Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

42" full HD LCD-TV med veggfeste

Andersson A4222FD+ TVS-LCD710B-HQ

  Art.nr: 166346
 • Vendbart veggfeste
 • 42-tommers full HD LCD-TV
 • Digital-TV for DVB-T
 • 2 HDMI- og VGA-inngang
 • USB-inngang for foto, musikk og film

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson A4222FD er en 42-tommers Full HD LCD-TV med de mest grunnleggende funskjonalitetene som innebygget digital-TV (DVB-T/MPEG2), tilkoblingsmuligheter for både analoge og digitale enheter, og USB-inngang for avspilling av bilder, musikk og filmer.

Full HD 1080p
Forbered deg på en fantastisk seeropplevelse takket være Full HD-oppløsning. Høyoppløste signalkilder som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, moderne spillkonsoller som PlayStation 3 og Xbox 360 kommer til sin fulle rett når TVen støtter Full HD. Med Andersson A4222FD løftes filmopplevelsen, TV-programmet eller et spillet i HD-kvalitet til et helt nytt nivå.

Innebygget digital TV-mottaker og elektronisk programguide
Den innebygde digitale TV-mottakeren (DVB-T/MPEG2) betyr at du ikke trenger å kjøpe noen ekstra digitalmottaker og eliminerer behovet for doble fjernkontroller og ekstra kabler.

USB-inngang for enkel mediaavspilling
Andersson A4222FD LCD TV er utstyrt med en USB-inngang på siden. Forbindelsen gir tilgang til mediefiler i JPEG, MP3 og video-filer i Xvid-format (med undertekst i. Srt og. Sub-format) fra de mest kompatible USB-enheter. Bare koble USB-pinnen inn i USB-kontakten på siden av TVen og se bilder, spill av musikk eller se din favorittfilm, enklere blir det ikke.

Tilkoblingsmessig har du har tilgang til blant annet HDMI-innganger, to Scart-innganger (en RGB-kompatibel) og VGA-inngang for tilkobling av en datamaskin uten DVI / HDMI-utgang.

Ønsker du å veggmontere din TV, anbefaler vi en vinklet antennekabel.

TVS LCD710B-HQ
Et vendbart veggfeste som passer de fleste LCD-skjermer mellom 32 og 42 "(Merk: avhengig av TV-skjermen VESA og maks vekt). Med 15 ° tiltbarhet og utformet for å montere skjermen nær veggen for å gi et bilde-aktig inntrykk.

Spesifikasjoner
 • Farge: Sort
 • Min. skjermstørrelse: 32 "
 • Max. skjermstørrelse: 42 "
 • Min. avstand til vegg: 76 mm
 • Max. avstand til vegg: 76 mm
 • Max. Vekt: 45 kg
 • Materiale: Stål
 • Antall fører: 0
 • Sving: ingen
 • Tiltbar: 15 °
 • TUV GS godkjent
VESA 400x200
Andersson Andersson A4222FD+ TVS-LCD710B-HQ Andersson A4222FD er en 42-tommers Full HD LCD-TV med de mest grunnleggende funskjonalitetene som innebygget digital-TV (DVB-T/MPEG2), tilkoblingsmuligheter for både analoge og digitale enheter, og USB-inngang for avspilling av bilder, musikk og filmer.Full HD 1080pForbered deg på en fantastisk seeropplevelse takket være Full HD-oppløsning. Høyoppløste signalkilder som Blu-ray-spillere, HDTV-mottakere, moderne spillkonsoller som PlayStation 3 og Xbox 360 kommer til sin fulle rett når TVen støtter Full HD. Med Andersson A4222FD løftes filmopplevelsen, TV-programmet eller et spillet i HD-kvalitet til et helt nytt nivå.Innebygget digital TV-mottaker og elektronisk programguideDen innebygde digitale TV-mottakeren (DVB-T/MPEG2) betyr at du ikke trenger å kjøpe noen ekstra digitalmottaker og eliminerer behovet for doble fjernkontroller og ekstra kabler.USB-inngang for enkel mediaavspillingAndersson A4222FD LCD TV er utstyrt med en USB-inngang på siden. Forbindelsen gir tilgang til mediefiler i JPEG, MP3 og video-filer i Xvid-format (med undertekst i. Srt og. Sub-format) fra de mest kompatible USB-enheter. Bare koble USB-pinnen inn i USB-kontakten på siden av TVen og se bilder, spill av musikk eller se din favorittfilm, enklere blir det ikke.Tilkoblingsmessig har du har tilgang til blant annet HDMI-innganger, to Scart-innganger (en RGB-kompatibel) og VGA-inngang for tilkobling av en datamaskin uten DVI / HDMI-utgang.Ønsker du å veggmontere din TV, anbefaler vi en vinklet antennekabel.TVS LCD710B-HQEt vendbart veggfeste som passer de fleste LCD-skjermer mellom 32 og 42 "(Merk: avhengig av TV-skjermen VESA og maks vekt). Med 15 ° tiltbarhet og utformet for å montere skjermen nær veggen for å gi et bilde-aktig inntrykk.SpesifikasjonerFarge: SortMin. skjermstørrelse: 32 "Max. skjermstørrelse: 42 "Min. avstand til vegg: 76 mmMax. avstand til vegg: 76 mmMax. Vekt: 45 kgMateriale: StålAntall fører: 0Sving: ingenTiltbar: 15 °TUV GS godkjentVESA 400x200 Ukategoriserte produkter 4 1 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Ukategoriserte produkter