Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

17,3" laptop med blu-ray-brenner

MSI GT70 0NC-019NE

  Art.nr: 171714
  • 17,3" Full HD LED-skjerm
  • Intel Core i7-3610QM
  • 16 GB DDR RAM
  • 2x 64 GB SSD + 750 GB harddisk
  • NVIDIA GTX 670M 3 GB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Operativsystem Windows 7 Home Premium 64-bit
Valgbare språk Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Gresk, Italiensk, Nederlandsk, Norsk, Svensk, Tysk
Skjerm
Skjermstørrelse 17,3"
Maksimal oppløsning 1920x1080
Bildeformat 16:9
Skjermteknologi LCD med LED-belysning
Skjermoverflate Antireflex
Støtte for 3D Nei
3D-teknologi Ikke støtte for 3D
Prosessor
Prosessormodell Intel® Core™ i7-3610QM Prosessor
Hastighet 2,30 GHz
Maks turbo 3,30 GHz
Antall kjerner 4 stk.
Chipset Mobile Intel® HM77 Express Chipset
Minne
Type minne SODIMM DDR3
Hastighet minne 1600 MHz
Medfølgende minne 16 GB
Maksimalt minne 16 GB
Minneplasser 4 stk
Ledige minneplasser 0 stk
Lagring
Antall harddisker 3 stk
Størrelse primærharddisk 64 GB
Type primærharddisk SSD
Hastighet HDD #1 6Gb/s
Størrelse sekundærharddisk 64 GB
Type sekundærharddisk SSD
Tertiær harddiskstørrelse 750 GB
Tertiær harddisktype SATA 7200 rpm
Optisk enhet Blu-ray-leser kombinert med DVD-brenner Super Multi
Minnekortleser MMC, MS , MS Pro, SD, SDHC , SDxC, xD
Grafikk og lyd
Grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 670M
Dedikert grafikkminne 3072 MB
Delt grafikkminne Ja
Grafikkortklasse 1
Lydkort Realtek ALC892
Høyttalere 2 stk
Subwoofer Ja
Tilkoblinger
USB 2.0-porter 2 stk
USB 3.0-porter 3 stk
eSATA-porter 1 st
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 1 stk
Hodetelefonutgang 1 stk
Mikrofoninngang 1 stk
Ekspansjonsport Nei
RJ45 1 stk
VGA 1 Stk
DVI 0 stk
HDMI 1 stk
HDMI-versjon 1.4
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Kommunikasjon
Fast nettverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådløst nettverk 802.11bgn
WiDi Nei
3G Nei
Bluetooth Ja
Bluetoothversjon 2.0
Webkamera Ja
Oppløsning video Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning stillbilde Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Innebygget mikrofon Ja
Batteri
Antall celler 9
Batteritype Li-ion
Driftstid (opp til) 3,00 timer
Programvare
Kontorprogram Microsoft Office Starter 2010
Virusbeskyttelse Trend Micro Titanium 2011 (30-dagers testversjon)
Brenneprogram Windows 7 Native Burn
Spesialfunksjoner
Bakgrunnsbelyst tastatur Ja
Fingeravtrykksleser Nei
Fjernkontroll Nei
Kabinett
Materialer Aluminium
Farge Svart
Tastatur Fullstort nordisk chiclet-tastatur
Numerisk sifferdel Ja
Pekeenhet Touchpad
Multi-Touch Nei
Dokkingmulighet Nei
Støtte for Kensingtonlås Ja
Bredde 428,0 mm
Dybde 288,0 mm
Høyde 55,0 mm
Vekt 3,9 Kg
Support og garanti
Garanti hardware 24 Måneder
Supportnummer 21 62 88 36

Produktbeskrivelse

Ved kjøp av denne datamaskinen får du mulighet til å oppgradere til nye Windows 8 Pro for kun 119 kroner. Les mer om tilbudet.


MSI GT70 0NC-029NE er et råskinn av en laptop. Maskinen har en 17" full HD-skjerm, Intel Core i7 i den nye Ivy Bridge serien og et Nvidia GTX670M skjermkort med 3 GB dedikert skjermminne. Dette gjør maskinen velegnet til alle de nyeste spillene, tunge oppgaver som videoredigering så vel som vanlig hverdagsbruk.
 

Intel Core i7

Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning.

Utstyrt med klasse 1 grafikkort
Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.

Bakgrunnsbelyst tastatur
Nå slipper du å sitte i mørket, uten å se hva du skriver. Asus G53SX-SZ061V har et bakgrunnsbelyst tastatur, som både ser bra ut og gjør det enklere å skrive under alle forhold
 

Skarpere bilde med Full HD-skjerm

Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.
 

Microsoft Office 2010 Starter

PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.
 

Windows 7 Home Premium

I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.
 

MSI MSI GT70 0NC-019NE Ved kjøp av denne datamaskinen får du mulighet til å oppgradere til nye Windows 8 Pro for kun 119 kroner. Les mer om tilbudet. MSI GT70 0NC-029NE er et råskinn av en laptop. Maskinen har en 17" full HD-skjerm, Intel Core i7 i den nye Ivy Bridge serien og et Nvidia GTX670M skjermkort med 3 GB dedikert skjermminne. Dette gjør maskinen velegnet til alle de nyeste spillene, tunge oppgaver som videoredigering så vel som vanlig hverdagsbruk.   Intel Core i7 Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning. Utstyrt med klasse 1 grafikkort Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design. Bakgrunnsbelyst tastatur Nå slipper du å sitte i mørket, uten å se hva du skriver. Asus G53SX-SZ061V har et bakgrunnsbelyst tastatur, som både ser bra ut og gjør det enklere å skrive under alle forhold   Skarpere bilde med Full HD-skjerm Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.   Microsoft Office 2010 Starter PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.   Windows 7 Home Premium I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.   Ukategoriserte produkter 13990,0000 new Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter