Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

43" 4K UHD-TV med Dolby Vision og strømmetjenester

Andersson L4330UHDS

  Art.nr: 1008100
 • 4K UHD-oppløsning (3840x2160)
 • Smart-TV med WiFi
 • Integrerte Netflix- og YouTube-apper
 • Innebygget mediaspiller og opptaker
 • Bedre bildeopplevelse med Dolby Vision

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson L4330UHDS er en 43" UHD-TV i 4K som med et skarpt bilde, høyt detaljnivå og lettvint grensesnitt kan brukes av selv de minste i familien. Med støtte for HDR, HLG og Dolby Vision kan du lett ta steget inn i underholdningens dramatiske og fargerike verden, samtidig som du har direkte tilgang til Netflix og Youtube, og sosiale medier ved hjelp av enten kablet eller trådløs internettilkobling.

Høyt detaljnivå med både 4K og HDR

Med 4K får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD med enda bedre skarphet, klarere detaljer og mer realistiske bilder. Her får du en mer følsom bildeopplevelse med raske bevegelser og nydelige farger. Denne TV-en sørger også for å oppskalere bilder og video av lavere kvalitet, slik at du får et klart og skarpt bilde til gamle filmer. 

Med støtte for HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma) får du et bredere og mer dynamisk omfang gjennom å kombinere ulik eksponering. Du får bedre bildekvalitet med økt realisme i farger og lys der du kan oppleve mer detaljer i lyse og mørke områder av skjermen samtidig. 

Styr TV-en med stemmen

Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal.

Dolby Vision

Ved hjelp av Dolby Vision får du en mer levende og dramatisk seeropplevelse, som sørger for et mer naturlig fargebilde med fantastisk lysstyrke og et bilde rikt på kontrast. Ved å kombinere lysstyrke fra bildekilden og et høyere dynamisk farge- og kontrastspektrum, får et detaljrikt og naturlig bilde. La deg fortrylle av filmatiske scener hvor solen går ned, se den nyklipte gressmatta på fotballbanen eller se filmer nøyaktig slik de var tiltenkt. Med Dolby Vision får du som seer et friskt pust.

Lett tilgang til strømmetjenester

Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter.

Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.  

Innebygget opptaker

Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke opptaksfunksjonen for å planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet for å se egne bilder, lytte til musikk og videoer.

Se også

(30 stk)
 • Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160)
 • Dramatisk visuell opplevelse med Dolby Vision
 • Mediaspiller og opptaksfunksjon

3 790,-

Se også

(30 stk)
 • Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160)
 • Dramatisk visuell opplevelse med Dolby Vision
 • Mediaspiller og opptaksfunksjon

3 790,-

1008100 Andersson Andersson L4330UHDS Andersson L4330UHDS er en 43" UHD-TV i 4K som med et skarpt bilde, høyt detaljnivå og lettvint grensesnitt kan brukes av selv de minste i familien. Med støtte for HDR, HLG og Dolby Vision kan du lett ta steget inn i underholdningens dramatiske og fargerike verden, samtidig som du har direkte tilgang til Netflix og Youtube, og sosiale medier ved hjelp av enten kablet eller trådløs internettilkobling. Høyt detaljnivå med både 4K og HDR Med 4K får du fire ganger så høy oppløsning som vanlig Full HD med enda bedre skarphet, klarere detaljer og mer realistiske bilder. Her får du en mer følsom bildeopplevelse med raske bevegelser og nydelige farger. Denne TV-en sørger også for å oppskalere bilder og video av lavere kvalitet, slik at du får et klart og skarpt bilde til gamle filmer.  Med støtte for HDR (High Dynamic Range) og HLG (Hybrid Log Gamma) får du et bredere og mer dynamisk omfang gjennom å kombinere ulik eksponering. Du får bedre bildekvalitet med økt realisme i farger og lys der du kan oppleve mer detaljer i lyse og mørke områder av skjermen samtidig.  Styr TV-en med stemmen Via mobilappen "Smart Center" kan du styre TV-en kun ved hjelp av stemmen, du trenger bare trykke på mikrofonknappen i appen. På den måten slipper du å strekke deg etter fjernkontrollen for å bytte kanal. Dolby Vision Ved hjelp av Dolby Vision får du en mer levende og dramatisk seeropplevelse, som sørger for et mer naturlig fargebilde med fantastisk lysstyrke og et bilde rikt på kontrast. Ved å kombinere lysstyrke fra bildekilden og et høyere dynamisk farge- og kontrastspektrum, får et detaljrikt og naturlig bilde. La deg fortrylle av filmatiske scener hvor solen går ned, se den nyklipte gressmatta på fotballbanen eller se filmer nøyaktig slik de var tiltenkt. Med Dolby Vision får du som seer et friskt pust. Lett tilgang til strømmetjenester Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Ved å koble til WiFi så trenger du ikke å dra lange kabler eller tenke på hvor du kan plassere TV-en i stua. Du får en egen webleser og støtte for streamingtjenester som Viaplay, Youtube og Netflix er integrert, får du tilgang til et bredt utvalg av underholdning uten eksterne enheter. Dersom TV-en er i samme nettverk som din smarttelefon eller nettbrett, kan du lett speile innhold fra smartenheten til TV-skjermen. Du kan også laste ned appen "Smart Center" som lar deg heller bruke mobiltelefonen som fjernkontroll.   Innebygget opptaker Om du bruker den innebygde TV-mottakeren kan du bruke opptaksfunksjonen for å planlegge og lagre TV-opptak direkte på en ekstern harddisk eller USB-minne. Du kan også helt enkelt koble til en USB-enhet for å se egne bilder, lytte til musikk og videoer. Ukategoriserte produkter 4,6 23 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter