Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3D-kompatibel 7.1 hjemmekinoreceiver

Onkyo TX-SR508B

  Art.nr: 128506
  • 3D-kompatibel
  • 7 x 130 Watt
  • Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIz
  • 4 stk. HDMI-innganger
  • DTS TrueHD och DTS-HD Master Audio

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Onkyo TX-SR508 har alt du behøver. Denne høykvalitets 7.1-kanals hjemmekinoreceiveren har mengder av muligheter og funksjoner samtidig som den klarer å sende ut hele 130 Watt per kanal. Receiveren har de seneste HDMI-tilkoplingene, versjon 1.4, som blant annet støtter det nye 3D formatet.

Høyoppløst lyd og bilde
TX-SR508 har støtte for mengder av funksjoner og lydformater, som for eksempel DTS-HD High Resolution Audio™, Dolby® TrueHD samt Dolby® Digital Plus. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio er noen av de seneste lydformatene som er egnet for Blu-ray-avspilling.

Man får også funksjoner som Deep Color, x.v.color og LipSync for å skape et bedre og mer synkronisert lyd og bilde. Med hele 4 HDMI-versjon 1.4-innganger kan du enkelt tilkoble alle dine høyoppløste video og lydkilder som Blu-ray-spillere, spillkonsoller HDTV-mottakere m.m. HDMI-v1.4 gir deg i tillegg kompabilitet med det nye 3D formatet.

HDMI-versjon 1.4
Hjemmekinoforsterkeren har 4 stykker HDMI-innganger av seneste utgave. HDMI-versjon 1.4 er kompatibel med det nye 3D-formatet og med Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man sende lyden begge veier, noe som betyr at man kun behøver en eneste kabel mellom TVen og forsterkeren.

Dolby Prologic IIz
Onkyo TX-SR508 er en hjemmekinoreceiver med støtte for lydformatet Dolby Prologic IIz som kan håndtere 9.1-høyttalersystem. Et oppsett med 9.1-høyttalersystem ser ganske likt ut som det mer vanlige 7.1-oppsettet, men har 2 ekstra satellithøyttalere over fronthøyttalerne nærmere taket. De nye ekstra satellittene skal være med på skape en ekstra dimensjon i lydbildet og ta seg av bakgrunnslyder som vind, regn etc.

Audyssey 2EQ™ Automatisk romkalibrering
Den automatiske lydkalibreringen styres av den medfølgende mikrofonen som kobles til receiveren og deretter plasseres der man oftest sitter når man ser på film eller hører på musikk. Teknikken måler rommet og stiller inn hjemmekinoanlegget etter rommets fordeler og begrensinger. Den stiller også inn avstanden til høyttalerne, bare følg instruksjonene på skjermen og noen minutter senere er lyden kalibrert til akkurat ditt rom.

Audyssey Dynamic Volume
Audyssey Dynamic Volume overvåker lydnivået på programmaterialet og passer på at det valgte lydnivået overholdes – til og med når du bytter signalkilde eller kanalen på TVen. Kort og godt gir denne teknikken en mer balansert lytteropplevelse som passer like bra til spill som på film.

Audyssey Dynamic EQ Loudness Correction
Audyssey Dynamic EQ er en avansert , digital loundness-funksjon som tilpasser lyden på lav volum. Ofte ved avspilling med lavt volum forsvinner mye av basslyden, stemmer virker grøtete og man delvis mister surround-følelsen. Audyssey Dynamic EQ justerer frekvensomfanget og surround-innstillingene kontinuerlig for å gi den mest optimale balansen ved lavt volum. Perfekt for småbarnsforeldre eller der man har tynne vegger til naboen.
Onkyo Onkyo TX-SR508B TX-SR508B Onkyo TX-SR508 har alt du behøver. Denne høykvalitets 7.1-kanals hjemmekinoreceiveren har mengder av muligheter og funksjoner samtidig som den klarer å sende ut hele 130 Watt per kanal. Receiveren har de seneste HDMI-tilkoplingene, versjon 1.4, som blant annet støtter det nye 3D formatet. Høyoppløst lyd og bildeTX-SR508 har støtte for mengder av funksjoner og lydformater, som for eksempel DTS-HD High Resolution Audio™, Dolby® TrueHD samt Dolby® Digital Plus. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio er noen av de seneste lydformatene som er egnet for Blu-ray-avspilling.Man får også funksjoner som Deep Color, x.v.color og LipSync for å skape et bedre og mer synkronisert lyd og bilde. Med hele 4 HDMI-versjon 1.4-innganger kan du enkelt tilkoble alle dine høyoppløste video og lydkilder som Blu-ray-spillere, spillkonsoller HDTV-mottakere m.m. HDMI-v1.4 gir deg i tillegg kompabilitet med det nye 3D formatet. HDMI-versjon 1.4Hjemmekinoforsterkeren har 4 stykker HDMI-innganger av seneste utgave. HDMI-versjon 1.4 er kompatibel med det nye 3D-formatet og med Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man sende lyden begge veier, noe som betyr at man kun behøver en eneste kabel mellom TVen og forsterkeren.Dolby Prologic IIzOnkyo TX-SR508 er en hjemmekinoreceiver med støtte for lydformatet Dolby Prologic IIz som kan håndtere 9.1-høyttalersystem. Et oppsett med 9.1-høyttalersystem ser ganske likt ut som det mer vanlige 7.1-oppsettet, men har 2 ekstra satellithøyttalere over fronthøyttalerne nærmere taket. De nye ekstra satellittene skal være med på skape en ekstra dimensjon i lydbildet og ta seg av bakgrunnslyder som vind, regn etc. Audyssey 2EQ™ Automatisk romkalibreringDen automatiske lydkalibreringen styres av den medfølgende mikrofonen som kobles til receiveren og deretter plasseres der man oftest sitter når man ser på film eller hører på musikk. Teknikken måler rommet og stiller inn hjemmekinoanlegget etter rommets fordeler og begrensinger. Den stiller også inn avstanden til høyttalerne, bare følg instruksjonene på skjermen og noen minutter senere er lyden kalibrert til akkurat ditt rom.Audyssey Dynamic VolumeAudyssey Dynamic Volume overvåker lydnivået på programmaterialet og passer på at det valgte lydnivået overholdes – til og med når du bytter signalkilde eller kanalen på TVen. Kort og godt gir denne teknikken en mer balansert lytteropplevelse som passer like bra til spill som på film.Audyssey Dynamic EQ Loudness CorrectionAudyssey Dynamic EQ er en avansert , digital loundness-funksjon som tilpasser lyden på lav volum. Ofte ved avspilling med lavt volum forsvinner mye av basslyden, stemmer virker grøtete og man delvis mister surround-følelsen. Audyssey Dynamic EQ justerer frekvensomfanget og surround-innstillingene kontinuerlig for å gi den mest optimale balansen ved lavt volum. Perfekt for småbarnsforeldre eller der man har tynne vegger til naboen. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter