Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

15,6" laptop med full HD og kraftig grafikk

ASUS VX7SX-S1225V

  Art.nr: 170372
  • 15,6" Full-HD-skjerm
  • Intel Core i7-2670QM
  • 8 GB DDR3 RAM
  • 750 GB harddisk
  • GeForce® GTX 560M

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Produsentens art. nr. VX7SX-S1221V
Operativsystem Windows 7 Home Premium (64bit)
Valgbare språk EN/DK/FI/NO/SE
Skjerm
Skjermstørrelse 15,6"
Maksimal oppløsning 1920x1080, Full-HD
Skjermtype LED
Skjermoverflate Matt
Prosessor
Prosessor Intel Core i7-2670QM
Prosessorhastighet 2.2 GHz
Maks turbo 3.1 GHz
Antall kjerner 4
Chipset Mobile Intel® HM65 Express Chipsets
Minne
Minnetype DDR3 1333MHz
Minne som følger med 8 GB
Maksimalt minne 16 GB
Minneplasser 4
Lagring
Harddiskstørrelse 750GB
Harddisktype 5400rpm
Optisk enhet Blu-ray-leser kombinert med DVD-brenner Super Multi
Minnekortleser SD, MMC, MS, MS Pro, xD
Grafikk og lyd
Grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 560M
Dedikert grafikkminne GDDR5 3GB
Delt grafikkminne Nei
Grafikkortklasse 1
Lydkort Creative Audigy HD
Høytaler ASUS
Subwoofer Nei
Tilkoblinger
Antall USB 2.0 3
Antall USB 3.0 1
Antall eSATA 0
Digital lydutgang 0
Hodetelefonutgang 1
Mikrofoninngang 1
Ekspansjonskort 0
RJ45 1
VGA/D-Sub 1
DVI 0
HDMI 1
DisplayPort 0
Thunderbolt 0
Kommunikasjon
Fast Nettverk 10/100/1000 Mbit/s
Trådløst nettverk 802.11 b/g/n
WiDi Nei
3G Nei
Bluetooth Ja
Webbkamera 2 MP
Mikrofon Ja
Batteri
Antall celler 8
Batteritype Li-Ion
Driftstid Opp til 4 timer
Programvare
Kontorprogram Nei
Virusbeskyttelse Trend Micro Titanium 2011 (30 dagers testversjon)
Brenneprogram Power2Go
Øvrig programvare Google package & Toolbar
Syncables Desktop SE
ASUS Win flash
ASUS SmartLogon
ASUS Life Frame III
Virtual Camera
ASUS Live Update
Power4Gear Hybrid
Asus WebStorage
ASUS Wireless Console 3
Windows Live4 package & Toolbar
eManual
ASUS AIRecovery
Asus Access Link
ASUS Color Enhancement (ASUS Splendid)
Spesialfunksjoner
Bakgrunnsbelyst tastatur Ja
Fingeravtrykksleser Nei
Fjernkontroll Nei
TV-mottaker Nei
Øvrige funksjoner -
Kabinett
Materiale Aluminium & Plast
Tastatur Nordisk
Nummerisk sifferdel Ja
Mus Multi Touch
Dokkingmulighet Nei
Støtte for Kensingtonlås Ja
Mål mm. (BxHxD) 402mm x 309mm x 590mm
Vekt 3,82KG
Support og garanti
Garanti 2 år
Supportnummer 23 16 26 82

Produktbeskrivelse

ASUS VX7SX-S1221 er en topp spesifisert laptop med 15,6" skjerm. Maskinen har en firekjerne Intel Core i7-prosessor, 8 GB RAM, et meget kraftig skjermkort, 750 GB og en full HD-skjerm. Med en blu-ray-spiller kan du spille av film i beste kvalitet, enten du skal se den på datamaskinen eller på en ekstern skjerm.

Registrer din ASUS-PC med Windows 7 på http://www.asusnordic.com/norge og få tre års garanti. Gjelder kjøp etter 09.11.2012.

Intel Core i7

Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning.

Utstyrt med klasse 1 grafikkort
Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.
 

Innebygget Blu-ray-spiller

Nå kan du spille av film i full HD direkte på PCen. Du kan selv velge om du vil spille av direkte på PC-skjermen eller koble maskinen til en flatskjerm med en HDMI-kabel.
 

Skarpere bilde med Full HD-skjerm

Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.
 

Hurtig dataoverføring med USB 3.0

Med USB 3.0 får du en overføringshastighet som er 10 ganger raskere enn forgjengeren. I tillegg til å være raskere har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper, for raskere lading.

Trådløs overføring med Bluetooth
Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere.
 

Windows 7 Home Premium

I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.
 

ASUS ASUS VX7SX-S1225V 90N92C194B1649VQ20R ASUS VX7SX-S1221 er en topp spesifisert laptop med 15,6" skjerm. Maskinen har en firekjerne Intel Core i7-prosessor, 8 GB RAM, et meget kraftig skjermkort, 750 GB og en full HD-skjerm. Med en blu-ray-spiller kan du spille av film i beste kvalitet, enten du skal se den på datamaskinen eller på en ekstern skjerm. Registrer din ASUS-PC med Windows 7 på http://www.asusnordic.com/norge og få tre års garanti. Gjelder kjøp etter 09.11.2012. Intel Core i7 Nye Intel Core i7 er Intels topprosessor med ultimat ytelse for deg som bruker PCen til tunge oppgaver. Fire kjerner, turbofunksjon og 8-trådsteknologi garanterer høy ytelse under multitasking og tunge oppgaver som videoredigering, spill og underholdning. Utstyrt med klasse 1 grafikkort Denne datamaskinen har et grafikkort i høyeste klasse, og du kan spille alle de nyeste spillene i den høyeste oppløsningen. Prestasjonsnivået til maskinen er veldig høyt, og datamaskinen er også tilpasset med rikelig luftstrøm og optimal design.   Innebygget Blu-ray-spiller Nå kan du spille av film i full HD direkte på PCen. Du kan selv velge om du vil spille av direkte på PC-skjermen eller koble maskinen til en flatskjerm med en HDMI-kabel.   Skarpere bilde med Full HD-skjerm Med en skjerm som har full HD-oppløsning har du flere bildepunkter i skjermen enn hva du har på en vanlig skjerm. Dette betyr at du kan se film i kvaliteten det var ment å bli sett, og spille spill med et utrolig detaljenivå.   Hurtig dataoverføring med USB 3.0 Med USB 3.0 får du en overføringshastighet som er 10 ganger raskere enn forgjengeren. I tillegg til å være raskere har USB 3.0 bedre strømførende egenskaper, for raskere lading. Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere.   Windows 7 Home Premium I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.   Ukategoriserte produkter 11490 NOK 11490 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter