Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Spillmaskin med mye internminne

Acer Predator G3600

  Art.nr: 152695
  • Intel Core i5-2300
  • 12GB DDR3 RAM
  • 1000 GB harddisk
  • AMD Radeon HD6850 1GB
  • VGA & HDMI

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Predator G3600 er alt en ekte gamer kan trenge i en PC. Den nye Intel Core i5-2300-prosessoren gir maskinen nok kraft til å takle de aller fleste oppgaver. I tillegg har den et meget kraftig AMD Radeon HD6850 skjermkort med 1024MB dedikert minne til grafikk. Med 12 GB RAM takler maskinen flere tunge arbeidsoppgaver samtidig. Når du legger sammen disse egenskapene får du en maskin som fungerer utmerket til spill, videoredigering og alle andre dagligdagse oppgaver.

Microsoft Office 2010 Starter
PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken, kan du senere gjøre dette.

Full HD via HDMI
Du kan koble laptopen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten.

McAfee Internet Security 2011
Med full beskyttelse mot trusler fra internett kan du føle deg trygg på nett. McAfee Active Protection analyserer all aktivitet og blokkerer uønsket trafikk på millisekunder, slik at det ikke blir noen hull i din beskyttelse. Det følger med en 30 dagers prøveversjon, som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter at prøvetiden er over.

Brenn ut dine egne plater
Nero 9 Essentials har de grunnleggende funksjonene du trenger for å brenne og kopiere data. Med et enkelt og brukervennlig grensesnitt kan brukere på alle nivåer enkelt ta sikkerhetskopi av data og kopiere CDer eller DVDer.

Windows 7 Home Premium
I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemelgingene fra brukerene for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra at veksle mellom forskjellige program til å spill inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen—og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokument, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finn dine saker. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.
152695 152695 Acer Acer Predator G3600 PT.SFCE2.052 Acer Predator G3600 er alt en ekte gamer kan trenge i en PC. Den nye Intel Core i5-2300-prosessoren gir maskinen nok kraft til å takle de aller fleste oppgaver. I tillegg har den et meget kraftig AMD Radeon HD6850 skjermkort med 1024MB dedikert minne til grafikk. Med 12 GB RAM takler maskinen flere tunge arbeidsoppgaver samtidig. Når du legger sammen disse egenskapene får du en maskin som fungerer utmerket til spill, videoredigering og alle andre dagligdagse oppgaver.Microsoft Office 2010 StarterPCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken, kan du senere gjøre dette.Full HD via HDMIDu kan koble laptopen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten. McAfee Internet Security 2011Med full beskyttelse mot trusler fra internett kan du føle deg trygg på nett. McAfee Active Protection analyserer all aktivitet og blokkerer uønsket trafikk på millisekunder, slik at det ikke blir noen hull i din beskyttelse. Det følger med en 30 dagers prøveversjon, som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter at prøvetiden er over.Brenn ut dine egne platerNero 9 Essentials har de grunnleggende funksjonene du trenger for å brenne og kopiere data. Med et enkelt og brukervennlig grensesnitt kan brukere på alle nivåer enkelt ta sikkerhetskopi av data og kopiere CDer eller DVDer. Windows 7 Home PremiumI utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemelgingene fra brukerene for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra at veksle mellom forskjellige program til å spill inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen—og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokument, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finn dine saker. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter