Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kjøkkenmaskin i suveren kvalitet!

KitchenAid Artisan 5KSM150PSEWH

  Art.nr: 125616
  • Effekt på 300W
  • Rustfri bolle på 4,8 liter
  • 10 hastigheter
  • Mye medfølgende tilbehør

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Populær kjøkkenmaskin i suveren kvalitet!
Den eksklusive og funksjonelle kjøkkenmaskinen Artisan 5KSM150 fra KitchenAid passer inn i de fleste kjøkken. En klassisk kjøkkenmaskin av høyeste kvalitet, i et eksklusivt design. KitchenAid Artisan har blitt berømt takket være sin styrke og effektivitet. Den har en gjennomsnittlig levetid på 30 år.

Kjøkkenmaskinen KitchenAid Artisan 5KSM150PSEOB har en kraftig motor på 300 Watt med 10 hastighetsinnstillinger og en unik planetarisk blandebevegelse - utviklet og patentert av KitchenAid. Hele maskinen er produsert i metall, og er derfor både holdbar og stabil. Den rustfrie blandebollen har et generøst volum på 4,8 liter, og har et ergonomisk håndtak.

Leveres med rustfri blandebolle, deigkrok, flatblander, ballongvisp og sprutbeskyttelse. Det finnes flere allsidige tilbehør å komplettere med, samtlige med passende tilbehørsfeste.

Innmatingsspenning: 220-240 V
Hastighet, omdr./min: 58-220
 

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Jordet
  • 24 timer
  • LCD-display med klokke

99,-

KitchenAid KitchenAid Artisan 5KSM150PSEWH 5KSM150PSEWH Populær kjøkkenmaskin i suveren kvalitet! Den eksklusive og funksjonelle kjøkkenmaskinen Artisan 5KSM150 fra KitchenAid passer inn i de fleste kjøkken. En klassisk kjøkkenmaskin av høyeste kvalitet, i et eksklusivt design. KitchenAid Artisan har blitt berømt takket være sin styrke og effektivitet. Den har en gjennomsnittlig levetid på 30 år. Kjøkkenmaskinen KitchenAid Artisan 5KSM150PSEOB har en kraftig motor på 300 Watt med 10 hastighetsinnstillinger og en unik planetarisk blandebevegelse - utviklet og patentert av KitchenAid. Hele maskinen er produsert i metall, og er derfor både holdbar og stabil. Den rustfrie blandebollen har et generøst volum på 4,8 liter, og har et ergonomisk håndtak. Leveres med rustfri blandebolle, deigkrok, flatblander, ballongvisp og sprutbeskyttelse. Det finnes flere allsidige tilbehør å komplettere med, samtlige med passende tilbehørsfeste. Innmatingsspenning: 220-240 V Hastighet, omdr./min: 58-220   Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter