. Når du ser filmer gjengir VIERA bildene slik regissøren mente at de skulle være, selv i scener hvor det er vanskelig å oppnå den riktige balansen mellom lys og mørke.Det er enkelt å vise HD-bilder med SD-kortinngangen. Se og vis bildene og filmene dine rett etter at du har tatt dem. Sett helt enkelt inn et SD-minnekort i VIERA for å vise bilder og videoer på den store skjermen. En miniatyrvisning som er enkel å se og enkel å bruke er også lagt til. Du kan velge en spesiell bakgrunnsmusikk, rammer til lysbilder og overgangseffekter fra oppsettsmenyen.I spillmodus øker raskere bilderespons gleden ved videospill når en spillkonsoll kobles til TV-en. Videre viser VIERA de mørke bildene i videospill klarere. Denne modusen fungerer også sammen med anti-innbrenningsfunksjonen.VIERA Link muliggjør sammenkjedet betjening av forskjellige AV-enheter bare ved bruk av VIERA-fjernkontrollen, helt enkelt ved å koble enhetene sammen med en HDMI-kabel. VIERA Link-ytelsen har blitt ytterligere forbedret med forbindelse til LUMIX digitalkamera. Ved å koble et nytt LUMIX-kamera som har en HDMI-utgang til VIERA kan du bruke VIERA-fjernkontrollen til å styre avspilling av bilder lagret på kameraet.* Krever CAM-modul og TV-kort RiksTV Modellen har en innebygd digital-tv-mottaker som er forberedt for å ta imot TV- og HDTV-signaler i MPEG4 via RiksTv. For å se de digitale betalingskanalene behøver du RiksTVs programkort som settes inn i en CAM (tilgangs modul) som igjen settes inn i TVen. Se digital-TV uten digitalboks? Kjøp med en CAM (tilgangs modul) Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter