Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

42" slank LED-TV med 100Hz-teknologi

LG 42LE5310

  Art.nr: 147430
  • 42" Full HD LED-TV
  • Digital-TV (MPEG2/4) for DVB-T/C
  • TruMotion 100Hz
  • Slank, kun 3 cm dyp
  • 4 x HDMI-innganger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG 42LE5310 er en 42” Edge LED-TV med full HD-oppløsning, høyt kontrastnivå på hele 3 000 000:1, innebygd TV-mottaker for MPEG2/4 for DVB-T/C*, og godt med tilkoblingsmuligheter for eksterne enheter som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, og moderne spillkonsoller.

TVens flotte design forsterkes av de innebygde høyttalerene som er plassert innenfor rammen og takket være Edge LED-belysningen er TVen bare 3 cm tynn.

LG 42LE5310 bruker den siste bildeteknologien, Edge LED-belysning noe som gir bildekvalitet av en annen klasse enn en vanlig LCD-TV. LED-teknikken gir høyere kontrastnivå, bedre sortnivå og mer levende farger. En annen positiv effekt med LED-belysning er at strømforbruket er betraktelig lavere enn en vanlig LCD-TV.

LED Belysning
LG LEDEn Edge LED-TV er egentlig en LCD-TV, men med en annen belysningsmetode, dioder. LGs TV-apparater med LED-belysning gir krystallklare bilder, dypere svartnivå og mer realistiske farger enn en vanlig LCD-TV.

Full HD-oppløsning for perfekt bilde.
LG Full HD 1080pFull HD 1080p er det nåværende videoformatet på markedet med høyest oppløsning og kan gi perfekt bilde med knivskarpe detaljer. Med moderne singnalkilder som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, DVD med oppskalering eller moderne spillkonsoller kan du sette deg tilbake å nyte det beste mulige bildet på din nye LG 42LE5310 LED-TV.

TruMotion 100Hz
LG TruMotion 100HzTruMotion kan vise 100 bilder per sekund, noe som minsker uskarpheter i scener med kjappe bevegelser. En vanlig TV viser kun 50 bilder per sekund. TruMotion analyserer bildesignalene ved hjelp av avanserte algoritmer for å automatisk regne seg frem til en ny bilderute mellom to originalruter. Denne teknologien senker den opplevde responstiden, og begrenser etterslep i bildet, noe som gir naturtro detaljer også i scener med kjappe bevegelser.

Mer energivennlig
LG Full HD 1080pLG har satset hardt på å få senket energiforbruket uten at det skal gå utover TVens ytelse. Med Smart Energy Saving Plus og LED-belysning kan man senke energiforbruket betraktelig i forhold til en vanlig LCD-TV, noe som er bra både for miljøet og lommeboken.

Mange tilkoblingsmuligheter
De fleste har flere eksterne enheter som skal kobles til TVen. LG 42LE5310 har en rekke muligheter for tilkobling, blant annet 4 HDMI-innganger (3 bak, 1 på siden), og klassiske analoge tilkoblinger som komponentvideo, scart med RGB-støtte, og VGA-inngang for PC.

Denne flatskjermen er også utstyrt med en USB-inngang på siden for avspilling av musikk, bilder og film (bl.a. DivX og Matroska (.mkv).

Hvis du vil koble lyden videre til en forsterker eller receiver, kan du bruke den optiske lydutgangen. Vil du se på TV uten å forstyrre andre, kan du også koble hodetelefoner til TVen.

* Avhengig av operatør. Vennligst sjekk med leverandøren av tjenesten for informasjon om tilgjengelighet/funksjon
LG LG 42LE5310 42LE5310 LG 42LE5310 er en 42” Edge LED-TV med full HD-oppløsning, høyt kontrastnivå på hele 3 000 000:1, innebygd TV-mottaker for MPEG2/4 for DVB-T/C*, og godt med tilkoblingsmuligheter for eksterne enheter som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, og moderne spillkonsoller.TVens flotte design forsterkes av de innebygde høyttalerene som er plassert innenfor rammen og takket være Edge LED-belysningen er TVen bare 3 cm tynn.LG 42LE5310 bruker den siste bildeteknologien, Edge LED-belysning noe som gir bildekvalitet av en annen klasse enn en vanlig LCD-TV. LED-teknikken gir høyere kontrastnivå, bedre sortnivå og mer levende farger. En annen positiv effekt med LED-belysning er at strømforbruket er betraktelig lavere enn en vanlig LCD-TV.LED BelysningEn Edge LED-TV er egentlig en LCD-TV, men med en annen belysningsmetode, dioder. LGs TV-apparater med LED-belysning gir krystallklare bilder, dypere svartnivå og mer realistiske farger enn en vanlig LCD-TV.Full HD-oppløsning for perfekt bilde.Full HD 1080p er det nåværende videoformatet på markedet med høyest oppløsning og kan gi perfekt bilde med knivskarpe detaljer. Med moderne singnalkilder som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, DVD med oppskalering eller moderne spillkonsoller kan du sette deg tilbake å nyte det beste mulige bildet på din nye LG 42LE5310 LED-TV.TruMotion 100HzTruMotion kan vise 100 bilder per sekund, noe som minsker uskarpheter i scener med kjappe bevegelser. En vanlig TV viser kun 50 bilder per sekund. TruMotion analyserer bildesignalene ved hjelp av avanserte algoritmer for å automatisk regne seg frem til en ny bilderute mellom to originalruter. Denne teknologien senker den opplevde responstiden, og begrenser etterslep i bildet, noe som gir naturtro detaljer også i scener med kjappe bevegelser.Mer energivennligLG har satset hardt på å få senket energiforbruket uten at det skal gå utover TVens ytelse. Med Smart Energy Saving Plus og LED-belysning kan man senke energiforbruket betraktelig i forhold til en vanlig LCD-TV, noe som er bra både for miljøet og lommeboken.Mange tilkoblingsmuligheterDe fleste har flere eksterne enheter som skal kobles til TVen. LG 42LE5310 har en rekke muligheter for tilkobling, blant annet 4 HDMI-innganger (3 bak, 1 på siden), og klassiske analoge tilkoblinger som komponentvideo, scart med RGB-støtte, og VGA-inngang for PC. Denne flatskjermen er også utstyrt med en USB-inngang på siden for avspilling av musikk, bilder og film (bl.a. DivX og Matroska (.mkv). Hvis du vil koble lyden videre til en forsterker eller receiver, kan du bruke den optiske lydutgangen. Vil du se på TV uten å forstyrre andre, kan du også koble hodetelefoner til TVen. * Avhengig av operatør. Vennligst sjekk med leverandøren av tjenesten for informasjon om tilgjengelighet/funksjon Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter