Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Sett med varmespoler for vakre krøller

OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844

  Art.nr: 170295
 • 12 stk varmespoler
 • Fargeindikator
 • Oppbevaringseske
 • Tourmaline-belegg
 • 30W

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Philips HP8103/00
(1 stk)
 • Effekt på 1400W
 • 2 hastigheter
 • Kompakt design

99,-

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Björn Axén Tools Flexi Curler Set
Sett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.

Tourmaline-belegg
Spolene er behandlet med Tourmaline for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. Tourmaline reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.

Enkel å bruke
Sett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.

Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre.

Anbefalt tilbehør

Philips HP8103/00
(1 stk)
 • Effekt på 1400W
 • 2 hastigheter
 • Kompakt design

99,-

OBH Nordica OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844 Björn Axén Tools Flexi Curler SetSett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.Tourmaline-beleggSpolene er behandlet med Tourmaline for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. Tourmaline reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.Enkel å brukeSett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre. Ukategoriserte produkter 395,0000 new Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter