Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt projektor med store muligheter!

Optoma Pico PK102

  Art.nr: 126447
Kompakt projektor, ikke større enn en mobiltelefon. Opptil 60" bilde. Batteri med opptil 1,5 timer driftstid, bra tilkoblingsmuligheter og lampe med opp til 20 000 t brennetid.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Tenk deg å kunne vis din familie eller vennene dine bilder og videoer fra din bærbare mediaspiller eller mobiltelefon med opptil 60" bildeflate! Det er nå mulig med en av verdens minste projektorer - Optoma Pico 102.

Bærbar
Nye projektoren Optoma Pico 102 har fått en mattere, litt tøffere kabinett og det finnes flere knapper og tilkoblinger enn mot forgjengeren Pico 101. Med en vekt på kun 90 gram og opptil 1,5 timer batteritid kan du enkelt ta med deg både filmer og bilder til festen!

Mange tilkoblingsmuligheter
Optoma Pico 102 er dog ikke begrenset til å vise videoer fra mediaspiller eller mobiltelefoner, du kan like gjerne tilkoble ditt digitale kamera med A/V-utgang (komposittvideo+stereolyd) eller din PDA og vise bilder fra disse på en bildeflate opptil 60"! Det finnes også VGA tilkobling for sammenkobling med PC eller bærbar data. Den har også 4 GB innebygd minne for å spare bilder og videoer på. Alt dette via en projektor som ikke er større enn en mobiltelefon og som enkelt får plass i hånden din (og i lommen når du er på farten). Pico 102 har støtte for videosupport i de fleste format!

Takket være medfølgende adapter for stativ kan projektoren enkelt monteres på et standard kamerastativ. Dette gir fleksible og smarte muligheter til bildevisning med helt stødig bildegjengivelse.

Bra batteritid
Takket være Optoma Picos innebygde batteri med opptil 1,5 timer driftstid behøver du heller ikke bekymre deg om at det finnes tilgang til strøm for projektoren, med Optoma Pico får du friheten til å kunne projisere når du vil og uansett hvor du befinner deg. Tar batteriet slutt lader du enkelt opp den igjen med medfølgende laderen for det vanlige strømnettet. Nytt er også at du kan tilkoble din Pico 102 og lade den via USB fra en bærbar data.

LED-teknologi
Takket være den seneste LED-teknologi, Optomas ekspertise av projektorer og den vel prøvede DLP-teknikken fra Texas Instruments kan projektoren levere enestående kvalitet tross sitt ekstremt kompakte ytre. Du behøver heller ikke bekymre deg om å bytte ut lampen - Picons lampe har en beregnet brennetid på opptil 20 000 timer, tilstrekkelig for å bruke projektoren under hver dag i hele 18 år om man regner med at du benytter den 3 timer per dag.

Når du vel har sett og prøvd Optoma Pico 102 innser du at en ny standard for kompakte projektorer allerede er her.
Optoma Optoma Pico PK102 Pico Tenk deg å kunne vis din familie eller vennene dine bilder og videoer fra din bærbare mediaspiller eller mobiltelefon med opptil 60" bildeflate! Det er nå mulig med en av verdens minste projektorer - Optoma Pico 102.BærbarNye projektoren Optoma Pico 102 har fått en mattere, litt tøffere kabinett og det finnes flere knapper og tilkoblinger enn mot forgjengeren Pico 101. Med en vekt på kun 90 gram og opptil 1,5 timer batteritid kan du enkelt ta med deg både filmer og bilder til festen!Mange tilkoblingsmuligheterOptoma Pico 102 er dog ikke begrenset til å vise videoer fra mediaspiller eller mobiltelefoner, du kan like gjerne tilkoble ditt digitale kamera med A/V-utgang (komposittvideo+stereolyd) eller din PDA og vise bilder fra disse på en bildeflate opptil 60"! Det finnes også VGA tilkobling for sammenkobling med PC eller bærbar data. Den har også 4 GB innebygd minne for å spare bilder og videoer på. Alt dette via en projektor som ikke er større enn en mobiltelefon og som enkelt får plass i hånden din (og i lommen når du er på farten). Pico 102 har støtte for videosupport i de fleste format! Takket være medfølgende adapter for stativ kan projektoren enkelt monteres på et standard kamerastativ. Dette gir fleksible og smarte muligheter til bildevisning med helt stødig bildegjengivelse. Bra batteritidTakket være Optoma Picos innebygde batteri med opptil 1,5 timer driftstid behøver du heller ikke bekymre deg om at det finnes tilgang til strøm for projektoren, med Optoma Pico får du friheten til å kunne projisere når du vil og uansett hvor du befinner deg. Tar batteriet slutt lader du enkelt opp den igjen med medfølgende laderen for det vanlige strømnettet. Nytt er også at du kan tilkoble din Pico 102 og lade den via USB fra en bærbar data. LED-teknologiTakket være den seneste LED-teknologi, Optomas ekspertise av projektorer og den vel prøvede DLP-teknikken fra Texas Instruments kan projektoren levere enestående kvalitet tross sitt ekstremt kompakte ytre. Du behøver heller ikke bekymre deg om å bytte ut lampen - Picons lampe har en beregnet brennetid på opptil 20 000 timer, tilstrekkelig for å bruke projektoren under hver dag i hele 18 år om man regner med at du benytter den 3 timer per dag.Når du vel har sett og prøvd Optoma Pico 102 innser du at en ny standard for kompakte projektorer allerede er her. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter