Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Film- og overvåk hjem og eiendeler

  • Oppdatert: 30 oktober 2019
Lær deg mer om overvåkningskamera

Vil du ha full kontroll på hjemmet ditt også når du ikke er der, kan du skaffe deg smarte overvåkningskamera. Det finnes kamera som lar deg se alt som skjer direktesendt på mobilen, du kan få kamera med toveis-kommunikasjon, og helt trådløse, oppladbare kamera som tåler vær og vind, og som tar opp til en basestasjon.


Smarte overvåkningskamera

Smarte løsninger og nett-tilkoblede kamera

Ingen er alltid hjemme. Men med smarte overvåkningskamera kan du har full kontroll over hjemmet eller andre plasser, uansett hvor du er. I de fleste tilfellene kan du bare gå inn på smarttelefonen din og sjekke.

Under ser du noen eksempler på hvilke muligheter du får:

  • Et overvåkningskamera er perfekt hvis du vil ha et ekstra øye på hus og eiendelene dine, som hytta, garasjen, hjemmet eller boden. 
  • Vil du skremme vekk ubudne gjester kan du i tillegg til å bare ha et overvåkningskamera, velge et kamera med bevegelsessensor, integrert sirene og lyskaster. 
  • Velg et kamera med ansiktsgjenkjenning for å få varslinger om hvem som har kommet hjem.
  • Det finnes også ringeklokker med toveiskommunikasjon og integrert kamera, som kan gi deg varslinger med en gang den oppdager bevegelse. 
  • Også enkle WiFi-kamera kan ha intelligent software der du kan stille inn følsomhet og område for overvåking, så du kan få varslinger på telefonen når noe beveger seg i bildet.


Likte du denne guiden?

Ja
Nei

Kanskje du også er interessert i