Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppdag nye muligheter med IFTTT

  • Oppdatert: 30 oktober 2019
Lær deg mer om IFTTT (If This Then That)

IFTTT (If This, Then That) er en gratis app der du kan finne uendelig med inspirasjon og ferdige løsninger som andre brukere har delt for ulike scenarioer, som hjelper deg med å få kontroll over dine enheter. Det er kompatibelt med både Android- og iOs-enheter, og du får tilgang til inspirerende funksjoner som gjør hverdagen mye enklere.

Tagger:


Se mer om IFTTT

Se andre personers unike løsninger

Føler du at du har skapt ditt optimale smarte hjem, eller er det fortsatt noe funksjonalitet som mangler? Hvis du vil fordype deg i unike løsninger, kan du utforske det uendelige antallet muligheter som du finner med IFTTT. I tillegg til å se hvilke innovative løsninger andre har kommet opp med, kan du også dele ditt oppsett hvis du har en velfungerende løsning.

  • Styr lamper og andre enheter med stemmen, selv om produktene selv ikke har støtte for det.
  • Få alle, eller noen lys til å slukke når du kobler mobilen til laderen etter et visst klokkeslett, som når du legger deg på kvelden.
  • Få en varsling hvis morgendagens temperatur er varslet å gå under en viss grense.
  • La din Hue-belysning endre fargetemperatur når det begynner å regne i følge en tilkoblet værtjeneste eller din Netatmo værstasjon.
  • Aktiver bevegelsessensorer automatisk når du forlater hjemmet.

Likte du denne guiden?

Ja
Nei

Kanskje du også er interessert i