Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kombinert VHS- & DVD-spiller med opptaksfunksjon

LG RCT689H

  Art.nr: 148749
  • DVD og stereovideo
  • Opptak fra VHS til DVD
  • MPEG4 og DivX
  • DV-inngang & USB-inngang
  • HDMI-utgang

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG RCT689H er en kombinert VHS- og DVD-spiller som lar deg se på både gamle VHS-filmer og DVD-skiver. Du kan også kopiere VHS-filmer til DVD.

Spilleren har surroundlyd og er kompatibel med både blant annet MPEG4 og DivX. Du kan også spille av filer fra CD og USB-minner, og den støtter blant annet JPEG, MP3, WMA. LG RCT689H har også en oppskaleringsfunksjon som gir bilder tilnærmet 1080p-kvalitet.

LG RCT689H har en HDMI-utgang, DV-inngang og USB-inngang i fronten.

OBS! Kun engelsk bruksanvisning!

Svensk bruksanvisning kan lastes ned her
148749 LG LG RCT689H LG RCT689H er en kombinert VHS- og DVD-spiller som lar deg se på både gamle VHS-filmer og DVD-skiver. Du kan også kopiere VHS-filmer til DVD. Spilleren har surroundlyd og er kompatibel med både blant annet MPEG4 og DivX. Du kan også spille av filer fra CD og USB-minner, og den støtter blant annet JPEG, MP3, WMA. LG RCT689H har også en oppskaleringsfunksjon som gir bilder tilnærmet 1080p-kvalitet. LG RCT689H har en HDMI-utgang, DV-inngang og USB-inngang i fronten. OBS! Kun engelsk bruksanvisning!Svensk bruksanvisning kan lastes ned her Ukategoriserte produkter 4 12 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter