Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

17,3" laptop med Ivy Bridge prosessor

MSI GT70 0NC-029NE

  Art.nr: 171722
 • 17,3" Full HD LED-skjerm
 • Intel Core i7-3610QM
 • 8 GB DDR RAM
 • 750 GB harddisk
 • NVIDIA GTX 670M 3 GB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • JulianF 05.09.2012

  BESTE GAMINGLAPTOP!

  Denne pcen er sykt bra for gaming og enda bedre for vanlig bruk! Den kjører Minecraft på rundt 100-130 fps på beste videoinnstillinger, BF3 på alt i fra 30-50 fps men aldri under 30 på high og så lenge den er over 30 ser alt sykt smooth ut!

  Vil bare si at TURBO knappen trenger bare være på noen ganger når du spiller de første gangene og husk at du MÅ ha lader i for å spille krevende spill bra!

  Om den ikke er i kjører f.eks. BF3 dårlig og Minecraft på rundt 50 fps med de beste innstillingene.

  VELDIG GOD PC HER FOLKENS!

  Kvalitet (5/5)
  Brukervennlighet (5/5)
  Verdi i forhold til pris (5/5)
  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • Er det SSD-disk på denne? Det står "SSD drive" på bildet, men står ikke oppgitt under "Tekniske spesifikasjoner". Jeg vet den finnes både med og uten, men hva er riktig ang. denne?

  Haggbart 10.05.2012
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det er ikke SSD, det er vanlig harddisk. Men, den har 8GB ExpressCache, så rutineoperasjonene (OS-funksjoner osv) går raskere. Men ikke merkbart raskere. Anbefaler å skifte harddisk til ssd, men da ryker garantien.

   Aibib 10.07.2012

Teknisk spesifikasjon

Allment
Operativsystem Windows 7 Home Premium 64-bit
Valgbare språk Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Gresk, Italiensk, Nederlandsk, Norsk, Svensk, Tysk
Skjerm
Skjermstørrelse 17,3"
Maksimal oppløsning 1920x1080
Bildeformat Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Skjermteknologi LED
Skjermoverflate Antireflex
Støtte for 3D Nei
3D-teknologi Ikke støtte for 3D
Prosessor
Prosessormodell Intel® Core™ i7-3610QM Prosessor
Hastighet 2,30 GHz
Maks turbo 3,30 GHz
Antall kjerner 4 stk.
Chipset Mobile Intel® HM77 Express Chipset
Minne
Type minne SODIMM DDR3
Hastighet minne 1600 MHz
Medfølgende minne 8 GB
Maksimalt minne 16 GB
Minneplasser 4 stk
Ledige minneplasser Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lagring
Antall harddisker 1 stk
Størrelse primærharddisk 750 GB
Type primærharddisk SATA
Hastighet HDD #1 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brenner Super Multi med støtte for doble lag
Minnekortleser MMC, MS , MS Pro, SD, SDHC , SDxC, xD
Grafikk og lyd
Grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 670M
Dedikert grafikkminne 3072 MB
Delt grafikkminne Nei
Grafikkortklasse 1
Lydkort Realtek ALC892
Høyttalere 2 stk
Subwoofer Ja
Tilkoblinger
USB 2.0-porter 2 stk
USB 3.0-porter 3 stk
eSATA-porter 1 st
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 1 stk
Hodetelefonutgang 1 stk
Mikrofoninngang 1 stk
Ekspansjonsport Nei
RJ45 1 stk
VGA 1 Stk
DVI 0 stk
HDMI 1 stk
HDMI-versjon Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Kommunikasjon
Fast nettverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådløst nettverk 802.11bgn
WiDi Nei
3G Nei
Bluetooth Ja
Bluetoothversjon 2.0
Webkamera Ja
Oppløsning video Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning stillbilde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Innebygget mikrofon Ja
Batteri
Antall celler 9
Batteritype Li-ion
Driftstid (opp til) 3,00 timer
Programvare
Kontorprogram Microsoft Office Starter 2010
Virusbeskyttelse Trend Micro Titanium 2011 (30-dagers testversjon)
Brenneprogram Windows 7 Native Burn
Spesialfunksjoner
Bakgrunnsbelyst tastatur Ja
Fingeravtrykksleser Nei
Fjernkontroll Nei
Kabinett
Materialer Aluminium
Farge Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Tastatur Fullstort nordisk chiclet-tastatur
Numerisk sifferdel Ja
Pekeenhet Touchpad
Multi-Touch Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dokkingmulighet Nei
Støtte for Kensingtonlås Ja
Bredde 428,0 mm
Dybde 288,0 mm
Høyde 55,0 mm
Vekt 3,9 Kg
Support og garanti
Garanti hardware 24 Måneder
Supportnummer Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent

Produktbeskrivelse

Ved kjøp av denne datamaskinen får du mulighet til å oppgradere til nye Windows 8 Pro for kun 119 kroner. Les mer om tilbudet.


MSI GT70 0NC-029NE er et råskinn av en laptop. Maskinen har en 17" full HD-skjerm, Intel Core i7 i den nye Ivy Bridge serien og et Nvidia GTX670M skjermkort med 3 GB dedikert skjermminne. Dette gjør maskinen velegnet til alle de nyeste spillene, tunge oppgaver som videoredigering så vel som vanlig hverdagsbruk.

Intel Core i7

Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning.

Utstyrt med klasse 1 grafikkort
Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.

Bakgrunnsbelyst tastatur
Nå slipper du å sitte i mørket, uten å se hva du skriver. Asus G53SX-SZ061V har et bakgrunnsbelyst tastatur, som både ser bra ut og gjør det enklere å skrive under alle forhold

Skarpere bilde med Full HD-skjerm

Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.

Microsoft Office 2010 Starter

PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.

Windows 7 Home Premium

I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.

MSI MSI GT70 0NC-029NE GT70 0NC-029NE Ved kjøp av denne datamaskinen får du mulighet til å oppgradere til nye Windows 8 Pro for kun 119 kroner. Les mer om tilbudet. MSI GT70 0NC-029NE er et råskinn av en laptop. Maskinen har en 17" full HD-skjerm, Intel Core i7 i den nye Ivy Bridge serien og et Nvidia GTX670M skjermkort med 3 GB dedikert skjermminne. Dette gjør maskinen velegnet til alle de nyeste spillene, tunge oppgaver som videoredigering så vel som vanlig hverdagsbruk.Intel Core i7Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning. Utstyrt med klasse 1 grafikkortDenne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.Bakgrunnsbelyst tastaturNå slipper du å sitte i mørket, uten å se hva du skriver. Asus G53SX-SZ061V har et bakgrunnsbelyst tastatur, som både ser bra ut og gjør det enklere å skrive under alle forholdSkarpere bilde med Full HD-skjermMed en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.Microsoft Office 2010 StarterPCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.Windows 7 Home PremiumI utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk. Ukategoriserte produkter 5 1 10990 NOK 10990 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter