NetOnNets samarbeid med Minna Heino

NetOnNet har sammen med designvaremerket Minna Heino lansert en ny kolleksjon bestående av mobildeksler og lommebokdeksler i holdbart materiale. Kolleksjonen ble lansert våren 2020, og her kan du lese litt mer om bakgrunnen for samarbeidet.Bakgrunnen for en helt ny satsing på mobildeksler og lommebokdeksler

I dag har de fleste av oss med smarttelefonen stort sett overalt, noe som egentlig ikke er så rart siden den kan hjelpe oss med så mye forskjellig. Det er som en liten PC vi går rundt med i lomma, som gir oss muligheten til å gjøre alt fra å høre på musikk, se på videoer, få veibeskrivelser, shoppe og surfe på sosiale medier. Og så kan man så klart ringe med den.

Uansett hvor du befinner deg i livet, så synes vi i NetOnNet at det skal være lett å skreddersy utseendet på mobilen din for å passe akkurat din (livs)stil. Vi så en luke i markedet for mobildeksler og lommebokdeksler som gjør akkurat dette, og vi i NetOnNet har alltid likt en god utfordring. Men hvor skulle vi finne noen som passet til å ta på seg oppdraget med å skape dette?

Samarbeidet med en lokal aktør innen premiumsegmentet

Allerede fra starten visste vi at vi ville hente inspirasjon fra moteverdenen, som jo har et sterkt øye for trender. Vi ville også finne en partner som i tillegg til å vite hva kundene vil ha, kunne tilpasse dette til elektronikkverdenen. Gjennom Nordiska Designkontoret kom vi i kontakt med designerne bak Minna Heino og valget falt på dette premiumvaremerket  som designer klær og sko. At de også har sine røtter i motebyen Borås der NetOnNet har sitt hovedkontor gjorde valget enda enklere, et lokalt samarbeide tjener alle på.

"Når Netonnet kontaktet oss om et samarbeid kjente vi med en gang hvor interessant det var at de tenkte på mobildeksler, kabler, kontakter etc fra et designperspektiv. Vår teknologi er viktig for oss og vi vil gjerne få et mer personlig uttrykk på våre telefoner og datamaskiner, de er tilbehør som gjerne får gi et inntrykk om meg" – Minna Engström Heino og Bengt Enström Heino om samarbeidet.

Resultat og varemerke

Vi er nå stolte over å kunne lansere frukten av vårt samarbeid - en stor premiumkolleksjon med åtte holdbare mobildeksler og tre lommebokdeksler. Alle dekslene er magnetiske og kan brukes sammen med lommebokdekslene så du kan kombinere de mønstrene du liker best. Alle dekslene i kolleksjonen kan være på ved trådløs lading, og slippes under varemerket PureSense.

"PureSense is all about giving you a product experience for all senses. A design language in harmony with functionality where every detail is thought of. And finally, we pride ourselves with our quality and product performance that always meet the highest standards."

"Noen felles nøkkelord for kolleksjonen er; Klassisk, romantisk, holdbar design med inspirasjon fra tidløse grafiske materialer som fliser og granitt. En luksuriøs følelse med historiske tilbakeblikk på eksotiske, eksklusive mønster fra lær og tekstil."  - Minna Engström Heino

"Som et premiummerke innen sko har det vært interessant å se hvilke verdier vi har arbeidet rundt, det å se på mobildeksler som et tilbehør akkurat som sko. Jeg ser ekstra mye frem mot å se hvordan mønsteret fra en av våre sko tas imot på et mobildeksel." - Bengt Engström Heino


Finn rett tilbehør til  din smarttelefon

Den nye mobildeksel-kolleksjonen fra PureSense

Se den nye kolleksjonen mobildeksler fra PureSense. Dekslene er magnetiske, som gjør at du kan bruke dem i lommebokdekslene fra samme kolleksjon hvis du ønsker det. Alle dekslene kan være på ved trådløs lading.


Til mobildekslene

Den  nye lommebokdeksel-kolleksjonen fra PureSense

Se den nye kolleksjonen lommebokdeksler i Saffiano kunstlær fra PureSense. Lommebokdekslene har to kortlommer, en seddellomme og en smart magnetlås på siden. Det uttagbare dekselet som medfølger til lommebokdekselet kan være på ved trådløs lading. 

Til lommebokdekslene

Finn rett mobiltilbehør med vår produktvelger

Hos NetOnNet er det lett å finne rett tilbehør til din smarttelefon. Med hjelp av vår produktvelger kan du filtrere på stilene; Trend, Hverdag, Jobb eller Trening for å finne rett produkter for din livsstil. Og du, ikke glem skjermbeskytter (det er den billigste forsikringen du kan skaffe til mobilen din).

Til produktvelgeren