Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Smart og praktisk multifjernkontroll

Logitech Harmony 600

  Art.nr: 128858
 • Smart fjernkontroll
 • Erstatter 5 enheter
 • Bakgrunnsbelyst skjerm
 • Støtter mer enn 5000 merker
 • Praktiske aktivitetsknapper

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(2 stk)

 • Heradsbygda 18.12.2012

  Superfornøyd

  Vi var så fornøyd med den vi kjøpte til oss selv, at denne ble kjøpt som gave til noen som virkelig har bruk for den

  Kvalitet (4/5)
  Brukervennlighet (5/5)
  Verdi i forhold til pris (5/5)
  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Avbryt
 • rom99boki 16.12.2012

  Veldig bra produkt

  Mye for pengene, anbefales. Bra programvare for konfigurering. Enkelt. Virker bra.

  Kvalitet (5/5)
  Brukervennlighet (5/5)
  Verdi i forhold til pris (5/5)
  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Avbryt

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Anbefalt produkt
Logitech Harmony 600 fikk totalkarakter 6 av 6 mulige på DinSide.no den 17. april 2010. De skrev blant annet dette om produktet:

"Harmony 600 er en rimelig, men svært ergonomisk fjernkontroll som dekker behovet for de aller fleste. Oppsettet - som er felles for alle Harmony-kontroller - er det beste vi har sett."


Logitech Harmony 600
Multifjernkontrollen kommer i stilig sølv-design og erstatter opptil 5 andre fjernkontroller, perfekt for deg som har aldeles for mange fjernkontroller å holde styr på.

Fjernkontrollen bruker en database med koder til over 5000 merker - alt fra HDTV-mottakere, PVR-bokser, Blu-ray-spillere, DVD-spillere til gamle videospillere. Fjernkontrollen går på 2 x AA batteri, husk å kjøp med ekstra batteri som tilbehør

Bakgrunnsbelyst skjerm
Logitech bakgrundbelyst skärm På den bakgrunnsbelyste skjermen vises kommandoene du trenger for de apparatene du bruker. Og hvis det oppstår noen problemer så er det bare å trykke på hjelp-tasten.
Erstatter fem andre fjernkontroller
Logitech bakgrundbelyst skärm Da er det på tide å rydde opp i alle fjernkontrollene som ligger på stuebordet. Med Logitech Harmony 600 kan du erstatte opp til 5 andre fjernkontroller, uansett om det er en DVD-spiller, PVR-boks, Blu-ray-spiller eller din gamle videospiller.
Støtte for mer enn 5000 merker
Logitech stöd för mer än 5000 märken Du kan være sikker på at alle dine apparater er kompatible med harmony-fjernkontrollen, uansett om du har en gammel trofast VHS-videospiller eller splitter ny Blu-ray-spiller.
Praktiske aktivitetstaster
Logitech aktivitetsknappar Nå trenger du ikke å skrive lister over hva som skal settes i gang og hvilken tast man skal trykke på. Når du har konfigurert fjernkontrollen trykker du bare på en aktivitetstast - kanskje "Se på TV" - og alle apparatene slår seg på ved kun ett tastetrykk.
Webbasert konfigurasjon
Logitech webbaserad konfiguration Koble fjernkontrollen til datamaskinen og tast inn hvordan apparater du har. Deretter kan du la Logitechs webbaserte program hjelpe deg med konfigurasjonen videre.
Stadig oppdatert database
Logitech ständigt aktuell databas Ikke vær urolig over at fjernkontrollen din skal bli utdatert i takt med teknologiutviklingen. Din multifjernkontroll kommer til å ha støtte for til og med morgendagens apparater takket være Logitechs stadige arbeid med å oppdatere sin database med nye produkter og modeller.
Ergonomisk og intuitiv utforming
Logitech intuitiv utformning Tastene på multifjernkontrollen er sortert og plassert ut i fra bruksområde og er også bakrunnsbelyste. Nå kan du enkelt kjenne deg fram til riktig tast til og med i mørket.

Medfølgende tilbehør: USB-kabel, 2 x AA-batteri, bruksanvisning (engelsk)

Logitech Logitech Harmony 600 Anbefalt produkt Logitech Harmony 600 fikk totalkarakter 6 av 6 mulige på DinSide.no den 17. april 2010. De skrev blant annet dette om produktet: "Harmony 600 er en rimelig, men svært ergonomisk fjernkontroll som dekker behovet for de aller fleste. Oppsettet - som er felles for alle Harmony-kontroller - er det beste vi har sett." Logitech Harmony 600 Multifjernkontrollen kommer i stilig sølv-design og erstatter opptil 5 andre fjernkontroller, perfekt for deg som har aldeles for mange fjernkontroller å holde styr på. Fjernkontrollen bruker en database med koder til over 5000 merker - alt fra HDTV-mottakere, PVR-bokser, Blu-ray-spillere, DVD-spillere til gamle videospillere. Fjernkontrollen går på 2 x AA batteri, husk å kjøp med ekstra batteri som tilbehør Bakgrunnsbelyst skjerm På den bakgrunnsbelyste skjermen vises kommandoene du trenger for de apparatene du bruker. Og hvis det oppstår noen problemer så er det bare å trykke på hjelp-tasten. Erstatter fem andre fjernkontroller Da er det på tide å rydde opp i alle fjernkontrollene som ligger på stuebordet. Med Logitech Harmony 600 kan du erstatte opp til 5 andre fjernkontroller, uansett om det er en DVD-spiller, PVR-boks, Blu-ray-spiller eller din gamle videospiller. Støtte for mer enn 5000 merker Du kan være sikker på at alle dine apparater er kompatible med harmony-fjernkontrollen, uansett om du har en gammel trofast VHS-videospiller eller splitter ny Blu-ray-spiller. Praktiske aktivitetstaster Nå trenger du ikke å skrive lister over hva som skal settes i gang og hvilken tast man skal trykke på. Når du har konfigurert fjernkontrollen trykker du bare på en aktivitetstast - kanskje "Se på TV" - og alle apparatene slår seg på ved kun ett tastetrykk. Webbasert konfigurasjon Koble fjernkontrollen til datamaskinen og tast inn hvordan apparater du har. Deretter kan du la Logitechs webbaserte program hjelpe deg med konfigurasjonen videre. Stadig oppdatert database Ikke vær urolig over at fjernkontrollen din skal bli utdatert i takt med teknologiutviklingen. Din multifjernkontroll kommer til å ha støtte for til og med morgendagens apparater takket være Logitechs stadige arbeid med å oppdatere sin database med nye produkter og modeller. Ergonomisk og intuitiv utforming Tastene på multifjernkontrollen er sortert og plassert ut i fra bruksområde og er også bakrunnsbelyste. Nå kan du enkelt kjenne deg fram til riktig tast til og med i mørket. Medfølgende tilbehør: USB-kabel, 2 x AA-batteri, bruksanvisning (engelsk) Ukategoriserte produkter 4,5 2 295,0000 new Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter