Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Oppgrader TVen din til en Smart TV

LG ST600

  Art.nr: 149533
  • Mediaspiller
  • DLNA / WiFi & NetCast-funksjoner
  • Smart TV
  • HDMI-utgang
  • USB-inngang

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Med LG ST600 kan du oppgradere en TV uten nettverksfunksjoner til en Smart TV med blant annet nettverkstilgang, DLNA og med det, tilgang til en rekke spennende funksjoner og apps. Mediaspilleren er utstyrt med en HDMI-utgang for høyoppløst lyd- og bildekvalitet og en USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder.

Smart TV
LG ST600 er utstyrt med funksjonen Smart TV, som betyr at du kan gjøre om Tven din til en medieportal. Du får tilgang til nesten ubegrenset med internettjenester, apps og materiale som Youtube, Pandora, Picasa, Accuweather, Twitter og Facebook.

DLNA & NetCast
LG DLNA / NetCastMed DLNA kan du linke flere enheter sammen i et nettverk, og du kan overføre eller streame filer du har på en DLNA-sertifisert enhet til en annen. Via nettverket kan du koble deg opp mot en server eller router og få tilgang til filer eller internettbaserte tjenester som YouTube, SF-Anytime og ViaPlay.

USB 2.0Mediespilleren har en USB-inngang som gjør at du kan koble til et USB-minne eller en harddisk, og spille av film, musikk og bilder så enkelt som mulig. LG ST600 støtter blant annet DivX HD og Matroska.

Trådløst nett
wi-fiLG ST600 har innebygd trådløst nett som gjør at du f.eks kan se på YouTube direkte på TVen uten at du trenger å koble til en PC.

Full HD 1080p
HDMIHDMI er en direkte digital tilkobling som overfører både digital HD video og flerkanalslyd, så du kan oppleve perfekt bilde- og lydkvalitet uten forstyrrelser.
LG LG ST600 ST600.BSWELLK Med LG ST600 kan du oppgradere en TV uten nettverksfunksjoner til en Smart TV med blant annet nettverkstilgang, DLNA og med det, tilgang til en rekke spennende funksjoner og apps. Mediaspilleren er utstyrt med en HDMI-utgang for høyoppløst lyd- og bildekvalitet og en USB-inngang for avspilling av film, musikk og bilder.Smart TVLG ST600 er utstyrt med funksjonen Smart TV, som betyr at du kan gjøre om Tven din til en medieportal. Du får tilgang til nesten ubegrenset med internettjenester, apps og materiale som Youtube, Pandora, Picasa, Accuweather, Twitter og Facebook. DLNA & NetCastMed DLNA kan du linke flere enheter sammen i et nettverk, og du kan overføre eller streame filer du har på en DLNA-sertifisert enhet til en annen. Via nettverket kan du koble deg opp mot en server eller router og få tilgang til filer eller internettbaserte tjenester som YouTube, SF-Anytime og ViaPlay. Mediespilleren har en USB-inngang som gjør at du kan koble til et USB-minne eller en harddisk, og spille av film, musikk og bilder så enkelt som mulig. LG ST600 støtter blant annet DivX HD og Matroska. Trådløst nettLG ST600 har innebygd trådløst nett som gjør at du f.eks kan se på YouTube direkte på TVen uten at du trenger å koble til en PC. Full HD 1080pHDMI er en direkte digital tilkobling som overfører både digital HD video og flerkanalslyd, så du kan oppleve perfekt bilde- og lydkvalitet uten forstyrrelser. Ukategoriserte produkter 3 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter