Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus med 10 knapper

Logitech G500

  Art.nr: 160383
 • 200 - 5700 DPI
 • 10 programmerbare knapper
 • Internminne for forskjellige profiler
 • Legg inn opp til 27g med vekter

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • prbs 12.01.2013

  Tilbake til røttene.

  Etter mye frem og tilbake hos andre kjente gamingmus-leverandører (bl.a roccat, razer, microsoft), faller jeg tilbake på den gamle (nye) MX518-modellen, som jeg hadde mine glansdager med, back in the days (cs 1.6).

  Etter en måneds testing, sitter jeg igjen med et solid inntrykk av G500. Scroll-funksjonene, som jeg ikke har vært borti på noen annen mus, er genialt for nettsurfing når man ønsker å scrolle hurtig. Jeg har til gode og få testet macro-funksjonene til det fulle, men har med tidligere erfaring med andre mus ikke tatt det nevneverdig mye i bruk.

  Har dú også gamle, gode minner fra MX518 sin storhetstid, kan jeg anbefale Logitech G500.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.

Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra.
Logitech Logitech G500 910-001262 Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra. Ukategoriserte produkter 5 1 329 NOK 329 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter