Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus med 10 knapper

Logitech G500

  Art.nr: 160383
  • 200 - 5700 DPI
  • 10 programmerbare knapper
  • Internminne for forskjellige profiler
  • Legg inn opp til 27g med vekter

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.

Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra.
Logitech Logitech G500 910-001262 Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra. Ukategoriserte produkter 5 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter