Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

For en ordentlig stor filmopplevelse!

Optoma HD65

  Art.nr: 114473
  • HD Ready DLP-projektor
  • 1600 ANSI Lumen lysstyrke
  • HDMI-inngang (v1.3)
  • 24p-kompatibel
  • Kun 2,04 kg lett

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Du elsker en ordentlig stor bilde men vet også at meget av opplevelsen er i perfekte detaljer. Nå har du sjansen å nyte din favorittfilm i HD-kvalitet med perfekte detaljer, perfekt balansert fargegjengivelse samt en klarhet utenom det vanlige. Se filmen som det hvor tenkt, på en stor overflate, i HD-kvalitet og i ditt eget hjem!

Oppløsning på 1280x720 piksler og nyeste ImageAL-bildeteknikk samt Optoma Color Enhancement-teknologien for perfekt skarphet, levende farger og en dybde i filmen utenom det vanlige. Kontrastforhold på 4000:1 og lysstyrke på 1600 ANSI lumen garanterer for en opplevelse med knivskarpt detaljgjengivelse. Med den høy lysstyrken egner seg projektoren også for de som behøver bruk den i dagslys.

Projektoren har støtte for front, bak eller takmontering. Det garanterer for fleksibel innstallasjon uansett rommets forutsetninger. Optoma HD65 klarer projisering av bilder på mellom 1-7,36 m.

Smart funksjoner omfatter vertikal Keystone-korrigering, manuell zoom på 1,1x samt brukermenyer for enkel bruk.

Tilkoblingsmessig har man tilgang til både analoge og digitale tilkoblinger. HDMI-inngang (v1.3, 10 bit) garanterer perfekt digital tilkobling fra f.eks. Blu-Ray-spiller eller spillkonsoll med HDMI-utgang. Dessuten finnes mulighet for å koble til eksterne enheter med scart via medfølgende scart->VGA-adapter.

Anbefalt tilbehør

(3 stk)
  • 230 stk kabelklemmer
  • Passer til kabler av ulike størrelser
  • Laget av plastikk med stålstift

39,-

Optoma Optoma HD65 HD65 Du elsker en ordentlig stor bilde men vet også at meget av opplevelsen er i perfekte detaljer. Nå har du sjansen å nyte din favorittfilm i HD-kvalitet med perfekte detaljer, perfekt balansert fargegjengivelse samt en klarhet utenom det vanlige. Se filmen som det hvor tenkt, på en stor overflate, i HD-kvalitet og i ditt eget hjem!Oppløsning på 1280x720 piksler og nyeste ImageAL-bildeteknikk samt Optoma Color Enhancement-teknologien for perfekt skarphet, levende farger og en dybde i filmen utenom det vanlige. Kontrastforhold på 4000:1 og lysstyrke på 1600 ANSI lumen garanterer for en opplevelse med knivskarpt detaljgjengivelse. Med den høy lysstyrken egner seg projektoren også for de som behøver bruk den i dagslys. Projektoren har støtte for front, bak eller takmontering. Det garanterer for fleksibel innstallasjon uansett rommets forutsetninger. Optoma HD65 klarer projisering av bilder på mellom 1-7,36 m. Smart funksjoner omfatter vertikal Keystone-korrigering, manuell zoom på 1,1x samt brukermenyer for enkel bruk.Tilkoblingsmessig har man tilgang til både analoge og digitale tilkoblinger. HDMI-inngang (v1.3, 10 bit) garanterer perfekt digital tilkobling fra f.eks. Blu-Ray-spiller eller spillkonsoll med HDMI-utgang. Dessuten finnes mulighet for å koble til eksterne enheter med scart via medfølgende scart->VGA-adapter. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter