Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Full HD LED-TV med DVD, 12 V-kabel og antenne

Andersson LED2242FDC DVD PVR Summer Edt.

  Art.nr: 185595
  • 22" Full HD LED-TV
  • Digital-TV (DVB-T/C)
  • Innebygd sonefri DVD
  • Antenne og 12 V-kabel medfølger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Pakkeløsning som inneholder det du behøver for å se digital-TV (DVB-T, MPEG2/4)* eller nyte dine DVD-filmer når du er på reisende fot. Da det følger med en 12 V kabel og en rundstrålende kombiantenne er denne pakken perfekt for deg som ønsker TV i husvogn, båt eller andre steder man kun har tilgang til 12 V.

Se digital-TV uten digitalboks?* 
Kjøp med en CAM (tilgangs modul)

*Vennligst sjekk med din leverandør om tjenesten er tilgjengelig for deg da funksjonen er avhengig av operatør.

Andersson Andersson LED2242FDC DVD PVR Summer Edt. Pakkeløsning som inneholder det du behøver for å se digital-TV (DVB-T, MPEG2/4)* eller nyte dine DVD-filmer når du er på reisende fot. Da det følger med en 12 V kabel og en rundstrålende kombiantenne er denne pakken perfekt for deg som ønsker TV i husvogn, båt eller andre steder man kun har tilgang til 12 V. Se digital-TV uten digitalboks?*  Kjøp med en CAM (tilgangs modul) *Vennligst sjekk med din leverandør om tjenesten er tilgjengelig for deg da funksjonen er avhengig av operatør. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter