Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Spill-laptop med full HD-skjerm

MSI GE70 0ND-250NE

  Art.nr: 180272
 • 17,3" Full-HD skjerm
 • Intel Core i5-3210M
 • 8 GB RAM 1600 MHz
 • 500 GB HDD
 • GeForce GTX 660M 2 GB

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(2 stk)

 • Gnille 14.06.2013

  Spill-PC

  Har lenge vært på jakt etter en forholdsvis rimelig spill-pc. Denne oppfyller de kravene jeg hadde satt meg. Meget fornøyd.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Soppefar 30.01.2013

  Terningkast 6

  MSI leverer alltid, denne er intet unntak. Det at NetOnNet er villig til å selge den til denne prisen, er vanskelig å forstå. De har riktig nok satt den opp 500 siden jeg kjøpte den, men den er salgbar til 10-11 tusen.

  Fantastisk grafikkort for gaming og filmer.
  Antireflex fungerer som lovt, lite eller ingen gjenspeiling på skjermen.

  Jeg har bare brukt den som en co-PC i en ukes tid, så har ikke fått nok tid til å uttale meg om brkervennlighet o.l. Men jeg antar, fra tidligere erfaring, at den er god.

  Fantastisk service, 2 dagers gratis porto, ingen problem å bytte inn mitt forrige kjøp.

  En suveren gaming PC for alle dagens spill, men jeg ville nok ikke bytte den ut med stasjonær PCen.

  Et særdeles godt kjøp.

  Mvh
  Jonas

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
  • Bamsebrakar 05.02.2013

   Tiltenkt bruk?

   Hei Soppefar, Vurderer denne litt selv, og har noen spm du kanskje kan svare på: Hva har du tenkt å bruke denne PCen til? Hva slags programmer/spill kommer du til å kjøre mest? Gjort deg noen flere erfaringer enda? Har du sjekket om det går ann å putte inn en ekstra HDD i maskinen? :)

  • TimJoGu 10.02.2013

   denne maskinen egner seg for alle spill som er på markedet i dag. nvidias 660m er klassen høyere en ambefalt grafikkort for kjøring av spill. et 640m kort er det de fleste spill krever så dette er mer en man egentlig trenger. å endre/oppgradere interne deler av datamaskinen mister du garantien, også på selve produktet du setter inn siden garantien på datamaskinen ikke blir fulgt ellers er datamaskinen som det man forventer av en datamaskin. surfing, tekstbehandlig, redigering av bilder osv. skal denne være mer en god.

  • Supertzar 13.02.2013

   Til Bamsebrakar

   Det er vel få Laptoper hvor man kan sette inn en ekstra harddisk. Bruk heller en ekstern...

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Produsentens artikkelnummer 9S7-175611-250
Operativsystem Windows® 8 64-bits
Valgbare språk Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Eskens innhold Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Skjerm
Skjermstørrelse 17,3"
Maksimal oppløsning 1920x1080
Bildeformat 16:9
Skjermteknologi LCD med LED-belysning
Skjermoverflate Antireflex
Støtte for 3D Nei
Prosessor
Prosessormodell Intel® Core™ i5-3210M Prosessor
Hastighet 2,50 GHz
Maks turbo 3,10 GHz
Antall kjerner 2 stk.
Chipset Mobile Intel® HM76 Express Chipset
Minne
Type minne SODIMM DDR3
Hastighet minne 1600 MHz
Medfølgende minne 8 GB
Maksimalt minne 16 GB
Minneplasser 2 stk
Ledige minneplasser 0 stk
Lagring
Antall harddisker 1 stk
Størrelse primærharddisk 500 GB
Type primærharddisk S-ATA 3
Hastighet HDD #1 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brenner Super Multi med støtte for doble lag
Minnekortleser MMC, MS Pro, SD, xD
Grafikk og lyd
Grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 660M
Dedikert grafikkminne 2048 MB
Delt grafikkminne Nei
Grafikkortklasse 1
Lydkort Realtek ALC892
Høyttalere 4 stk
Subwoofer Nei
Tilkoblinger
USB 2.0-porter 2 stk
USB 3.0-porter 2 stk
eSATA-porter 0 st
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 1 stk
Hodetelefonutgang 1 stk
Mikrofoninngang 1 stk
Ekspansjonsport Nei
RJ45 1 stk
VGA 1 Stk
DVI 0 stk
HDMI 1 stk
HDMI-versjon 1.4
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Andre tilkoblinger Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kommunikasjon
Fast nettverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådløst nettverk 802.11bgn
WiDi Nei
3G Nei
Bluetooth Ja
Bluetoothversjon 4.0
Webkamera Ja
Oppløsning video 1,3 MP
Oppløsning stillbilde 1,3 MP
Innebygget mikrofon Ja
Batteri
Antall celler 6
Batteritype Li-ion
Driftstid (opp til) 3,00 timer
Programvare
Kontorprogram Microsoft Office Trial
Virusbeskyttelse Trend Micro Titanium 2011 (30-dagers testversjon)
Brenneprogram Windows 7 Native Burn
Øvrig programvare Cyberlink, YouCam
Spesialfunksjoner
Bakgrunnsbelyst tastatur Nei
Fingeravtrykksleser Nei
Fjernkontroll Nei
TV-mottaker Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Øvrige funksjoner Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kabinett
Materialer Plast
Farge Svart
Tastatur Fullstort nordisk chiclet-tastatur
Numerisk sifferdel Ja
Pekeenhet Touchpad
Multi-Touch Nei
Dokkingmulighet Ja
Støtte for Kensingtonlås Ja
Bredde 418,0 mm
Dybde 269,0 mm
Høyde 39,0 mm
Vekt 2,7 Kg
Support og garanti
Garanti hardware 24 Måneder
Supportnummer Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent

Produktbeskrivelse

MSI GE70 0ND-250NE er en gaminglaptop med en 17,3" full HD-skjerm. Med 8 GB internminne innebygget, et kraftig skjermkort fra Nvidia og en i5-prosessor har du alt du trenger for en spektakulær gamingopplevelse.

3. generasjons Intel Core I5 Ivy Bridge prosessor

Med en 3. generasjons Intel Core i5-prosessor får du en enda bedre dataopplevelse med fantastisk grafikk og enda bedre ytelse enn tidligere generasjoner. Grafikkytelsen er opp til 50 % bedre enn ved forgjengeren, som gjør det visuelle enda mer spektakulært.

Utstyrt med klasse 1 grafikkort

Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.

Skarpere bilde med Full HD-skjerm

Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere.

Microsoft Office 2010 Trial

PCen kommer med Microsoft Office 2010 Trial. Dette er en prøveversjon av Microsoft Office Home & Student, med en tidsbegrenset bruksperiode. Hvis du trenger å bruke Office-pakken ut over prøveperioden, kan du aktivere dette med en produktnøkkel.

Trend Micro Titanium

Trend Micro Titanium Internet Security gir deg en sikrere opplevelse på nettet. Et godt utprøvd cloud-basert program stopper virus og spionprogram før de når PCen din. Dette er en helt ny måte å beskytte datamaskinen din mot trusler fra nettet. Du får med en 30 dagers prøveversjon som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter testperiodens slutt.

Behagelig å bruke

Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet.

Microsoft Windows 8

 

 

Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.

 

MSI MSI GE70 0ND-250NE 9S7-175611-250 MSI GE70 0ND-250NE er en gaminglaptop med en 17,3" full HD-skjerm. Med 8 GB internminne innebygget, et kraftig skjermkort fra Nvidia og en i5-prosessor har du alt du trenger for en spektakulær gamingopplevelse. 3. generasjons Intel Core I5 Ivy Bridge prosessor Med en 3. generasjons Intel Core i5-prosessor får du en enda bedre dataopplevelse med fantastisk grafikk og enda bedre ytelse enn tidligere generasjoner. Grafikkytelsen er opp til 50 % bedre enn ved forgjengeren, som gjør det visuelle enda mer spektakulært. Utstyrt med klasse 1 grafikkort Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design. Skarpere bilde med Full HD-skjerm Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå. Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere. Microsoft Office 2010 Trial PCen kommer med Microsoft Office 2010 Trial. Dette er en prøveversjon av Microsoft Office Home & Student, med en tidsbegrenset bruksperiode. Hvis du trenger å bruke Office-pakken ut over prøveperioden, kan du aktivere dette med en produktnøkkel. Trend Micro Titanium Trend Micro Titanium Internet Security gir deg en sikrere opplevelse på nettet. Et godt utprøvd cloud-basert program stopper virus og spionprogram før de når PCen din. Dette er en helt ny måte å beskytte datamaskinen din mot trusler fra nettet. Du får med en 30 dagers prøveversjon som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter testperiodens slutt. Behagelig å bruke Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet. Microsoft Windows 8     Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.   Ukategoriserte produkter 5 2 7990 NOK 7990 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter