Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

AddOn HDMI-kabel v1.4, 3 meter

AddOn HDMI-01HM-3M 1.4A

  Art.nr: 127861
HDMI-kabel versjon 1.4 med gullbelagte kontakter. For tilkobling av høyoppløselige signalkilder som HDTV-mottaker, Blu-ray eller moderne spillkonsoller til en TV eller projektor.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

3 meters HDMI-kabel med den seneste HDMI-versjonen, 1.4 og som har gullbelagte kontakter. Perfekt for tilkobling av høyoppløselige signalkilder som f.eks. HDTV-mottakere, Blu-ray-spillere eller moderne spillkonsoller til en LCD/LED/Plasma-TV eller projektor.

HDMI v1.4 støtter følgende:

Støtte for høyere oppløsning, 4096x2160 (30Hz)
Støtte for Ethernet
Støtte for 3D-materiale
Støtte for Audio Return

HDMI-kabler av versjon 1.4 er bakoverkompatibel med tidligere HDMI-versjoner. For å benytte seg av de funksjonene som kun brukes sammen med v1.4 kreves det produkter i begge ender som støtter v1.4.
AddOn AddOn HDMI-01HM-3M 1.4A 3 meters HDMI-kabel med den seneste HDMI-versjonen, 1.4 og som har gullbelagte kontakter. Perfekt for tilkobling av høyoppløselige signalkilder som f.eks. HDTV-mottakere, Blu-ray-spillere eller moderne spillkonsoller til en LCD/LED/Plasma-TV eller projektor.HDMI v1.4 støtter følgende:Støtte for høyere oppløsning, 4096x2160 (30Hz)Støtte for EthernetStøtte for 3D-materialeStøtte for Audio ReturnHDMI-kabler av versjon 1.4 er bakoverkompatibel med tidligere HDMI-versjoner. For å benytte seg av de funksjonene som kun brukes sammen med v1.4 kreves det produkter i begge ender som støtter v1.4. Ukategoriserte produkter 279 NOK 279 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter