Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Full HD-mediaspiller med HDMI-utgang

Andersson MAP 2.0

  Art.nr: 168109
  • Spill av film, musikk & bilder
  • HDMI-utgang
  • USB-inngang & minnekortleser
  • Fjernkontroll
  • Bred filstøtte, inkludert .mkv

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson MAP 2.0 er en brukervennlig mediaspiller med HDMI-utgang for best mulig tilkobling, bred filstøtte samt både USB-inngang og minnekortleser. Spill av film, musikk og bilder med denne prisgunstige mediaspilleren.

USB-inngang og minnekortleser

Andersson MAP 2.0 USB- og minnekortleserMed minnekortleseren til Andersson MAP 2.0 kan man benytte seg av MMC, SD og SDHC-minnekort (opp til 32GB) for avspilling av bilder, musikk og filmer. USB-inngangen på siden av spilleren tillater tilkobling av USB-minner og eksterne harddisker (FAT, FAT16, FAT32, NTFS) på opp til 2TB.

Bred filstøtte

Andersson MAP 2.0 FilstøtteAndersson MAP 2.0 støtter de fleste videoformatene på markedet inkludert det populære .mkv-formatet (Matroska). Det gjør at du kan spille av høyoppløst film via USB-inngangen. Matroska er en populær måte å pakke inn lyd- og bildefiler inn i en enkelt fil. Fleksibiliteten ligger blant annet i at filene kan inneholde flere ulike undertekster, flere lydspor og kapittelinndeling, mye det samme som en DVD-meny.

Gode tilkoblingsmuligheter

For de som ikke kan benytte seg av HDMI-utgangen for både bilde og lydoverføring har man tilgang til en optisk digital lydutgang for videre tilkobling av lyd til en forsterker/receiver o.l. Andersson MAP 2.0 mediaspiller har også 3xRCA analog A/V-utgang for en mer tradisjonell tilkobling.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Highspeed HDMI-kabel med Ethernet
  • Overføringshastighet:18 Gb/s
  • Støtter blant annet 4K-, HDR-, 3D-, Deep Color-, ARC

299,-

Andersson Andersson MAP 2.0 Andersson MAP 2.0 er en brukervennlig mediaspiller med HDMI-utgang for best mulig tilkobling, bred filstøtte samt både USB-inngang og minnekortleser. Spill av film, musikk og bilder med denne prisgunstige mediaspilleren.USB-inngang og minnekortleserMed minnekortleseren til Andersson MAP 2.0 kan man benytte seg av MMC, SD og SDHC-minnekort (opp til 32GB) for avspilling av bilder, musikk og filmer. USB-inngangen på siden av spilleren tillater tilkobling av USB-minner og eksterne harddisker (FAT, FAT16, FAT32, NTFS) på opp til 2TB.Bred filstøtteAndersson MAP 2.0 støtter de fleste videoformatene på markedet inkludert det populære .mkv-formatet (Matroska). Det gjør at du kan spille av høyoppløst film via USB-inngangen. Matroska er en populær måte å pakke inn lyd- og bildefiler inn i en enkelt fil. Fleksibiliteten ligger blant annet i at filene kan inneholde flere ulike undertekster, flere lydspor og kapittelinndeling, mye det samme som en DVD-meny. Gode tilkoblingsmuligheterFor de som ikke kan benytte seg av HDMI-utgangen for både bilde og lydoverføring har man tilgang til en optisk digital lydutgang for videre tilkobling av lyd til en forsterker/receiver o.l. Andersson MAP 2.0 mediaspiller har også 3xRCA analog A/V-utgang for en mer tradisjonell tilkobling. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter