Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5.1 hjemmekinopakke med receiver!

Andersson RB-100+S-Series 5.1 Flo/Sat

  Art.nr: 125846
  • 5.1-receiver på 5x85 W
  • 3 HDMI for passthrough
  • DTS, Dolby Digital og Dolby Pro Logic II
  • 5.1 høytalerpakke
  • 575W uteffekt

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

Andersson 5.1 hjemmekinopakke med receiver!

0,-

5.1 hjemmekinopakke med trendige, vellydende høyttalere og en kraftig subwoofer og receiver. Høyttalernes design er ingenting mot den lyd de leverer, og alt dette til en lav pris!

OBS! Kabler medfølger ikke!.
Andersson Prisgunstig 5.1 hjemmekinoreceiver!

0,-

Kraftig forsterker
Med en kraftig forsterkerdel med en uteffekt på hele 85 W x 5 RMS gir Andersson RB-100 den kraft dine høyttalere trenger for å skape den totale filmopplevelsen.

Flere surroundinnstillinger
Surroundinnstillingene DTS og Dolby Digital i Andersson RB-100 lager en levende atmosfære slik som den på kinoer, diskotek, arenaer og i konsertsalar:

dtsDTS Digital surroundfunksjon
Med Andersson RB-100 kan dunyte 5.1 diskrete kanalene med digitaltlyd av høy kvalitet fra DTS-programkilder som harDTS-varemerket som CDene, DVD-filmer, CD-skiver,etc. DTS Digital Surround gir opptil 6 kanalenetransparent lyd (hvilket betyr identisk medorginalen) og resulterer i eksepsjonell skarphet ien 360 graders lydfelt.

dolby digitalDolby Digital surroundfunksjon
Med Dolby Digital surroundformat kan du nyteopptil 5.1 kanaler med digitalt surroundlyd fra enDolby Digital-programkilde. Hvis du kobler en DVD elleren Blu-ray-spiller med Dolby Digital kommer du å oppleveeksepsjonell lydkvalitet, fantastisk spatial korrekthetog forbedret dynamisk felt. Dette da DolbyDigital gir 5 hel diskrete, fullfrekvenskanaler(venstre fram, høyre fram, midten, surround venstreog høyre) samt en lågfrekvenskanal for dybdebass til subwoofer. Dolby Digital er egnet for kinoer, og da hvert enkelt kanal er helt uavhengig, fås et realistisk lydfelt med en tredimensjonalfølelse, som gir lyden en følelse av avstand, bevegelseog relativ posisjon og skaper en virkelig og kraftignærværfølelse.

Dolby Pro Logic IIPro Logic II benytter en krets for å avkode fem utmatingskanalene (venstre fram og høyre fram, midten og surround) fra en stereokanal.

Innebygd RDS-Radio
Den innebygde digitale radiomottakeren for AM og FM-radio er utstyrt med RDS og har 15 programmerbare forhåndsinnstillinger. RDS-funksjoner som blir støttet er: programservicenavn, programtype, klokke/tid og radiotekst.

Mange tilkoblingsmuligheter
Bortsett fra høykvalitativ lyd med DTS, Dolby Digital og Dolby Pro Logic II tilbyr Andersson RB-100 mange tilkoblingsmuligheter. Utstyrt med 3 stk. passtrough HDMI-innganger med støtte for 1080p kan du koble inn t. EX. Playstation, Blu-ray-spiller, PC og HDTV-boks for beste mulige bildekvalitet for din høyoppløselige TV eller projektor. Via kompositt og s-videoinngangene kan du koble inn enheter men analoge utganger som videospiller mm.

Innganger: 3 x HDMI, 2 x S-video, 3 x Kompositt, 2 x coaxial, 1 x optical, 5 x analog
Utganger: HDMI, S-video, Kompositt, Hodetelefoner, Subwoofer, Analog lyd
Andersson Kjellerdyp bass og tøft design!

0,-

SW-200 er ikke bare elegant, den gir også en kraftig bass for at din musikk og filmopplevelse skal bli best mulig. For økt brukervennlighet kan du bruke auto av/på-funksjonen for at subwooferen automatisk skal bli satt på/av samtidig som receiveren. Med et frekvensområde på mellom 35 Hz og 150 Hz og et element på hele 10" får du oppleve en bass utenom det vanlige.
Andersson Gulvhøyttalere med god lydkvalitet!

0,-

Andersson S-500 er en helt unikt gulvhøyttalere som gir deg det beste i både lyd og design uten at du behøver inngå kompromiss på noen av områdene. Den eventyrlige finishen gir i seg en lukusuriøs opplevelse, men når du lukker øynene og lytter til din favorittmusikk viser S-500 på alvor hva de går for.
Til forskjell fra andre designhøyttalere har S-serien nemlig Hi-fi-prestasjon av høyeste klasse! Du finner helt enkelt ingen andre produkter på markedet som kan gi deg en like eksklusiv kombinasjon av design, finish og lydkvalitet til denne uslagbar pris!

Med total fire sterke mellomregister på 3 tom, samt en eksklusiv 1-tom Andersson-diskant, er denne designerdrøm klar til å gi deg den klarhet i musikkopplevelse du kun kunne drømme om. S-500 har et frekvensområde på mellom 60 Hz og 20 000Hz og en følsomhet på 92 db for å kunne levere en imponerende energi og en medrivende pen lyd. Med en impedans på 4-8 Ohm er S-500 kompatibel med de fleste receivers på markedet. Len deg tilbake i sofaen og nyt en imponerende lyd.

Glem ikke å kjøpe til Supra kabler for en bedre lydopplevelse.

Andersson Små høyttalere med god lydkvalitet

0,-

Andersson S-300

Finishen gir i seg selv en lukseriøs opplevelse, og når du lukker øynene og lytter til din favorittmusikk viser S-300 på alvor hva den er god for. Til forskjell fra tradisjonelle designhøyttalere har S-serien Hi-fi-prestasjon av høy klasse.

Med en kraftig bass/mellomtone-element på 3 ", samt en 1" Andersson-diskant er S-300 klar til å gi deg gode musikkopplevelser. Høyttaleren har et frekvensområde på mellom 75 Hz og 20 000Hz og en følsomhet på 90 db for å kunne levere en god lydgjengivelse i mindre rom. Med en impedanse på 4-8 Ohm er S-300 kompatibel med de fleste receivere på markedet.
Andersson Senterhøyttalere med kraftig lyd!

0,-

Andersson S-400 er senterhøyttaleren som gir deg det beste i både lyd og design uten at du behøver inngå kompromiss på noen av områdene. Den svarte pianolakkfinishen gir i seg en lukusuriøs opplevelse, men lyden den leverer er uten desslike. Til forskjell fra andre designhøyttalere har S-serien nemlig Hi-fi-prestasjon av høyest klasse! Du finner enkelt ingen andre produkter på markedet som kan gi deg en like eksklusiv kombinasjon av design, finish og lydkvalitet til denne uslagbare pris!

Med et kraftig mellomregister på 3 tom, samt en eksklusiv 1-tom Andersson-diskant, er denne designerdrøm klar til å gi deg den klarhet i musikkopplevelse du kun har kunne drømme om. S-400 har et frekvensområde på mellom 75 Hz og 20 000Hz, og en følsomhet på 90 db, for å kunne levere en imponerende energi og en medrivende kraftig lyd. Med en impedans på 4-8 Ohm er S-400 kompatibel med de fleste receivers på markedet. Nyt den imponerende lyden og det flotte designet.

Glem ikke å kjøpe til Supra kabler for en bedre lydopplevelse.

Andersson Andersson RB-100+S-Series 5.1 Flo/Sat 5.1 hjemmekinopakke med trendige, vellydende høyttalere og en kraftig subwoofer og receiver. Høyttalernes design er ingenting mot den lyd de leverer, og alt dette til en lav pris! OBS! Kabler medfølger ikke!. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter