Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

9,7" nettbrett med IPS-skjerm

Andersson ADT 2.5 9,7"

  Art.nr: 177399
  • 9,7" HD-IPS touchskjerm
  • 1024 x 768 oppløsning
  • Dual-Core Rockchip 3066 prosessor
  • 16 GB flashminne
  • Andorid 4.1 Jelly Bean

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson ADT 2.5  er et 9,7" nettbrett i et stilig design. Nettbrettet har en kapasitiv IPS touch-skjerm, som gir deg en rask respons og god innsynsvinkel.  ADT 2.5 er også utstyrt med en fullstor USB 2.0-port, slik at du enkelt kan koble til det tilleggsutstyret du måtte ønske, som et tastatur eller en minnepenn.

Nettbrettet kommer med 16 GB lagringskapasitet innebygget, som kan utvides med 32 GB ekstra med et microSD minnekort. Dermed får du plass til alt du trenger av sanger, filmer og musikk. Den kraftige tokjerneprosessoren lar deg se film og spille spill i HD.

 

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere.

Android 4.1

Med den nyeste versjonen av Android - Jelly Bean - har du støtte for de nyeste funksjonene og tilgang til en mengde apps. Jelly Bean gir deg en forbedret ytelse, som raskere surfing, bedre respons og raskere grafikk; alt i alt en bedre brukeropplevelse.

Andersson Andersson ADT 2.5 9,7" P975 Andersson ADT 2.5  er et 9,7" nettbrett i et stilig design. Nettbrettet har en kapasitiv IPS touch-skjerm, som gir deg en rask respons og god innsynsvinkel.  ADT 2.5 er også utstyrt med en fullstor USB 2.0-port, slik at du enkelt kan koble til det tilleggsutstyret du måtte ønske, som et tastatur eller en minnepenn. Nettbrettet kommer med 16 GB lagringskapasitet innebygget, som kan utvides med 32 GB ekstra med et microSD minnekort. Dermed får du plass til alt du trenger av sanger, filmer og musikk. Den kraftige tokjerneprosessoren lar deg se film og spille spill i HD.   Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere. Android 4.1 Med den nyeste versjonen av Android - Jelly Bean - har du støtte for de nyeste funksjonene og tilgang til en mengde apps. Jelly Bean gir deg en forbedret ytelse, som raskere surfing, bedre respons og raskere grafikk; alt i alt en bedre brukeropplevelse. Ukategoriserte produkter 4 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter