Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

PC med i3-prosessor og dedikert skjermkort

HP Pavilion p6-2106eo

  Art.nr: 175137
  • Intel® Core™ i3-2120
  • 6GB DDR3 10600
  • 500 GB
  • AMD Radeon HD 7450 1GB
  • Minnekortleser

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP Pavilion p6-2106eo er en rask og allsidig stasjonær PC med en Intel Core i3-prosessor, 6 GB arbeidsminne og 500 GB lagringskapasitet. Skjermkortet på datamaskinen har 1 GB dedikert minne. I tillegg har maskinen innebygget trådløst nettverkskort med god rekkevidde.

Intel Core i3
Intel Core i3 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Hyper-Threading Technology som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking.

Microsoft Office 2010 Starter

PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.

Full HD via HDMI
Du kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten.

Windows 7 Home Premium

I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.

HP HP Pavilion p6-2106eo B4S01EA#UUW HP Pavilion p6-2106eo er en rask og allsidig stasjonær PC med en Intel Core i3-prosessor, 6 GB arbeidsminne og 500 GB lagringskapasitet. Skjermkortet på datamaskinen har 1 GB dedikert minne. I tillegg har maskinen innebygget trådløst nettverkskort med god rekkevidde.Intel Core i3Intel Core i3 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Hyper-Threading Technology som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking. Microsoft Office 2010 StarterPCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.Full HD via HDMIDu kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten. Windows 7 Home PremiumI utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter