Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hvilket mobildeksel eller lommebokdeksel passer din stil?

  • Oppdatert: 19 juni 2020
Hvilket mobildeksel eller lommebokfutteral passer din stil?

I dag har du hele verden mellom fingrene dine med et par sveip eller skjermtrykk. Nå har vi lansert et helt nytt sortiment med både skjermbeskyttelse, mobildeksler og lommebokfutteral.

Tagger:


En helt ny kolleksjon mobildeksler og lommebokdeksler

Uansett hvor du befinner deg i livet, så synes vi at det skal være lett å skreddersy utseende på mobilen for å passe akkurat din stil. Som en del av vår store satsing rundt mobiltilbehør for ulike livsstiler har vi sammen med det Boråsbaserte premiumdesignvaremerket Minna Heino tatt frem en ny kolleksjon mobildeksler og lommebokdeksler for deg som følger de siste trendene. 


Ved å eie produksjonskjeden fra start til slutt, kan vi sette en skikkelig god lagerpris på produktene. Og det uten å vike på kvaliteten. Samarbeidet med Minna Heino selges under vårt premiumvaremerket PureSense.

 

Les mer om samarbeidet
Ny kolleksjon mobildeksler fra PureSense

Ny kolleksjon mobildeksler fra PureSense

Se den nye kolleksjonen mobildeksler fra PureSense. Dekslene er magnetiske, så du kan bruke de i lommebokdeksler fra samme kolleksjon om du ønsker det. Alle dekslene fungerer utmerket med trådløs lading.

Ny kolleksjon lommebokdeksler fra PureSense

Ny kolleksjon lommebokdeksler fra PureSense

Se den nye kolleksjonen lommebokdeksler i Saffiano-kunstlær fra PureSense. Lommebokdekslene har to kortlommer, en seddellomme og en smart magnetlås på siden. Mobildekslene som medfølger støtter trådløs lading.


La telefonen speile personligheten din

Mobildeksler og lommebokfutteral til hverdags

Hverdag

I vårt store stortiment innen mobildeksler og lommebokfutteral finner du noe for de fleste personer og anledninger. Velg blant ensfargede eller med motiv – selvfølgelig til rå lagerpriser.

Mobildeksler og lommebokfutteral til jobben

Jobb

Mobildeksel og lommebokfutteral i litt mer premiumdesign, der du også kan få muligheten til å bruke det som lommebok eller visittkortholder når du skal ut i viktige møter. 

Trendy deksler og lommebokfutteral

Trend

Her finner du trendy deksler og lommebokfutteral fra Richmond og Dbramante, og fra lisensierte varemerker som GUESS, Karl Lagerfeld, BMW, Maserati og Mercedez-Benz.


Mobiltilbehør til treningen

Trening

Hør på favoritt-spillelisten din i hodetelefonene når du er på løpetur eller på treningssenteret, og legg mobilen i et sportsarmbånd eller en mageveske så har du hendene fri og kan fokusere på treningen.


Mobildeksler fra Lisensierte varemerker

GUESS, Ferrari, Karl Lagerfeld, Maserati eller Mercedez-Benz?

Er du moteinteressert og henger med på de siste trendene? Da finner du helt sikkert noe av interesse i vårt sortiment av mobiltilbehør fra varemerker som GUESS og Karl Lagerfeld.


Er du bilentusiast (eller hvorfor ikke begge deler) med forkjærlighet for de litt mer eksklusive merkene på markedet så tror vi at du blir gla for å høre at vi også har mobiltilbehør fra varemerker som Ferrari, Maserati og Mercedez-Benz. Disse finner du under kategorien Trend.

Du er kanskje også interessert i...

Skjermbeskyttelse

Beskytt telefonen din mot sprekker og riper. Fra 29,- per stykk.

Hodetelefoner og ørepropper

Hør på musikk eller snakk i telefonen med hendene fri til annet.

Ladekabler

Er det noe man ikke kan ha for mye av, så er det ladekabler.

Veggladere

For å lade telefonen din (eller flere samtidig).

Mobilholdere og gadgets

Popsockets, gimbals og annet utstyr som kan være bra å ha til mobilen.

Nødladere

En venn i nøden når telefonen begynner å gå tom for strøm.

Trådløse ladere

Slipp ledninger, og lad på enklest mulig måte med en trådløs lader.

Billadere

Perfekt på langtur, når batteriet begynner å ta slutt.


Likte du denne guiden?

Ja
Nei

Kanskje du også er interessert i