Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingmus fra Logitech med 3600dpi

Logitech G400

  Art.nr: 160385
  • 8 programmerbare knapper
  • 3600 dpi
  • 1ms responstid
  • Ergonomisk og komfortabel design

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Logitech G400 har beholdt det klassiske designet fra MX518, og forbedret funksjonaliteten. Dermed har en av verdens mest populære gaming mus blitt enda bedre.

Stor nøyaktighet
Musen kommuniserer bevegelsene du gjør hvert millisekund. Dermed vil hver eneste bevegelse registreres. I tillegg har Logitech G400 en DPI på opp til 3600, som kan stilles ned til 400 dpi med en enkel knapp på musen. Dermed blir du ikke avbrutt om du trenger å stille på følsomheten i et spill.

Tilpasset dine behov
Ved å bruke den medfølgende programvaren kan du tilpasse musen til det spillet du skal spille. Med åtte programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen.

Logitech Logitech G400 910-002279 Logitech G400 har beholdt det klassiske designet fra MX518, og forbedret funksjonaliteten. Dermed har en av verdens mest populære gaming mus blitt enda bedre. Stor nøyaktighet Musen kommuniserer bevegelsene du gjør hvert millisekund. Dermed vil hver eneste bevegelse registreres. I tillegg har Logitech G400 en DPI på opp til 3600, som kan stilles ned til 400 dpi med en enkel knapp på musen. Dermed blir du ikke avbrutt om du trenger å stille på følsomheten i et spill. Tilpasset dine behov Ved å bruke den medfølgende programvaren kan du tilpasse musen til det spillet du skal spille. Med åtte programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Ukategoriserte produkter 5 5 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter