Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vår råeste gamingstol!

DXRacer MAXIMUM Gaming Chair - OH/MY08

  Art.nr: 196325
 • Ergonomisk design
 • Justerbar 180 grader
 • Høy- og senkbare armstøtter
 • Base i aluminium
 • Matchende nakkestøttepute og pute til korsryggen medfølger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

DXracer TYNAH Gaming Chair

Majoriteten av nåværende datastoler har lav ryggstøtte som gjør at du ikke kan hvile nakken på riktig måte. DXracer løser problemet med stolens forlengede ryggstøtte. Denne typen datastoler opprettholder en rett vinkel i sittestillingen som er både ergonomisk korrekt og behagelig. Nå kan du sitte godt selv etter mange timer foran dataskjermen.

Baksiden av DXracer kan justeres til valgfrie vinkler for å tilfredsstille dine behov. Den kan også slås ned til liggende stilling slik at du enkelt kan hvile deg litt ekstra hvis du ønsker.

Justerbare funksjoner

Armstøtten kan justeres til en moderat høyde slik at underarmer og albuer kan forme en rett vinkel for å støtte deg når du bruker datamusen i lengre perioder om ganger. Denne sittestillingen er ergonomisk og hjelper deg å beskytte deg mot belastningsskader på håndledd, skuldre, nakke og rygg som ofte oppstår som følge av anspente muskler og ledd. Armstøttene er nå krafigere og bredere sammenlignet med den første versjonen, for enda høyere komfort. De går også å rotere 360°.

Høyden på DXracer gamingstol kan justeres med høyden på skrivebordet.

Stjerneformede jernhjul

DXracer kan flyttes enkelt rundt i rommet med de robuste, stjerneformede jernhjulene. Det gjør at stolen passer like bra inne på kontoret som hjemme.

Spesifikasjoner:

 • Forlenget og justerbar ryggstøtte
 • Justerbar 180°
 • Høy- og senkbare armsøtter, roterbare; 360°
 • Ny base i aluminium, med fotstøtte
 • Justerbar høyde
 • Integrert nakkestøtte
 • Justerbart sete
 • Matchende nakkestøttepute og pute til korsryggen medfølger
 • Maksvekt: 150 kg
 • Produsentens artikkelnummer: OH/MY08/NO

Her kan du laste ned monteringsguide og installasjonsguide.

DXRacer DXRacer MAXIMUM Gaming Chair - OH/MY08 OH/MY08/NO DXracer TYNAH Gaming ChairMajoriteten av nåværende datastoler har lav ryggstøtte som gjør at du ikke kan hvile nakken på riktig måte. DXracer løser problemet med stolens forlengede ryggstøtte. Denne typen datastoler opprettholder en rett vinkel i sittestillingen som er både ergonomisk korrekt og behagelig. Nå kan du sitte godt selv etter mange timer foran dataskjermen.Baksiden av DXracer kan justeres til valgfrie vinkler for å tilfredsstille dine behov. Den kan også slås ned til liggende stilling slik at du enkelt kan hvile deg litt ekstra hvis du ønsker.Justerbare funksjonerArmstøtten kan justeres til en moderat høyde slik at underarmer og albuer kan forme en rett vinkel for å støtte deg når du bruker datamusen i lengre perioder om ganger. Denne sittestillingen er ergonomisk og hjelper deg å beskytte deg mot belastningsskader på håndledd, skuldre, nakke og rygg som ofte oppstår som følge av anspente muskler og ledd. Armstøttene er nå krafigere og bredere sammenlignet med den første versjonen, for enda høyere komfort. De går også å rotere 360°.Høyden på DXracer gamingstol kan justeres med høyden på skrivebordet.Stjerneformede jernhjulDXracer kan flyttes enkelt rundt i rommet med de robuste, stjerneformede jernhjulene. Det gjør at stolen passer like bra inne på kontoret som hjemme.Spesifikasjoner: Forlenget og justerbar ryggstøtte Justerbar 180° Høy- og senkbare armsøtter, roterbare; 360° Ny base i aluminium, med fotstøtte Justerbar høyde Integrert nakkestøtte Justerbart sete Matchende nakkestøttepute og pute til korsryggen medfølger Maksvekt: 150 kg Produsentens artikkelnummer: OH/MY08/NOHer kan du laste ned monteringsguide og installasjonsguide. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Ukategoriserte produkter