Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kompakt stasjonær data

Packard Bell iMedia B3620 NC

  Art.nr: 142746
  • Intel Celeron 450 2,2GHz
  • 2 GB RAM
  • 500 GB harddisk
  • Intel GMA X4500-grafikk
  • Adobe Photoshop Elements

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Packard Bell iMedia B3620 NC er PCen for deg som bruker data til enkel filbehandling, internett og kontorarbeid. Du kan også redigere bilder på en enkel måte med Adobe Photoshop Elements. Det følger med en 500GB stor harddisk som gir deg bra med lagringsplass.

Intel GMA X4500 gir deg tilkoblingsmuligheter med VGA.

Dual-layer DVD-brenner
Du kan spille av og brenne DVD-plater med stor enkelhet. Brenn bilder, video eller viktige dokumenter med opp til 8,5 GB lagring på en eneste plate.

18-i-1 kortleser
Minnekortleseren er plassert i front av PCen og gjør det enkelt å overføre filene dine til PCen.

Adobe Photoshop Elements 7 fullversjon
Forhåndsinstallert og klart til bruk. Med Photoshop elements kan du på en enkel måte redigere og forbedre bildene dine. Gjør alt på egenhånd eller følg guiden med stegvis beskrivelse av framgangsmåten. Lag spennende fotoprosjekt som minnealbum, fotobøker og interaktive online-gallerier som du enkelt kan dele med vennene dine. Verdi 895kr.

Microsoft Works Works hjelper deg med alt fra hverdagsoppgaver til større prosjekt. Pakken inneholder både ordbehandling, regneark, kalender og databasefunksjoner.

Windows 7 Home Premium
I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemelgingene fra brukerene for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra at veksle mellom forskjellige program til å spill inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen—og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokument, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finn dine saker. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.

Det spiller ingen rolle hvor mange funksjoner din datamaskin har om den ikke går så enkelt som du forventer deg. Så Windows 7 designedes slik at datamaskinen går i og ut av hvilemodus raskere. Windows 7 har støtte for den seneste teknikken, eksempelvis 64-bits datasystem, prosessor med flere kjerner og forbedret minnebruk, noe som gjør at maskinvaren kan benyttes så effektivt som mulig.

Når du vel har fått en enkel, raskere data hadde det vært bra med noe smarte nye funksjoner. Eller hva sies om: Du vil kunne koble til nettverk — hjemme, på jobben, ute på byen — med noe få klikk.
Packard Bell Packard Bell iMedia B3620 NC PT.U59E2.035 Packard Bell iMedia B3620 NC er PCen for deg som bruker data til enkel filbehandling, internett og kontorarbeid. Du kan også redigere bilder på en enkel måte med Adobe Photoshop Elements. Det følger med en 500GB stor harddisk som gir deg bra med lagringsplass.Intel GMA X4500 gir deg tilkoblingsmuligheter med VGA. Dual-layer DVD-brenner Du kan spille av og brenne DVD-plater med stor enkelhet. Brenn bilder, video eller viktige dokumenter med opp til 8,5 GB lagring på en eneste plate. 18-i-1 kortleser Minnekortleseren er plassert i front av PCen og gjør det enkelt å overføre filene dine til PCen. Adobe Photoshop Elements 7 fullversjonForhåndsinstallert og klart til bruk. Med Photoshop elements kan du på en enkel måte redigere og forbedre bildene dine. Gjør alt på egenhånd eller følg guiden med stegvis beskrivelse av framgangsmåten. Lag spennende fotoprosjekt som minnealbum, fotobøker og interaktive online-gallerier som du enkelt kan dele med vennene dine. Verdi 895kr. Microsoft Works Works hjelper deg med alt fra hverdagsoppgaver til større prosjekt. Pakken inneholder både ordbehandling, regneark, kalender og databasefunksjoner. Windows 7 Home PremiumI utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemelgingene fra brukerene for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra at veksle mellom forskjellige program til å spill inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen—og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokument, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finn dine saker. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk. Det spiller ingen rolle hvor mange funksjoner din datamaskin har om den ikke går så enkelt som du forventer deg. Så Windows 7 designedes slik at datamaskinen går i og ut av hvilemodus raskere. Windows 7 har støtte for den seneste teknikken, eksempelvis 64-bits datasystem, prosessor med flere kjerner og forbedret minnebruk, noe som gjør at maskinvaren kan benyttes så effektivt som mulig. Når du vel har fått en enkel, raskere data hadde det vært bra med noe smarte nye funksjoner. Eller hva sies om: Du vil kunne koble til nettverk — hjemme, på jobben, ute på byen — med noe få klikk. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter