Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus fra Logitech med 3600dpi

Logitech G400

  Art.nr: 160385
 • 8 programmerbare knapper
 • 3600 dpi
 • 1ms responstid
 • Ergonomisk og komfortabel design

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(5 stk)

 • Joesteinm 05.07.2013

  Synd og skam at denne er utgående ...

  Dersom man ikke har behov for en hel masse ekstra knapper, er dette helt ultimat. Jeg angrer på at jeg ikke bestilte flere enn to ...

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Hobbygamer 26.05.2013

  Nesten MX518

  Min MX 518 begynner å bli noen år, og jeg bare MÅ ha en erstatter når den ryker. Valget falt selvfølgelig på G400, og den er svært lik. G400 er penere å se på, men overflaten litt glattere og det likte jeg ikke. G400 krever nedlasting av nyeste logitech programvare som krever litt mer brukerstyring, men har også flere alternativer mtp oppsett o.l. Totalt sett er denne musa veldig bra, og sannsynligvis det eneste alternativ for oss som liker mx518. Er du en hobbygamer som meg og vil prøve noe nytt blir du ikke skuffa av dette produktet, full valuta for pengene!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • solheim97 28.04.2013

  Beste mus som selgest!

  Dette er et must! uansett om du er hardcore gamer, eller bare surfer på nettet! Du finner ikke en bedre mus til denne prisen på nettet!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • FirstKlas 07.11.2012

  Ligger som støpt

  Som i tittelen + at den har god respons og muligheter for sense endring. Beste kjøp i forhold til pris.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Siggy 27.06.2012

  Ny mx518

  Helt kanon mus, har selv brukt mx518 hele veien, men den er nå så slitt at jeg har kjøpt denne. Nesten helt lik, digger det :)

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Logitech G400 har beholdt det klassiske designet fra MX518, og forbedret funksjonaliteten. Dermed har en av verdens mest populære gaming mus blitt enda bedre.

Stor nøyaktighet
Musen kommuniserer bevegelsene du gjør hvert millisekund. Dermed vil hver eneste bevegelse registreres. I tillegg har Logitech G400 en DPI på opp til 3600, som kan stilles ned til 400 dpi med en enkel knapp på musen. Dermed blir du ikke avbrutt om du trenger å stille på følsomheten i et spill.

Tilpasset dine behov
Ved å bruke den medfølgende programvaren kan du tilpasse musen til det spillet du skal spille. Med åtte programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen.

Logitech Logitech G400 910-002279 Logitech G400 har beholdt det klassiske designet fra MX518, og forbedret funksjonaliteten. Dermed har en av verdens mest populære gaming mus blitt enda bedre. Stor nøyaktighet Musen kommuniserer bevegelsene du gjør hvert millisekund. Dermed vil hver eneste bevegelse registreres. I tillegg har Logitech G400 en DPI på opp til 3600, som kan stilles ned til 400 dpi med en enkel knapp på musen. Dermed blir du ikke avbrutt om du trenger å stille på følsomheten i et spill. Tilpasset dine behov Ved å bruke den medfølgende programvaren kan du tilpasse musen til det spillet du skal spille. Med åtte programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Ukategoriserte produkter 5 5 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter